45.116 biler

Subaru Outback er endnu en fremragende bil fra Subaru, som lever en nichetilværelse på det danske bilmarked. Den blev præsenteret tilbage i 1995, hvor der var tale om en forhøjet version af den store mellemklassebil Subaru Legazy og navnet Outback blev netop valgt for at understrege bilens offroad kvaliteter, som blandt andet tæller Subarus fremragende firehjulstræk.

Outback navnet har ligeledes været brugt til en forhøjet version af Subaru Impreza, men hverken Impreza eller Leganzy markedsføres i Danmark længere, men det gør Subaru Outback.

Det er i øjeblikket femte generation af Subaru Outback, der sælges i Danmark, og det er Subarus flagskib. Det er nemlig den største og mest luksuøse Subaru på det danaske marked. Subaru Outback er egentlig en stationcar, men den er særegen i den forstand, at den har en markant frihøjde og permanent firehjustræk. Derudover er Subaru Outback kendt for glimrende køreegenskaber og gode pladsforhold, hvilket gør den ideel som familiebil, men priserne afskrækker nok mange, og kan forklare, hvorfor Subaru Outback er en nichebil i Danmark, hvilket så også gør sig gældende på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Det er måske lidt svært at pege på direkte konkurrenter til Subaru Outback, da den meget er sin egen, men det kan være store mellemklasse biler som Opel Insignia og VW Passat eller en SUV’er som Nissan Qashqai.

Udstyr

Udstyrsniveauet er generelt rigtig flot i Subaru Outback, og i den nye version får man blandt andet den helt nye tredje generation af Subarus EyeSight, som via to kamera, blandt andet selv kan bringe bil til standsning med 35 km/t. Det er standardudstyr, ligesom blandt andet to-zoners klimaanlæg, bakkamera og fartpilot. Som ekstraudstyr er blandt andet tonede ruder og el-soltag, men alt hvad man behøver for at få en super køreoplevelse er standard i Subaru Outback.Indlæser..