Når man vælger at investere i en brugt bil på brugtbilsmarkedet, så har man umiddelbart en forventning om, at det skal være billigt. Der findes dog masser af dyre biler på brugtbilsmarkedet i en prisklasse, hvor de fleste ikke kan være med. I skrivende stund er der eksempelvis 110  biler til salg på biltorvet.dk, som koster over 1.000.000 kroner. Det drejer sig selvfølgelig hovedsageligt om biler fra Audi, BMW, Porsche, Mercedes og Ferrari, men der er faktisk også en enkelt Hyundai, som sniger sig over 1.000.000 kroner, som du kan se her

Der er dog stadig lang vej op til den dyreste brugte bil til salg i Danmark i øjeblikket, som er en ordentlig kampvogn af en Mercedes. Hele 612 hestekræfter gemmer sig under kølerhjelmen på denne Mercedes G65 AMG, som har et drejningsmoment på hele 1000 NM. Netop G-klassen, eller Geländewagen som er det fulde navn, blev egentlig udviklet som et militærkøretøj til shahen af Iran, men siden 1979 er den blevet solgt som privat køretøj. 

Det er dog ikke en bil, man møder ofte på de danske veje, og her spiller prisen helt afgjort ind. Med en nypris på over 6.000.000 kroner, så kræver det mere end en solid økonomi at investere i en Mercedes G65 AMG. Selv på brugtbilsmarkedet skal man grave dybt i pengepungen, og man skal finde 4.199.000 kroner frem, hvis man vil investere i Danmarks dyreste brugte bil. For de penge kan man eksempelvis få to spritnye Audi A8, og så stadig have penge tilovers, så brugt er bestemt ikke altid lig med billigt.