46.169 biler

Mercedes CLA

Mange af markedets mest friske og fashionable person- og familiebiler finder du i CLA-klassen fra Mercedes-Benz. Der er tale om elegante og moderne, strømlinede biler, som gør sig godt i både den praktiske hverdagskørsel og i mere eksklusive sammenhænge. Køreegenskaberne er gode, og komforten og den diskrete luksus, som bilen udstråler, gør en CLA-model til et udsøgt og holdbart bilkøb. De moderne CLA’er er veludstyrede, og de afspejler i høj grad kravene, som det 21. Århundredes forhold stiller til privatbilismen. Det gælder både hvad angår sikkerhed, komfort og energiforbrug. Den topmoderne og effektive Mercedes CLA hybrid repræsenterer meget af alt det bedste, som dagens bilteknologi kan præstere. Mercedes CLA er en bil-klasse, som kan levere på næsten alle fronter, og som rummer gode, kraftige og veludstyrede biler med design og finesser i veltilpasset luksustilsnit.

Find et stort udvalg af Mercedes CLA hos Biltorvet

Bilklassen er også meget alsidig, og den rummer bade Coupéer, Sedan-modeller og naturligvis Mercedes CLA stationcars. Næsten uanset hvad du leder efter af kvaliteter i din næste bil, kan en CLA være et godt bud på svaret. Vil du forene familiebilens sikkerhed og komfort med ekstra power og luksuriøst udstyr og design, er der ikke mange bil-klasser, der kan gøre sig gældende på samme måde som CLA’erne. Både føreren og passagererne kan få del i køreglæden og opleve den lækre fornemmelse, når en Mercedes af denne type er på farten. Og det gælder uanset hvilken model, du foretrækker.

Flere grunde til at købe din Mercedes CLA brugt

Det er også biler, som gør rigtig godt på brugtbilsmarkedet, hvor det er muligt at erhverve en luksuriøs Mercedes CLA til en pris, der er i tråd med, hvad nye biler fra andre klasser koster. Hvis du vil købe en Mercedes CLA brugt, er biltorvet.dk det helt rigtige sted at begynde med at lede. For eksempel er det også en rigtig god måde at undersøge købs- og leasingmarkedet for de mere luksuriøse hybridbiler, hvis du hører til dem, der værdsætter kombinationen af eksklusivitet og energibevidsthed.

 

Gode spørgsmål når du køber CLA

Findes Mercedes CLA som AMG-model?

Ja. De ekstra højtydende og luksuriøse Mercedes-AMG-modeller findes også til CLA-kategorien. Der er tre udgaver: Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC, CLA 45 4MATIC+ og CLA 45 S 4MATIC+ Coupé. Hvis du i øjeblikket ikke finder den specifikke model i Biltorvets udvalg, kan du altid kontakte en forhandler direkte.

Hvilken CLA skal jeg vælge?

Det endelige valg af bilmodel afgøres af dine ønsker og konkrete muligheder. I Mercedes’ CLA-klasse er de mest udbredte og populære formentlig CLA200 og CLA220. Det er lækre og alsidige biler med høj komfort, sikkerhed og køreglæde på alle fronter. Biltorvets søgefunktioner gør det nemt at vælge de kriterier, der er vigtigst for dig, og skabe et godt overblik.

Hvor mange hestekræfter har en Mercedes CLA?

Mercedes’ CLA-klasse er varieret og indeholder mange forskellige bilmodeller. En typisk CLA200 kan for eksempel have 150 til 170 hestekræfter mens en sportslig AMG-model med stor ydeevne kan råde over 400 HK eller mere endnu.

Indlæser..