De store projektører er tændt og lyset rettet ind mod den nye Audi koncept forretning i Fredericia, som står foran sin Grand Opening.
I weekenden 24. - 25. oktober 2009 bliver endnu en milepæl i den danske Audi historie sat. Det er weekenden, hvor det helt nye Audi hus i Fredericia indvies, og Audi Fredericia flytter ind.


Som led i Audis strategi er Audi Fredericia det første af flere kommende nye Audi huse i Danmark, som er opført efter det nye internationale terminal-koncept, hvor visionær arkitektur kombineres med generne fra motorsporten.

Det nye Audi hus i Fredericia har plads til 30 nye biler i showroomet, samt over 40 brugte biler udstillet indendørs. Værkstedet er det mest moderne i Danmark, forsynet med den nyeste teknologi og allerede klar til at tage imod de første kunder.

I de kommende år følger flere nye Audi koncept forretninger i Danmark, og disse huse skal være med til at sikre mærkets fremtidige vækst.

Audi Fredericia på landkortet med alternativ energi
I dagene op til Grand Opening af Audi Fredericia sættes der for alvor fokus på bygningen og forretningens centrale placering ved det store motorvejskryds i Danmark C. Bygningen er lyst kraftigt op, og adressen Kongens Kvarter 32 i Fredericia er yderligere sat i fokus med en kraftig lyssøjle, som i aften- og nattetimerne peger ud over Audi Fredericia. Markeringen kan ses mange kilometer væk og er tændt indtil Grand Opening 24. - 25. oktober 2009.

Energien til denne markering er leveret som "Grøn el" fra el-selskabet Trefor. "Vi har valgt denne løsning til vores forretning i Fredericia, da vi sælger produkter med lavt CO2 udledning, og vi fandt det korrekt også fremover at fokusere på bæredygtig energi, sådan at hele huset bliver drevet af "Grøn el," udtaler Claus Bjerring Christiansen, direktør for Audi Fredericia.