53.689 biler

Læs mere om Jaguar XF her

Jaguar XF
Nyhed

Ny Jaguar XF Sportbrake præsenteret - Slet ikke så ringe endda!

Den nye XF Sportbrake er skabt med de gode elementer fra sedanen i tankerne. Bilen har derfor alt fra en avanceret, firehjulstrækkers (AWD) teknologi og aluminium-intensiv arkitektur, som har gjort XF til en meget prisvindende model. Jaguars Land Rover familiens innovative Ingenium motorer, udstyrer Sportbrake med den nyeste motorteknologi.

Læs nu
Jaguar XF
Nyhed

Jaguar frigiver priser på XE

Jaguar XE lanceres også med fri service inden for den 3-årige garantiperiode (ubegrænset km) som en del af prisen, hvilket er med til at gøre den nye Jaguar XE endnu mere konkurrencedygtigt i premium-segmentet.

Læs nu

Jaguar XF er efterfølgeren for Jaguar S-type som blev udfaset i 2007, hvor første generation af jaguar XF altså blev præsenteret. Der er altså tale om en luksuriøs bil, som hører til i den øvre mellemklasse, og Jaguar XF skuffer ikke, hvis man sætter pris på de dyder, som Jaguar er kendt for, for Jaguar XF er en velkørende luksusbil i sportslig indpakning.

Det blev der heller ikke ændret på, da der blev præsenteret en faceliftet version i 2011. Her var der visuelle ændringer på både fronten og bagenden, som i højere grad nu lignende den oprindelige konceptbil Jaguar C-XF. Derudover var der nu adaptiv cruise control og en helt ny firecylindret dieselmotor med 187 hestekræfter, som blev forholdsvis populær på det danske bilmarked,ikke fordi den blev solgt i hobetal, for hertil var prisen stadig alt for høj. Den høje nypris gør selvfølgelig også udbuddet af Jaguar XF begrænset på brugtbilsmarkedet, hvor priserne stadig er forholdsvis høje, men har man lidt på kistebunden og gerne vil have en bil, som emmer af kvalitet og kører godt, så er jaguar XF bestemt et bud.

Konkurrenter

Audi A6, BMW 5-serie og Mercedes-Benz E-klasse

Udstyr

En Jaguar XF mangler selvfølgelig ikke udstyr, hvilket navnet på udstyrspakkerne også indikerer. Den mindste pakke hedder således Luxury, og ting som to-zoner automatisk klimaanlæg og nøgleløs start og stop er standardudstyr. Topmodellen hedder premium luxury, og her er selvfølgelig alt, hvad hjertet begærer af udstyr lige fra parkeringshjælp for og bag til adaptiv cruise control, som hjælper med at holde afstand til forankørende biler ved pludselig opbremsning.Indlæser..