Ny konceptbil fra Hyundai

| -

Hyundai blander sportscoupé og SUV i ny konceptbil

Ved åbningen af den internationale nordamerikanske biludstilling i Detroit præsenterede Hyundai sin nyudviklede konceptbil, HCD9 Talus.

”Talus henvender sig til dem, der er vant til egenskaber, som er typiske for en SUV, og samtidig gerne vil have sportsvognens emotionelle design og kraftfulde ydelser,” sagde chefdesigner Joel Piaskowski på pressemødet i Detroit.

Talus’ store frihøjde og 22 tommer hjul er hentet fra SUV’ens verden, mens karrosseriets udformning har sportscoupéens klassiske træk. Den markante kølergrill, smalle forlygter og røde farve hører også til sportscoupéens karakteristika. Det samme gør motoren, en kraftfuld 4,6 liters V8 motor med 360 hestekræfter, mens firehjulstrækket normalt er forbeholdt terrængående køretøjer.

Nem adgang til Talus’ rigt udstyrede kabine sikres af de brede forhængslede fordøre og bagdørene, som er hængslet bagtil. Den store bagklap åbner vidt og bredt og giver ligeledes nem adgang til bagageområdet. De dobbelte udstødningsrør er integreret i den bageste spoiler og matcher dermed designmæssigt integrationen af de forreste tågelygter.

Kabinen er præget af luksus og en høj førerposition. Centerkonsollens design er inspireret af en juvel, som hænger fra en halskæde.

”Vi har forsøgt at tilføre så meget luksus som muligt for at underbygge bilens sportsvognsislæt, sagde senior kreativ designer Dragan Vokadinovic.

Læderinteriøret i Sierra Brown og Black Chestnut udstråler varme, mens kabinens metalfinish tilfører et frisk teknologisk fremtidspust.

Talus er designet på Hyundai Design Center i Irvine, Californien, som også stod for designet af den nye Santa Fe.

Hyundai på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Hyundai i20 1,25 Classic
NYHED
49.900 kr.
Hyundai i20
1,25 Classic
Slagelse
163.000
2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Hyundai Kona 1,6 GDI Advanced DCT 141HK 5d 6g Aut.
NYHED
281.499 kr.
Hyundai Kona
1,6 GDI Advanced DCT 141HK 5d 6g Aut.
Svendborg
1.000
2020/2000
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Hyundai i40 1,7 CRDi Comfort Business ISG 115HK Stc 6g
NYHED
79.900 kr.
Hyundai i40
1,7 CRDi Comfort Business ISG 115HK Stc 6g
Vodskov
265.000
2014
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev