53.739 biler

Læs mere om Seat Arona her

Seat Arona
Anmeldelse

Vi tester Seat Arona - Årets Bil i Danmark

Årets Bil i Danmark 2018 blev Seat Arona – den lille nye SUV fra den spanske producent, der skal kæmpe med om kunderne i en helt ny klasse for små agile SUV’er. Men, det er ikke en nem kamp, for stort set alle de store bilproducenter kommer med en bil i netop denne klasse, bare se Audi Q2, BMW X2, VW T-Roc, Ford EcoSport osv. Det der er ekstra interessant er dog, at der er meget få direkte konkurrenter til præcis Arona, der med en startpris på knap 170.000 kroner er lidt i en klasse for sig.

Læs nu

Køb brugt Seat Arona og mærk forskellen

“Spansk temperament, tysk kvalitet”

Det er kendetegnende for Seat Arona. En bil, der har et elegant, sporty design, men som indeholder den tyske grundighed i form af formidabelt udstyr, interiør og sikkerhed - ned til mindste detalje.

Seat Arona har blandt andet en stor touchskærm, høje sæder, der ikke går på kompromis med sikkerheden, digitalt cockpit og full link-system. Alt det kan du få til en fordelagtig pris ved at købe en brugt Seat Arona.

Seat Arona - få meget bil for pengene


Seat er en del af Volkswagen Group, der står bag de mest prestigefyldte bilmærker i Europa. Men en Seat Arona koster ikke det samme som en VW eller Audi. Her er nemlig meget bil at hente for pengene, og det har altid været et af det spanske bilmærkes kendetegn.

Ved at købe en brugt Seat Arona får du en bil, hvor der er tænkt på alt lige fra design til brændstoføkonomi. Derudover får du en bil, der er både sikker og giver en udsøgt køreglæde.

En mini SUV med plads til hele familien


Ved køb af en brugt Seat Arona vil du opleve, at du sidder højere og mere oprejst, og det giver ikke bare en øget sikkerhed - det giver også mere plads på bagsædet.

Med mere frihøjde i form af det smarte og moderne SUV-design er der god plads til både børn, bagage og hund. Derfor er en brugt Seat Arona også et oplagt valg til børnefamilien, der holder af god komfort, kør-selv-ferier og en bil med et lækkert og friskt design.

Hvorfor skal jeg købe en brugt Seat Arona?


Der er mange fordele ved at købe en brugt Seat Arona. Den største fordel er bilens unikke helhed, som kan fås til en rigtig god pris, når du køber en brugt Seat Arona.

Vi har fundet 4 gode grunde til, at en brugt Seat Arona er det rette valg for dig:

1. Sikkerheden i top
Seat skriver, at hver eneste del af Seat Arona er designet med henblik på at maksimere din sikkerhed og gøre din kørsel bekvem. Det betyder du blandt andet har mulighed for at få blindvinkelalarm og adaptiv fartpilot, når du investerer i en brugt Seat Arona.

2. Sporty design
Det ydre betyder noget. Du skal få et sug i maven, når du sætter dig ind i din bil - og den følelse giver en Seat Arona. Med sine elegante, dynamiske linjer, får du ved køb af brugt Seat Arona en bil, der i den grad skiller sig ud fra mængden.

3. Fordelagtig pris
En Seat Arona koster ikke det samme som en Audi eller VW. Men med Volkswagen Group i ryggen er det samme bilfabrikant. Derfor er der rigtig meget bil at få, når du tager pris for brugt Seat Arona i betragtning.

4. Prisvinder
Seat Arona er med i en eksklusiv klub. I 2018 vandt Seat Arona prisen som årets bil i Danmark. Det vidner om en særlig bil med en helt særlig klasse. Ønsker du at mærke forskellen på at køre en bil og en rigtig god bil? Så skal du kigge efter en brugt Seat Arona.

Find en brugt Seat Arona til salg på Biltorvet.dk - din bilrejse starter her


Det er en stor beslutning og en stor investering at købe bil. Derfor er det vigtigt, at det er det helt rigtig køb, der bliver foretaget - i første hug.

Vælger du som mange andre at starte din bilrejse hos os, er du sikker på at få en overskuelig og nem proces. Her kan du i ro og fred undersøge markedet hjemmefra, og når du har fundet en bil, der ser spændende ud, ved du med det samme, hvor i landet du skal køre hen for at finde den.{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Seat", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Seat", "author": { "@type": "Person", "name": "Søren Andersen" }, "datePublished": "2019-10-10", "reviewBody": "Fint udvalg af seat til gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }Indlæser..