Hyundai i Herning 2003

Ud over et bredt udsnit af Hyundais modelprogram har vi også fornøjelsen af at have danmarkspremiere på den nye Hyundai Elantra.
Vi glæder os til at byde Jer velkommen på Hyundais messestand i hal D.

Ny Elantra
Med den nye Elantra løfter Hyundai Motor Co. igen grænserne for kvalitet, værdi og køreglæde. Forbedringer både ind- og udvendigt har tilført så mange nyheder, at den vil tiltrække et bredt spektrum af kunder. Forventet introduktion primo 2004.

Getz diesel
Salgs succesen Hyundai Getz får primo 2004 tilføjet endnu en attraktiv variant i sortimentet. Getz kommer i en 1.5 3 cylindret diesel udgave så kunder der ønsker at køre diesel nu også kan få deres ønske opfyldt med en Getz.

Trajet
Trajet, der er Hyundais 7 personers MPV, er blevet endnu mere attraktiv efter en prisnedsættelses på kr. 20.000 på både 2.0 benzin og dieselversionen grundet mere attraktive priser fra fabrikken i Korea. Dermed er der opnået en pris på en full-size MPV, som ikke kan matches af konkurrenterne.

H1
Hyundai Motor har netop flyttet produktionen af den populære varevogn, Hyundai H-1, fra Korea til Tyrkiet. Sparet told betyder at priserne på Hyundai H-1 Powervan starter fra nu kr. 114.998,- + moms. (-10.000,- kr. på TCi og –15.000,- kr. på CRDi)