48.333 biler

Læs mere om Subaru Levorg her

Subaru Levorg
Anmeldelse

Subaru Levorg GT-S

Værd at fremhæve er det permanente firehjulstræk (60/40), der på ingen måde laver unoder, men blot sikrer optimalt grip i alle situationer. Man mærker tydeligt Subarus erfaring fra rallyverdenen på dette område.

Læs nu

Subaru Levorg er en helt ny model fra Subaru. En model, som hører til i det populære D-segment, hvor vi finder alle de mest populære firmabiler, såsom VW Passat, Ford Mondeo og Audi A4.

Subaru Levorg kommer helt sikkert ikke til at blive solgt i samme stil, men det er nu ikke fordi, Subaru Levorg er en dårlig bil, men det skyldes, at Subaru generelt bare er et nichemærke i Danmark. Subaru Levorg er da også en forholdsvis stor hatchback, som egentlig bedst tåler sammenligning med eksempelvis Volvo V60. Subaru Levorg fås kun med en enkelt motor, nemlig en 1,6 liters boxermotor, som jo netop er Subarus helt store kendemærke.

Subaru Levorg er ligeledes med helt fremme, når det kommer til sikkerhedsudstyr, og den har fået topkarakter for sin overordnede sikkerhed. På trods af alle disse færdigheder, så kommer Subaru Levorg ikke til at toppe salgslisterne, og derfor vil der også være et begrænset salg på brugtbilsmarkedet. Det er dog ikke ensbetydende med, at Subaru Levorg er en dårlig bil, og man vil muligvis kunne gøre et fint køb på brugtbilsmarkedet, når der kommer brugte versioner til salg.

Konkurrenter

Volvo V60 og Skoda Superb er nogle af konkurrenterne

Udstyr

Der findes tre forskellige versioner GT, GT-N og GT-S. Udstyrsniveauet er i top. Der er blandt andet adaptive fjernlys som standard, så der bliver blændet automatisk ned, når man møder en modkørende. I topversionen GT-S kan man for første gang i en Subaru nyde godt af Subaru SRVD. Et radarbaseret system som holder øje med den blinde vinkel og advarer ved fare.Indlæser..