45.115 biler

Mercedes CLS

Mercedes-Benz betegner selv den nye CLS som et stilikon. Og der kan virkelig være noget om snakken, hvad designet og æstetikken angår. Få modeller forener personbilens komfort og praktikalitet med sportsvognens smarte elegance på en så harmonisk og upåtaget måde. Samtidig er der tale om et meget stærkt og alsidigt køretøj, som egner sig både til den daglige trafik og de lange fornøjelsesture i weekender og ferier. CLS-klassen rummer næsten alle de kendte biltyper. For eksempel Mercedes stationcar, sedan, Mercedes CLS coupé og AMG. Bilerne signalerer både overskud, sikkerhed og omtanke og komfort, og du kan vælge modellen, der matcher netop dine kriterier. Det er en bilklasse med mange variationer og kombinationsmuligheder, så det er oplagt at bruge de smarte søgefunktioner til at spore dig ind på netop den model, der passer til dine behov og forventninger. Der kan vælges mange spændende og eksklusive udstyrspakker på en Mercedes CLS, og dem kan du også se her i udvalget.

 Alt i alt er der rigtig gode chancer for, at du kan finde din næste drømme-Mercedes her.

 

Brugte Mercedes CLS til salg

Vil du gerne prøve, hvordan det er at køre i en Mercedes fra den øverste hylde, men er de nyeste biler ikke helt indenfor din rækkevidde? I så fald vil du måske finde det interessant at kigge i vores store udvalg af flotte, brugte CLS-modeller. CLS-bilernes design holder sig rigtig godt, og selv modeller, der er flere år gamle, udstråler ny og moderne luksus den dag i dag. Priserne begynder et godt stykke under de 100.000 kr., hvor selv relativt nye bilejere kan være med. Du kan også få en sportslig og stærk Mercedes AMG i CLS-klassen, selvom du køber brugt for under en halv million. Slip nysgerrigheden løs og se, om der er en Mercedes CLS til salg, som matcher netop dine ønsker og behov.

 

Værd at vide om CLS-klassen:

 

Bliver Mercedes CLS stadig produceret?

Du kan stadig købe nye CLS-modeller fra Mercedes, og de fremstår også med flotte designs på producentens hjemmeside. Her på biltorvet.dk kan du for eksempel i skrivende stund se en CLS450, der er registreret i foråret 2021.

 

Hvad koster en Mercedes CLS?

CLS-bilerne fra Mercedes-Benz er en populær kategori. Du kan købe en CLS fra Mercedes brugt fra lidt under 70.000 kr., og en ny bil af denne type kan koste omkring 1.400.000, altså lige knap halvanden million kr. Udover alderen og antallet kilometer kan prisen også påvirkes af det udstyr, bilen har og meget andet. Leasing-priserne begynder typisk ved ca. 2000 kr. per måned, og for mere eksklusive varianter kan de ligge omkring 10.000 kr.

 

Fås CLS som hybrid?

CLS-modellerne fra Mercedes er blandt de meget få udgaver, der ikke markedsføres som hybrid eller plug-in hybrid-biler. Er du på udkig efter en hybridbil kan du med fordel tage et kig på de mange andre modeller i sortimenterne. Her på biltorvet.dk kan du danne dig et godt overblik over Mercedes’ hybridbiler ved at vælge Mercedes under fanen ’Mærke’ og hybrid under fanen ’Brændstof’ i vores søgefiltrering.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Mercedes CLS", "description": "Mercedes CLS"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Bliver Mercedes CLS stadig produceret?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Du kan stadig købe nye CLS-modeller fra Mercedes, og de fremstår også med flotte designs på producentens hjemmeside. Her på biltorvet.dk kan du for eksempel i skrivende stund se en CLS450, der er registreret i foråret 2021."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Mercedes CLS?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"CLS-bilerne fra Mercedes-Benz er en populær kategori. Du kan købe en CLS fra Mercedes brugt fra lidt under 70.000 kr., og en ny bil af denne type kan koste omkring 1.400.000, altså lige knap halvanden million kr. Udover alderen og antallet kilometer kan prisen også påvirkes af det udstyr, bilen har og meget andet. Leasing-priserne begynder typisk ved ca. 2000 kr. per måned, og for mere eksklusive varianter kan de ligge omkring 10.000 kr."}},{"@type":"Question","name":"Fås CLS som hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"CLS-modellerne fra Mercedes er blandt de meget få udgaver, der ikke markedsføres som hybrid eller plug-in hybrid-biler. Er du på udkig efter en hybridbil kan du med fordel tage et kig på de mange andre modeller i sortimenterne. Her på biltorvet.dk kan du danne dig et godt overblik over Mercedes’ hybridbiler ved at vælge Mercedes under fanen ’Mærke’ og hybrid under fanen ’Brændstof’ i vores søgefiltrering."}}]}
Indlæser..