Tre Hyundai produkter med verdenspremiere påIAA i Frankfurt

Hyundai løfter sløret af hele tre verdenspremierer, når den internationale biludstilling, IAA i Frankfurt, starter tirsdag den 9. september.
Det gælder Hyundai CCS-studiet, som er en epokegørende nyhed inden for kørsel under åben himmel, en ny generation dieselmotorer med bedre brændstofudnyttelse og en ny version af Hyundai Atos.

Cabriolet-studiet CCS introducerer et fuldstændig nyt glide- og foldetag af glas, som vil gøre kørsel under åben himmel til en endnu større - og problemfri - oplevelse. Bilen er baseret på den succesfulde Hyundai Coupé V6 2,7 liter, som har mere end fordoblet Hyundais coupésalg i Europa. Den er udviklet sammen med den kendte tyske virksomhed Karmann i Osnabrück , som er ekspert i åbne biler. Med det revolutionerende tag kan det lade sig gøre at køre både som sportsvogn med hard top, som ”open air” og som ægte cabriolet.

Hyundais store nyhed i supermini segmentet er Getz 1,5 diesel. Med den nye motor kører Getz hele 22,7 km/l i gennemsnit (EU-norm). Samtidig er drejningsmomentet forbedret med 3,8 procent, så der er masser af trækkraft til rådighed. Getz diesel forventes introduceret i Danmark omkring årsskiftet til endnu ukendte priser.

Endelig præsenteres den nye Atos Prime for første gang. Introduktion i Danmark er endnu ukendt.