Hvis man går mere op i ansigtsolier og hårlak end motorolie og metallak, og generelt har en kritisk tilgang til skønhed, hvilke biler vil man så have? Det kan du læse her.

Pudderdåserne.dk er Danmarks største skønhedsblog, endda med egen hudplejeserie. Den skrives af pudderdåserne Katja Moikjær og Helene Randløv Hannson.

Biltorvet.dk bad dem vælge frit fra de knap 40.000 biler til salg på biltorvet.dk.

Her skal du se, hvad de valgte og hvorfor:


Katja – ejer lige nu en Citroën C4 Grand Picasso

Vi køber biler efter livssituation - apropos vores C4 Grand Picasso. Jeg er sådan en, der vælger bil efter ekstrafunktioner: antal kopholdere, børnevenlighed, plads til tre børnesæder, fartpilot og mulighed for at tilslutte min telefon.

Hvis jeg skal vælge en bil, så skal det være en opgradering af vores nuværende bil nr. to, der er en gammel Skoda Citigo og reelt for lille til vores behov.

Fx en C3 - og så vil jeg sige denne:

https://www.biltorvet.dk/bil/citroen/c3/1-2-puretech-extravaganza-82hk-5d/955309

Katja gør opmærksom på, at hun også valgt lige præcis denne bil, fordi den står hos en forhandler tæt på hende, og at hun som regel kun køber helt nye biler. Til gengæld roser hun biltorvet.dk:

Søgefunktionen er god. Den er rigtig god endda.


Heleneejer ikke bil i øjeblikket

Lige nu er det meget lidt aktuelt med en bil i mit/familiens tilfælde, men hvis jeg kiggede efter bil, ville jeg kigge efter en Subaru Legacy, fordi det er den bedste, mest pålidelige og behagelige bil jeg nogensinde har kørt i. Men jeg aner ikke, om den lever op til mine krav til miljøvenlighed.

Så... hvis jeg bare kigger på Subaru, gear og farvepræferencer, ville jeg vælge denne:

https://www.biltorvet.dk/bil/subaru/legacy/2-0-xz-awd-138hk/867137

Helene slår fast, at miljøvenligheden er meget vigtig for hende, men tager det forbehold, at hun har valgt bilen lidt hurtigt og ville nok have taget højde for en del andre ting, hvis et bilkøb rent faktisk var lige om hjørnet.


Læs også:

Biltorvets bud på biler der imponerer kvinder

Utroligt mange gode biler (til kvinder)