46.039 biler

Læs mere om Jaguar XE her

Jaguar XE
Guide

Eksotisk brite – brugttest af Jaguar XE

Skal du have køreglæde i den lille direktørklasse, så er det oplagt at vælge en BMW 3-Serie eller måske en eksotisk Alfa Romeo Giulia. Men alle har ligesom glemt den britiske Jaguar XE. Er der en god grund til det - det finder vi svaret på her.

Læs nu

Jaguar XE er en ny model fra den traditionsrige britiske bilproducent , og derfor har den endnu heller ikke for alvor været på brugtbilsmarkedet. Den vil helt sikkert ikke blive synderlig udbredt, hertil er prisen simpelthen stadig for høj, selvom den er udset til at tage kampen op imod andre firmabiler i den luksuøse del af skalaen. Her kan Jaguar XE da også godt vise sig at få fat i en fornuftig stor kundegruppe, da den har en masse fremragende kvaliteter, og ikke er dyrere end konkurrenter som BMW 3-serie og Audi A4, når det kommer til beskatningsværdien. Jaguar XE er nemlig smuk som få, både når det kommer til udvendigt og indvendigt design, og så kører den simpelthen fortrinligt.

Kvaliteter som alle sætter pris på, og som nok skal give Jaguar XE en fornuftig kundebase. Det vil dog formentlig nok hovedsageligt være som leaset firmabil, at jaguar XE vil bide sig fast, og så vil det typisk nok være for en tre års periode, så der går nok nogle år endnu, før den for alvor kommer ud på brugtbilsmarkedet, men det gør den bestemt ikke mindre interessant.

Konkurrenter

BMW 3-serie, Audi A4 og Mercedes-Benz C-klasse" er de umiddelbare konkurrenter

Udstyr

Jaguar XE kommer med en base af det mest fundamentale udstyr, og herefter kan man ellers selv gå i gang med at udvælge det udstyr, man gerne vil have. Det betyder også, at det kan variere meget fra bil til bil, og det kan godt betale sig at være ekstra opmærksom på dette, hvis man på et tidspunkt skal investere i en brugt Jaguar XE, da man på brugtbilsmarkedet kan få rigtig meget udstyr med for næsten ingen penge.Indlæser..