48.332 biler

Læs mere om Ford her

Der findes en Ford til alle 

Ford har en lang og stolt historie og dermed en masse erfaring med at producere biler. Amerikanske Henry Ford byggede sin første bil helt tilbage i 1896 og virksomheden blev etableret i 1903 som Ford Motor Company. Firmaet har gennem 110 år været familieejet.

Ford er stadig med helt fremme på listen over de mest populære bilmærker i Danmark. Det skyldes ikke mindst, at Ford har et yderst stærkt og attraktivt katalog af biler fra den helt lille Ford Ka, Ford Fiesta, Ford Focus og til den større Ford Mondeo, der i mange år også har været et hit i firmabil segmentet. Ford har dog også andet at byde på end de fire nævnte modeller, som alle er yderst populære i Danmark. Her er der tale om de to større modeller Ford S-Max og Ford C-Max. Ford er altså stærkt repræsenteret lige fra den lille mikrobil Ford Ka til under 80.000 kroner til de noget større og dyrere Ford S-Max og C-max, der især er værdsat for deres fremragende køreegenskaber samt deres rummelighed, som enhver børnefamilie sætter pris på. Samtidig fås de store modeller også som 7-personers biler. Det kommer især den store familie til gode. Er du på jagt efter en Ford til salg, så er du kommet til rette sted – nemlig på Biltorvet. 

 

Måske du er i tvivl om, hvilken brugt Ford du skal vælge?

Som nævnt ovenfor er der gode muligheder for at finde en Ford, der kan dække netop dine krav og ønsker til en bil - om de så er store eller små. Ford kan tilbyde både en mikrobil, som er til dig der måske blot skal til og fra arbejde og andre småærinder. Det er også populært at have en mikrobil som anden bil i husstanden. Det hjælper med at gøre familiekørslen mere fleksibel. Hvis det nu kun er et par medlemmer, der har et ærinde, kan I tage den lille og økonomiske bil i stedet for at køre i den større. For hvis man er en familie er det altså smart at have en bil, hvor alle har god plads og kan sidde komfortabelt på de længere ferieture, og der skal være plads til mange menneskers oppakning, både til hverdag og på ferie. Og mellem disse to typer bilbehov finder du flere lækre mellemstørrelses biler fra Ford, som har mange fordele. Undersøg modellerne godt og tag derefter ud og prøvekør de modeller, som du mener kunne passe til dit eller jeres behov. 

 

Ford har også elbiler med nem opladning

Ford følger ligeledes med udviklingen, når det gælder udvalget af elbiler – både som hybrid og som rene elbiler. Modellerne Ford Fiesta, Ford Kuga, Ford Mondeo, Ford Puma, Ford S-Max og Ford Focus findes alle som hybridmodeller. Vær opmærksom på om der er tale om mild-hybrid, hvor en lader ikke er nødvendig, eller om det er en plug-in hybrid, hvor du kan oplade bilens supplerende batteri med et kabel. Ønsker du en elbil, der kører udelukkende på el, er det oplagt at se på den lækre og muskuløse Ford Mustang Mach-E. Det er en stor Crossover-SUV, som har en rækkevidde på 400-600 km alt efter model. Da det er en bil der netop kører udelukkende på el, anbefales det, at du har en ladestander derhjemme, så du nemt kan oplade bilen, for eksempel om natten, når bilen ikke er i brug. Du kan også bruge de offentlige ladestationer, som har hurtigladere, så du hurtigt kan komme videre på din rejse. Ford har udviklet en app, hvorfra du kan styre og har overblik over din opladning. 

 

Du finder din nye brugte Ford på Biltorvet

Der er et ret bredt udvalg af brugte Ford biler til salg på brugtbilsmarkedet, og de holder generelt prisen ganske fornuftigt. Ford er bestemt konkurrencedygtige i forhold til andre biler i de samme segmenter. Du finder et flot udvalg af mange forskellige Ford-modeller på Biltorvet. Se hvad vores mange annoncerende bilforhandlere over hele landet kan tilbyde af Ford. De fleste har velholdte brugte Ford, nogle har også biler stående som er så godt som nye, og du kan også finde en god leasingaftale annonceret på Biltorvet. Du kan søge på model, på geografi eller direkte på en forhandler, som du måske er blevet anbefalet eller kender og har tillid til. Vi håber, at vi kan bidrage til, at du finder din nye brugte Ford. 

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Ford.

Hvem ejer Ford?

Ford er ejet af Ford Motor Company, som er børsnoteret på New York Stock Exchange. Ford Motor Company styres stadig af Ford-familien.

Hvor bliver Ford produceret?

I 2020 begyndte Ford igen at producere deres biler på europæisk grund. Det betyder, at de blandt andet har samlefabrikker og motorfabrik i Tyskland samt samlefabrikker i Spanien og Rumænien. 

Hvad koster en brugt Ford?

I skrivende stund kan du finde brugte Ford til under 10.000kr. samt til mere end 900.000kr. - Det burde derfor være muligt at finde en brugt Ford, som matcher dine behov og dit budget. Tag et kig på vores mange brugte Ford. 

 

 

Indlæser..