47.107 biler

Læs mere om Subaru BRZ her

Subaru BRZ
Nyhed

Subaru klar med privatleasing i Danmark

Subaru er kendt som bilen til friluftsfolk og andre, der påskønner kombinationen af firehjulstræk og luksuriøs kørsel. Særligt populær er Subaru blandt bilister, der går på jagt, eller som ofte kører med tung transport såsom hestetrailer eller campingvogn.

Læs nu

Subaru BRZ hører bestemt ikke til de biler, du oftest møder på de danske landeveje. Ikke fordi det er en dårlig bil – tværtimod, så er det en sjælden set køremaskine, men der er tale om en sportsvogn, og dem sælges der generelt bare ikke mange af på det danske bilmarked. Subaru BRZ er stort set identisk med Toyota GT 86, da Toyota og Subaru har udviklet bilen sammen, og det er kun fronten på de to biler, der er forskellig fra hinanden. Subaru BRZ blev præsenteret i 2011, og den blev vel modtaget og fik kredit for sit design og ikke mindst fremragende køreegenskaber. Så det er bestemt ikke på grund af bilen, at salget har været begrænset, men det skyldes nok mere en kombination af, at det er en sportsvogn, og selvom der er plads til passagere bagi, så er pladsen meget begrænset, og så det faktum at prisen er høj.

Konkurrenter

Toyota GT86 er helt oplagt, men man kan også nævne Audi TT, Peugeot RCZ og Nissan GT-R

Udstyr

Udstyrsniveauet er generelt højt og tæller blandt andet 2-zoners klimaanlæg, varme i sæderne, fartpilot og navigationssystem.

 

 

 

 

 

Indlæser..