46.713 biler

Find din næste brugte Volvo på biltorvet.dk

Volvos mål har altid været at tilbyde biler, der gør livet mindre kompliceret. Dette gør det svenske bilmærke blandt andet ved at skabe biler, der er brugervenlige, komfortable og ikke mindst sikre. Hos Biltorvet kan du lede efter forskellige Volvo-modeller fra flere hundrede forhandlere i hele Danmark . Sammen med forhandlerne samarbejder vi for at give dig et stort udvalg af biler og en tryg købsoplevelse. Læs mere her på siden, og bliv klogere på, hvorfor din næste bil skal være en Volvo.

Derfor skal du vælge Volvo

Volvo er i sandhed et mærke, der er skabt til de danske veje. Volvo blev oprindelig skabt i Sverige tilbage i 1927 med henblik på at producere biler, der kunne klare de svenske veje og stå imod vejrforholdene i Skandinavien. En af de mest tydelige karakteristika ved en Volvo er det strømlinede design. Volvos designs bærer i høj grad præg af den skandinaviske designtradition, og det ses blandt andet ved rene linjer og et minimum af unødvendige designelementer.

Volvo-koncernen er desuden et af de bilmærker, der har det mest intense fokus på at indtænke bæredygtighed i deres forretning. Dette har blandt andet resulteret i datterselskabet og  mærket Polestar , der skaber elektriske performancebiler med udgangspunkt i minimalistisk design og fremtidssikret teknologi.

Uanset hvilken slags bil du er på jagt efter, kan du kort sagt regne med, at der findes en Volvo, der opfylder dine behov.

Udforsk de mest populære modeller fra Volvo hos Biltorvet

På biltorvet.dk vil vi gerne give dig mulighed for at vælge blandt flere af de mest populære Volvo-modeller på markedet. Uanset om du er mest til diesel, benzin eller el, findes der en Volvo, der kan opfylde dine behov. På vores portal har du mulighed for at filtrere din søgning, så du kan fokusere din søgning på den Volvo-model, der matcher dine præferencer.

På biltorvet.dk kan du blandt andet finde disse populære modeller fra Volvo:

Uanset om du vægter kabineplads, komfortable sæder eller elektrisk rækkevidde, vil du opleve, at alle biler fra Volvo altid tilgodeser en bred vifte af behov. For dig betyder det, at en Volvo kan klare alt fra de små hverdagslige kørselsopgaver til de længere køreture på motorvejen.

Læs også: Vores vurdering af den elegante Volvo Volvo V90 Recharge T8

Volvo XC40 – anerkendt som Europas bedste

Volvo XC40 har på mange måder løftet standarden for den moderne familiebil. Alle funktioner i bilen er udviklet med henblik på sikkerhed, og det gør bilen til det oplagte valg for både store og små familier. Den populære XC40 kommer som benzinbil, dieselbil og plug-in hybrid.

Den største anerkendelse af XC40 er den fornemme pris som Årets Bil i Europa, som modellen vandt ved Geneva Motor Show i 2018. Med hele 325 stemmer – hele 83 stemmer mere end 2. pladsen, Seat Ibiza. XC40 fik flere fornemme ord med på vejen, og fik blandt andet roser for sine høje sikkerhed, glimrende køreegenskaber og teknologi, herunder muligheden for at få din smartphone til at tale sammen med bilen.

Hos Biltorvet kan du finde X40-modeller fra forhandlere i hele Danmark, og hvis du gerne vil vide mere om en specifik bil, er du altid velkommen til at kontakte den pågældende forhandler. Via Biltorvet kan du også kontakte forhandleren med henblik på en prøvetur.

Læs også: Vores brugertest af den populære Volvo XC40

Oplev C40 – Volvo’s elektriske SUV

Hvis du elsker den velkendte XC40 og drømmer om at køre 100 % elektrisk, er Volvo C40 den perfekte bil for dig. C40 minder på mange måder om XC40, og de primære forskelle består C40’s faldende taglinje og det faktum, at den kun leveres som 100 % ren elbil. Batteriet på 78 kWh deles med XC40-hybridmodellen, og det resulterer i hele 408 hk og har en officiel rækkevidde på 441 km på en fuld opladning. Du skal heller ikke bekymre dig, når det kommer til lange køreture, da en opladning fra 10 til 80 procent kun tager 28 minutter under optimale forhold.

Når det kommer til interiør, tilbyder C40 den samme luksus som XC40, og især det Google-baserede infotainment system gør alt fra musikstyring til GPS brugervenligt. Dertil får du også andre lækre funktioner som eksempelvis stemmestyring til navigation, opkald og musik.

Læs også: Vores brugertest af Volvo C40

Hvis du er interesseret i vores mening omkring flere af de nyeste og mest populære modeller fra Volvo, kan du passende besøge vores artikelunivers . Her kan du finde de seneste nyheder omkring Volvo og læse vores brugertest af de nyeste modeller fra den svenske fabrikant.

Derfor skal du købe din næste bil hos Biltorvet

Hos BIltorvet er vores mission at tilbyde dig en praktisk og tryg handelsoplevelse hver eneste gang. Vores portal er ejet af danske bilforhandlere, og vores netværk tæller cirka 400 forhandlere i hele landet. For dig betyder det, at du altid kan forvente et både bredt og dybt udvalg af biler, når du benytter biltorvet.dk.

For dig som køber er Biltorvet 100 % gratis, og du får endda ekstra sikkerhed, da du ved køb af en bil via Biltorvet får mulige ekstra garantiordninger ved vores forhandlere. Desuden tager flere af forhandlerne hos Biltorvet imod din gamle bil for en byttepris – let og enkelt.

Hos Biltorvet mener vi, at kommunikation mellem køber og sælger skal være så let og transparent som overhovedet muligt. Al kommunikation med forhandlere kan foretages direkte via Biltorvet, og det er uanset, om du vil kontakte en forhandler med henblik på at få besvaret spørgsmål eller ønsker en prøvetur.

 

Ofte stillede spørgsmål til Volvo

Hvem ejer Volvo?

Siden 2010 er Volvos personbiler en del af den kinesiske multinationale Geely Holding Group, som fortsætter bilproduktionen under Volvo-logoet.

Hvor bliver Volvo produceret?

Volvo bliver stadig produceret i Sverige. Derudover bliver Volvo også produceret i USA og Kina.

Indlæser..