45.773 biler

Læs mere om Ford her

Ford har en lang historik og en masse erfaring ud i det at producere biler. Ford er da også altid at finde med helt fremme på listen over de mest populære bilmærker i Danmark, og det skyldes ikke mindst, at Ford har et yderst stærkt og attraktivt katalog af biler fra den helt lille Ford Ka over Ford Fiesta og Ford Focus til den større Ford Mondeo, der i mange år også har været et hit i firmabilsegmentet. Ford har dog andet at byde på end de fire nævnte modeller, som alle er yderst populære i Danmark, men det samme er de to større modeller Ford S-Max og Ford C-Max. Ford er altså stærkt repræsenteret lige fra den lille mikrobil Ford Ka til under 80.000 kroner til de noget større og dyrere Ford S-Max og C-max, der især er værdsat for deres fremragende køreegenskaber.

Derfor er der også et ret bredt udvalg af Ford-modeller på brugtbilsmarkedet, og de holder generelt prisen ganske fornuftigt. Ford er bestemt konkurrencedygtige i forhold til andre biler i de samme segmenter.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Ford", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Ford", "author": { "@type": "Person", "name": "Sune Jørgensen" }, "datePublished": "2020-01-06", "reviewBody": "Kæmpe udvalg af brugte Ford i alle prisklasser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Ford blev grundlagt af Henry Ford tilbage i 1903, og i de spæde år gik det stille og roligt med produktionen af biler. I 1908 introducerede Ford dog den billige Ford T, og det fik kæmpe betydning for fremtiden. For Ford T var så billig, at det faktisk var en reel mulighed for rigtig mange at købe den. Det satte nye krav til produktionen, som blev effektiviseret, og det var Ford, der som de første begyndte på samlebåndsproduktionen. Det betød, at der nu kunne produceres fem biler på den samme tid, som det tidligere tog at lave én. Ford red på en bølge af succes frem til depressionen i 1930’erne. Depressionen betød, at Ford måtte lukke 27 af 35 fabrikker, og det var først i 1939, at der blev produceret det samme antal, som 10 år tidligere. Under Anden Verdenskrig tjente Ford rigtig mange penge på at levere Jeeps og flyvemaskiner til hæren, men det er nu som bilproducent, at Ford er mest kendt og respekteret. Ford står således bag flere legendariske modeller, men mest legendarisk er nok Ford GT40 og Ford Mustang modellerne.Ford Motor Company havde i 2013 181.000 medarbejdere på verdensplan.
Ford har haft travlt med at købe sig ind i og sælge andre bilmærker, blandt andet Volvo, Mazda, Jaguar og Land Rover har Ford ejet større og mindre anparter i.
Ford er den femtestørste bilproducent på verdensplan

Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Indlæser..