45.264 biler

Brugte Mercedes C-klasse til salg

Her hos Biltorvet vil du altid kunne finde en brugt Mercedes, da det er en utrolig populær biltype. C klassen er en vaskeægte salgssucces, og vi har et bredt udvalg af forhandlere, der sælger den eftertragtede bil fra den tyske bilproducent. Hvis du derimod er på udkig efter nogle af de andre klasser, så har vi naturligvis også dette.Find din nye Mercedes C klasse til salg her hos Biltorvet, og drøn afsted i din drømmebil. Hold jævnligt øje med vores side, da der hele tiden kommer nye biler til.

Mercedes - klasse businesspakke

Holder du også af en masse ekstra udstyr? Så bør du anskaffe dig en Mercedes C klasse brugt med businesspakke. Her har du mulighed for at øge komforten yderligere, som især er en fordel, hvis du bruger bilen meget fx i arbejdsregi, hvor der dagligt bliver kørt mange kilometer.Når du udvælger en Mercedes med businesspakke, så er du altså garanteret en masse lækkert udstyr. Her skal du dog også have et større budget, men det er alle pengene værd – alt i alt kan en businesspakke give en øget køreglæde.

Priser på Mercedes C klasse

Mercedes C klasse pris spænder bredt, og kommer naturligvis an på, hvilken type du vælger. Hvis du vælger at købe en Mercedes C klasse brugt, så kan du spare en masse penge. Noget som også påvirker prisen på din nye Mercedes, er naturligvis udstyret. Her hos Biltorvet kan du klikke ind og vælge det ønskede udstyr, så du kun bliver vist de pågældende modeller med udstyret til rådighed – dette kan fx være klimaanlæg, anhængertræk, fartpilot, bakkamera og meget, meget andet. Mercedes C klasse udstyr er der altså nok at finde af, så du kan få dækket dine kørebehov.

 

Ofte stillede spørgsmål om C-klassebiler

Du sidder garanteret tilbage med nogle spørgsmål omkring Mercedes og deres C klasse. De typiske spørgsmål vil vi forsøge at besvare på bedste vis herunder, så du kan blive klogere på dit køb.

 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på en Mercedes C klasse?

Dette afhænger naturligvis af hvilken type, du vælger at have stående i garagen. Generelt er bagagerums kapaciteten i bilen dog i den høje ende. Mercedes C klasse stationcars bagagerum har en kapacitet på mellem 360 og 490 liter, og væsentlig mere når man vælger at lægge sæderne ned. Med en Mercedes C klasse stationcar har du altså plads til alle kufferterne og indkøbsposerne – den er intet mindre end den perfekte familiebil.

 

Fås Mercedes C klasse i hybrid?

Naturligvis. C-klassen fås i forskellige typer af motorvarianter herunder som plug-in-hybrid. Mercedes C klasse plug-in hybrid har en rækkevidde på helt op til 100 km., og kan oplade lynhurtigt, så du ikke skal sidde og vente længe. Plug-in-hybriden er også udstyret med en benzinmotor, så du ikke risikere at gå i stå på de lange ture.

Hvilke typer fås Mercedes C klasse i?

C-klassen fås som stationcar, coupé, AMG, cabriolet og ikke mindst den populære Mercedes C klasse sedan.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Brugte Mercedes C-klasse til salg", "description": "Brugte Mercedes C-klasse til salg"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på en Mercedes C klasse?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Dette afhænger naturligvis af hvilken type, du vælger at have stående i garagen. Generelt er bagagerums kapaciteten i bilen dog i den høje ende. Mercedes C klasse stationcars bagagerum har en kapacitet på mellem 360 og 490 liter, og væsentlig mere når man vælger at lægge sæderne ned. Med en Mercedes C klasse stationcar har du altså plads til alle kufferterne og indkøbsposerne – den er intet mindre end den perfekte familiebil."}},{"@type":"Question","name":"Fås Mercedes C klasse i hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Naturligvis. C-klassen fås i forskellige typer af motorvarianter herunder som plug-in-hybrid. Mercedes C klasse plug-in hybrid har en rækkevidde på helt op til 100 km., og kan oplade lynhurtigt, så du ikke skal sidde og vente længe. Plug-in-hybriden er også udstyret med en benzinmotor, så du ikke risikere at gå i stå på de lange ture."}},{"@type":"Question","name":"Hvilke typer fås Mercedes C klasse i?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"C-klassen fås som stationcar, coupé, AMG, cabriolet og ikke mindst den populære Mercedes C klasse sedan."}}]}
Indlæser..