Kia

Verdens bedste kører KIA

| -

Svømmeren Lotte Friis, der tidligere i år blev verdensmester på distancen 800 meter fri, har indgået et samarbejde med den danske bilimportør af KIA, og bliver nu fremover godt kørende i en smart hvid KIA pro-cee’d.

Lotte Friis, der i øjeblikket deltager i TV2s seermagnet ”Vild med Dans” har stort pres på skuldrene, da KIA er godt vant indenfor dette program. KIA samarbejder nemlig også med 3 af finalisterne i den sidste sæson – Tina Lund, Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt.

I en kort pause i dansetræningen, fik Lotte og hendes dansepartner Mads Vad overrakt nøglerne til den nye bil, så Lotte fremover nemt og smart kan komme hurtigt fra svømmetræningen videre til dansetræningen. For på trods af det hårde program for dansetræningen, så slækkes der ikke på svømmetræningen. Lotte Friis er fast besluttet på, at hendes nyerhvervede guldmedalje ikke skal blive den sidste.

Den viljestyrke og målbevidste indstilling det kræver for at blive den bedste i sin sportsgren, er lige netop én af årsagerne til, at KIA har valgt at engagere sig så meget i sport generelt, og har valgt at benytte sportsprofiler som ambassadører for virksomhedens brand. ”I sportens verden går benhårdt arbejde hånd i hånd med centrale egenskaber som kvalitet, mod og troværdighed. KIA er en yderst mål- og kvalitetsbevidst bilvirksomhed, både internationalt og i Danmark. Vi ønsker at se de centrale værdier fra sportens verden genspejlet i såvel vores organisation, som de produkter, vores kunder køber. Og vi mener at Lotte Friis er en god ambassadør for disse egenskaber, og glæder os til at samarbejde med hende fremover” fortæller Mogens Lyngsø, kommerciel direktør for KIA Import Danmark A/S. ”

Kia på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Stonic 1,0 T-GDI Edition Plus 100HK 5d
NYHED
199.000 kr.
Kia Stonic
1,0 T-GDI Edition Plus 100HK 5d
Hjørring
9.000
2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Stonic 1,0 T-GDi Attraction+
NYHED
179.900 kr.
Kia Stonic
1,0 T-GDi Attraction+
Esbjerg N
21.000
2018/2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Rio 1,4 CRDi 90 Active
NYHED
59.900 kr.
Kia Rio
1,4 CRDi 90 Active
Silkeborg
174.000
2012
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev