Kia

Verdens bedste kører KIA

| -

Svømmeren Lotte Friis, der tidligere i år blev verdensmester på distancen 800 meter fri, har indgået et samarbejde med den danske bilimportør af KIA, og bliver nu fremover godt kørende i en smart hvid KIA pro-cee’d.

Lotte Friis, der i øjeblikket deltager i TV2s seermagnet ”Vild med Dans” har stort pres på skuldrene, da KIA er godt vant indenfor dette program. KIA samarbejder nemlig også med 3 af finalisterne i den sidste sæson – Tina Lund, Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt.

I en kort pause i dansetræningen, fik Lotte og hendes dansepartner Mads Vad overrakt nøglerne til den nye bil, så Lotte fremover nemt og smart kan komme hurtigt fra svømmetræningen videre til dansetræningen. For på trods af det hårde program for dansetræningen, så slækkes der ikke på svømmetræningen. Lotte Friis er fast besluttet på, at hendes nyerhvervede guldmedalje ikke skal blive den sidste.

Den viljestyrke og målbevidste indstilling det kræver for at blive den bedste i sin sportsgren, er lige netop én af årsagerne til, at KIA har valgt at engagere sig så meget i sport generelt, og har valgt at benytte sportsprofiler som ambassadører for virksomhedens brand. ”I sportens verden går benhårdt arbejde hånd i hånd med centrale egenskaber som kvalitet, mod og troværdighed. KIA er en yderst mål- og kvalitetsbevidst bilvirksomhed, både internationalt og i Danmark. Vi ønsker at se de centrale værdier fra sportens verden genspejlet i såvel vores organisation, som de produkter, vores kunder køber. Og vi mener at Lotte Friis er en god ambassadør for disse egenskaber, og glæder os til at samarbejde med hende fremover” fortæller Mogens Lyngsø, kommerciel direktør for KIA Import Danmark A/S. ”

Kia på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,0 Active Eco
NYHED
54.900 kr.
Kia Picanto
1,0 Active Eco
Hjørring
47.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,0 Collect 69HK 5d
PRIVAT
52.995 kr.
Kia Picanto
1,0 Collect 69HK 5d
2900 Hellerup
61.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Niro 1,6 GDI PHEV Comfort DCT 141HK 5d 6g Aut.
NYHED
288.998 kr.
Kia Niro
1,6 GDI PHEV Comfort DCT 141HK 5d 6g Aut.
Køge
-
2020
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev