48.367 biler

Mercedes E-klasse

E-klassen fra Mercedes-Benz indbefatter nogle af de allermest stilige og karakteristiske veludstyrede personbiler fra det øverste mellemlag på markedet. Er du på udkig efter en stilig og sporty cabriolet? Eller leder du efter en lækker og rigtig komfortabel sedan? Mercedes E-klasse har biler til alle typer af chauffører og bilister, og til alle forhold og køreformål. Klassens alsidighed og mange kvaliteter har sikret den stor levedygtighed, og den er værdsat af alle, der sætter pris på sikre personbiler med stor køreglæde og ekstra lækkert design. Uanset om du skifter fra en anden biltype, eller om du er ny på markedet for personbiler, er der gode chancer for, at det netop er i dette udvalg, du finder din næste bil til fremtiden. 

 

Køb Mercedes E-klasse

Klassen rummer et enormt bredt spektrum af personbiler, og derfor er udvalget naturligvis også stort på Biltorvet og hos alle forhandlerne. For eksempel er der i skrivende stund over 300 Mercedes E-klasse stationcars og over 40 Mercedes E-klasse cabriolet, som du kan tage i øjesyn i vores sortiment. Coupéerne og Sedan’erne er også stærkt repræsenterede, så du kan sagtens tillade dig at være kræsen og vælge med omhu, når du udsøger dig den helt rigtige kørestærke og lækre personbil. Hvad enten du tilbagelægger mange kilometer i hverdagen, eller de lange ture er reserveret til ferien, vil en bil fra E-klassen kunne klare opgaven. Det gælder bare om at finde den, der matcher netop dine kriterier.

 

Brugt Mercedes E-klasse - Find den her

Når du køber brugt, er der også virkelig mange spændende muligheder her. Der er både nye modeller, som kun er registrerede for få måneder siden, og stilfulde, ikoniske biler fra E-klassens tidligste år. De bringer også Mercedes E-klassens pris på niveau med mere jævne personbiler, hvor alle kan være med. Så hvis du leder efter en brugt Mercedes E-klasse, er dette helt klart stedet for dig.

 

Ofte stillede spørgsmål om E-klassebiler

 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på en Mercedes E-klasse?

Bagagerumspladsen kan variere lidt mellem de helt specifikke modeller. Men som eksempel kan bagagerummet på en Mercedes-Benz E 300 DE rumme ca. 370 liter. Vælger du en stationcar fra Mercedes’ E-klasse, er kapaciteten i bagagerummet naturligvis langt større. Der kan være dobbelt så meget, eller mere endnu.

 

Findes Mercedes E-klasse som sedan?

Ja. Biltypen med den helt traditionelle karosseriform findes også i E-klassen. Når du søger på biltorvet.dk, kan du vælge Sedan i kriterierne for de biler, du ønsker at få vist. Det gør du ved at finde den fane, der hedder ’Type & Udseende’, og derefter vælge ’Sedan’ blandt de forskellige karosserier og bygningstyper.

 

Hvad koster en Mercedes E-klasse?

 

Der er mange ting, som har indflydelse på priserne, når du køber bil. Mercedes’ E-klasse er ingen undtagelse i den henseende. Model, alder, antal af kilometer og udstyr generelt har alt sammen betydning. En brugt model kan eksempelvis fås for under 10.000 kr. mens en nyere og mere luksuriøse AMG-model kan koste over 2 millioner kr.

 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Mercedes E-klasse", "description": "Mercedes E-klasse"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på en Mercedes E-klasse?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Bagagerumspladsen kan variere lidt mellem de helt specifikke modeller. Men som eksempel kan bagagerummet på en Mercedes-Benz E 300 DE rumme ca. 370 liter. Vælger du en stationcar fra Mercedes’ E-klasse, er kapaciteten i bagagerummet naturligvis langt større. Der kan være dobbelt så meget, eller mere endnu."}},{"@type":"Question","name":"Findes Mercedes E-klasse som sedan?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja. Biltypen med den helt traditionelle karosseriform findes også i E-klassen. Når du søger på biltorvet.dk, kan du vælge Sedan i kriterierne for de biler, du ønsker at få vist. Det gør du ved at finde den fane, der hedder ’Type & Udseende’, og derefter vælge ’Sedan’ blandt de forskellige karosserier og bygningstyper."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Mercedes E-klasse?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Der er mange ting, som har indflydelse på priserne, når du køber bil. Mercedes’ E-klasse er ingen undtagelse i den henseende. Model, alder, antal af kilometer og udstyr generelt har alt sammen betydning. En brugt model kan eksempelvis fås for under 10.000 kr. mens en nyere og mere luksuriøse AMG-model kan koste over 2 millioner kr."}}]}
Indlæser..