50.779 biler

Opel har de sidste mange år været blandt danskernes foretrukne bilmærker. Opel Corsa var dog længe stort set ene om at holde fanen højt hos Opel, og den blev blandt andet kåret til årets bil i Danmark tilbage i 2007. Opel er dog kommet efter det, og især introduktionen af Opel Insignia og efterfølgende den nye Opel Astra har været store succeser for Opel. Med de populære Opel Insignia og Opel Astra samt introduktionen af en helt nye Opel Corsa, så står Opel med et stærkt trekløver, som formentlig vil være med til at sikre Opels popularitet hos de danske bilkøbere i de kommende år.

Opel er tysk, men i modsætning til eksempelvis Mercedes, Audi og BMW, så er der ikke skruet helt op for prisen. Prisniveauet er fornuftigt, og Opel har efter lidt startvanskeligheder, hvor især de tidlige modeller led af rust, fået styr på mekanikken og driftssikkerheden, så kvaliteten i dag er i top.

På brugtbilsmarkedet er der selvfølgelig et stort udvalg af Opel Corsa, Opel Insignia og Opel Astra, men også Opel Vectra er ganske populær. Man kan tilmed gøre et rigtig godt køb, hvis man vælger en brugt Opel Vectra, da udvalget er rigtig stort, og prisniveauet derfor er forholdsvis lavt. Det store udbud skyldes især, at Opel Vectra var populær som leasingbil, men den var i en årrække også politiets foretrukne køretøj.Det hele begyndte egentlig med produktionen af symaskiner, cykler og motorcykler helt tilbage i 1862. Det var Adam Opel, som stod bag produktionen, og han nåede aldrig selv at være med til produktionen af biler. Det skete nemlig først efter hans død i 1895, og efterfølgende fik Opel stor succes med modeller som Kadett’en, Admiralen og Kapitän, der alle er blevet klassikere. Opel har siden 1929 været del af General Motors Company.Køb brugt Opel


Står du og mangler en praktisk bil, som har mange forskellige funktioner, der er nemme at anvende samt skaber stor køreglæde? Så er det en Opel, du skal have fat i. Opel har gennem de sidste mange år vokset sig ind i danskernes hjerter, og er derfor blevet en af de foretrukne bilmærker i Danmark. Hos Opel finder xdu mange forskellige biler, som strækker sig fra årets bil i 2007, nemlig Opel Corsa, til de større og mere højteknologiske biler som Opel Insignia.

Du kan finde en Opel for enhver smag, det er derfor udelukkende op til dig at finde ud af, hvilken Opel der passer bedst til dig. Når du har fundet ud af dette, så har vi hos Biltorvet.dk flere brugte Opel til salg, som kan blive din næste bil.


Fornuftige biler til fornuftige priser


De tyske bilproducenter er kendte for at producere biler i en høj prisklasse. Dette gør sig dog ikke gældende for Opel, som har valgt, at alle skal have muligheden for at køre i en Opel. Prisniveauet hos Opel er derfor fornuftigt i forhold til den kvalitet, du får. Med andre ord så får du mere bil for pengene, når du køber en Opel

Hvis du gerne vil endnu længere ned i pris, kan du dog med fordel vælge at købe din Opel brugt til gode Opel priser. Det danske brugtvognsmarked har sågar lavere priser end det tyske, hvorfor der er ingen grund til ikke at blive på det danske marked, når du skal købe en Opel brugt.

En brugt Opel er ofte lige så god som en spritny Opel. Forskellen er nemlig bare, at en brugt Opel har kørt længere. Bilen indeholder stadig de samme funktioner, som da den blev købt som ny. Vi mener derfor, at vores sortiment af brugte Opel biler kan måle sig med nye Opel biler.


Køb brugt Opel i alle designs


Opel har gennem mange år formået at skabe sig et solidt sortiment bestående af mange forskellige designs - både når det kommer til det ydre design, men i høj grad også når det kommer til det inde design.

Du kan således finde Opel biler, der er store og rummelige, men du kan også finde mindre biler, som egner sig godt til mindre familier. Alle Opels nyere biler indeholder flere højteknologiske funktioner, der hver især kommer dig til gavn og på denne måde er med til at forbedre din køreglæde, som yderligere forbedres af, at du kører rundt i en Opel i en moderne farve.


En bil med historie


Opel har en lang historie bag sig, som ikke alle kender til. Store dele af den danske befolkning kender dog til den del af historien, hvor hele bilproduktionen starter. Opel Kadetten, Kapitän og Admiralen er blot nogle af de klassikere, som Opel har beriget den danske befolkning med gennem tiden. Der er tale om modeller, som er tidløse på den måde, at de formentlig aldrig vil blive glemt. Vi synes derfor også, at de er værd at bevare på det danske brugtvognsmarked.

Opel hedder ikke Opel alle steder. I USA sælges Opel som Buick, i Australien hedder mærket Holden og i Storbritannien Vauxhall.

Står der OPC på bagsmækken af en Opel, så er den blevet fabrikstunet. OPC står nemlig for Opel Performance Center, og tuner blandt andet Opel Insignia, Opel Astra, Opel Corsa og Opel Zafira.

Der blev i 2013 produceret 1.057.000 Opel biler på verdensplan.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Opel", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Opel", "author": { "@type": "Person", "name": "Alexander Andreasen" }, "datePublished": "2019-07-17", "reviewBody": "Stort udvalg af alle brugte Opel biler.", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..