46.679 biler
MG står for Morris Garages og er et britisk bilmærke og bilfabrikant med hovedsæde i Birmingham. Morris Garages er mest af alt kendt for sine tosædede åbne sportsvogne, men de sælger i høj grad også coupéer og sedaner. Mest populær i dag er modellerne MG ZS, MG GS og MG3. I 2016 lancerede MG Motor den nye MG GS, som deres første SUV bil i produktionen. Lanceringen af denne nye SUV bil samt efterfølgeren MG ZS, der er blevet lanceret første gang i 2017, håbes at være starten på en helt ny æra for Morris Garages. For at være konkurrencedygtige på det eftertragtede SUV marked har virksomheden valgt at tilbyde en 5 års garanti på deres nye SUV bil, MG GS såfremt bilen ikke har kørt mere end 128.000 km. For SUV bilen, MG ZS, tilbyder virksomheden hele 7 år i garanti, såfremt bilen ikke har kørt mere end 128.000 km. Skal du købe en bil fra Morris Garages som fabriksny, skal den importeres til Danmark ved særlig henvendelse. Oftest bliver bilerne fra det britiske mærke købt som brugt.

Historien for MG Motors starter tilbage i 1921, hvor Cecil Kimber efter nogle års arbejde hos AC Cars blev salgschef for Morris Garages i Oxford. Selvom Morris Garages allerede producerede biler, var Cecil Kimber skaberen og udvikleren af det succesfulde brand. Den første rigtige Morris Garages bil, Old Number One blev lanceret i 1924. Herefter blev der hurtigt udviklet mange nye modeller. Virksomheden gik konkurs og blev opkøbt af den kinesiske køretøjsfabrikant SAIC i 2006. De største bilproducenter verden over har dermed hjulpet det britiske mærke med at vende tilbage på det globale marked og fortsætte udviklingen af de særlige design og konstruktioner, som er blevet optimeret gennem årene.

Den britiske bilfabrikant har navngivet langt de fleste af deres modeller med enten bogstaver eller tal. I 1973 blev verdens største single marque bilklub formet under navnet MG Owners Club. Klubben har medlemmer verden over, og er du bare en smule entusiastisk over for det britiske bilmærke, kan du også blive medlem og deltage i events, der oftest afholdes i England.

Indlæser..