Kia

KIA viser deres nye crossover - navnet er Stonic

|

KIAs nye crossover i B-segmentet får navnet ”Stonic”. De første tegninger af bilen er netop frigivet og Stonic er, ifølge KIA selv, en iøjnefaldende og selvsikker kompakt crossover med ægte europæisk design, og den er inspireret af de større KIA SUV’ers form og funktion.

Navnet ”Stonic” er sammensat af ”Speedy” og ”Tonic” med reference til første og sidste tone i musikskalaen. Således udtrykker ”Stonic”, at bilen er adræt, og at den byder på noget nyt og friskt i SUV-segmentet.

En svungen taglinje og de unikt designede tagrælinger giver bilen et sporty look. Den unikke baglygtegrafik fremhæver Stonics ungdommelige og futuristiske udstråling.

Bilen kombinerer skarpe horisontale linjer med blødere skulpturelle overflader, og den tilfører klassen kompakte mål og et lavt tyngdepunkt.

Den europæisk designede kabine genspejler bilens eksteriør med lige linjer, elegante overflader og geometriske designformer. I Stonics kabine er teknologi og ergonomi i centrum, og den gennemtænkte indretning maksimerer pladsen for alle personer i bilen, og et ”flydende” HMI (human-machine interface) kombinerer på elegant vis adgangen til en smartphone med bilens mange funktioner.

Stonic kommer til salg i anden halvdel af 2017, og det bliver muligt at individualisere bilen mere end nogen tidligere KIA model – både indvendigt og udvendigt.

Kia på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,0 Active 69HK 5d
PRIVAT
40.000 kr.
Kia Picanto
1,0 Active 69HK 5d
2800 Kongens Lyngby
38.000
2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Ceed 1,6 CRDi 136 GT-Line Limited SW
NYHED
199.900 kr.
Kia Ceed
1,6 CRDi 136 GT-Line Limited SW
Haderslev
42.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Rio 1,2 Style Plus 85HK 5d
NYHED
109.900 kr.
Kia Rio
1,2 Style Plus 85HK 5d
Skærbæk
36.000
2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev