Kia

KIA viser deres nye crossover - navnet er Stonic

| Kristian Klarskov

KIAs nye crossover i B-segmentet får navnet ”Stonic”. De første tegninger af bilen er netop frigivet og Stonic er, ifølge KIA selv, en iøjnefaldende og selvsikker kompakt crossover med ægte europæisk design, og den er inspireret af de større KIA SUV’ers form og funktion.

Navnet ”Stonic” er sammensat af ”Speedy” og ”Tonic” med reference til første og sidste tone i musikskalaen. Således udtrykker ”Stonic”, at bilen er adræt, og at den byder på noget nyt og friskt i SUV-segmentet.

En svungen taglinje og de unikt designede tagrælinger giver bilen et sporty look. Den unikke baglygtegrafik fremhæver Stonics ungdommelige og futuristiske udstråling.

Bilen kombinerer skarpe horisontale linjer med blødere skulpturelle overflader, og den tilfører klassen kompakte mål og et lavt tyngdepunkt.

Den europæisk designede kabine genspejler bilens eksteriør med lige linjer, elegante overflader og geometriske designformer. I Stonics kabine er teknologi og ergonomi i centrum, og den gennemtænkte indretning maksimerer pladsen for alle personer i bilen, og et ”flydende” HMI (human-machine interface) kombinerer på elegant vis adgangen til en smartphone med bilens mange funktioner.

Stonic kommer til salg i anden halvdel af 2017, og det bliver muligt at individualisere bilen mere end nogen tidligere KIA model – både indvendigt og udvendigt.

Kia på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,1 Sport+
NYHED
32.900 kr.
Kia Picanto
1,1 Sport+
Kolding
165.000
2009
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia e-Niro el EL Advance 204HK 5d Aut.
FABRIKSNY
371.900 kr.
Kia e-Niro
el EL Advance 204HK 5d Aut.
Søborg
-
2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia XCeed 1,6 PHEV Upgrade Intro DCT
NYHED
289.895 kr.
Kia XCeed
1,6 PHEV Upgrade Intro DCT
Slagelse
2.000
2020
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev