Porsche går i barndommen med en kæmpe Lego-version af den første generation 911 Turbo

Det er ikke første gang, Lego og Porsche har leget sammen. Det er heller ikke første gang, at man har bygget en kopi af en Porsche i virkelig størrelse. Men det er første gang, at Porsche har bygget en kopi i virkelig størrelse af en Lego-model af 911. Hvis du er forvirret, så er det helt forståeligt, men Porsche har i anledning af Porsche Tennis Grand Prix i Stuttgart sat en lup til en Lego-bil, du allerede kan købe.

Fra 0 til Ikea på 3,6 sekunder - vi tester Porsche Panamera Sport Turismo Turbo

Det drejer sig om Lego’s Speed Champions kit, hvor du kan bygge den første generation af Porsche 911 Turbo, som også var kendt som enkemageren. Den kan du allerede købe i din lokale legetøjsbutik, men Porsche var altså ikke helt færdige med at lege. Så de smed byggevejledningen til Lego-bilen i fotokopimaskinen og trykkede 30x, og så får man et resultat, der er lidt klodset, men lige så stor som den originale 911’er.

Kæmpe klodser
Porsche har ikke meget at sige om, hvordan de har bygget den store Lego-911’er, men i stedet for at bruge tusindvis af normale klodser, har Porsche i stedet lavet deres egne kæmpeklodser, som formentlig er skabt af fiberglas eller en form for polyester.

Fra Playstation til virkeligheden - Audis el-racer runder 100 km/t på 2,5 sekunder

Hvis du vil se den klodsede Porsche, så skal du skynde dig. Den står i ankomsthallen i Porsches museum i Stuttgart frem til den 19. april, og så er den udstillet til Porsche Tennis Grand Prix fra den 21. til 29. april.

Som sagt er det ikke første gang, Porsche er gået i barndommen. Tidligere har de gæve tyskere blandt andet bygget en udgave af den forrige generation 911 GT3 RS i virkelig størrelse af tusinde og atter tusinde af klodser, som tilmed havde rat og sæde, der havde plads til en voksen mand.

Hvis du er mere til den rigtige slags, så har Biltorvet masser af Porsche-modeller til salg lige nu.