47.738 biler

Læs mere om Subaru Impreza her

Subaru Impreza kan ikke længere officielt købes som ny hos de danske Subaru forhandlere, hvor den første gang kom i handlen i 1993. Der er tale om en helt almindelig familiebil i den lille mellemklasse, som dog altid har været en nichebil på det danske marked, hvilket nok også forklarer, at den ikke længere markedsføres i Danmark. Den kan dog stadig importeres, og det er den indtil videre blevet én enkelt gang i 2015.

Anden generation af Subaru Impreza kom på markedet i 2001, tredje generation i 2007 og den nuværende generation i 2011. Der har selvfølgelig været tale om forskelle og forbedringer fra generation til generation, men generelt har Subaru Impreza altid været kendt for sine gode køreegenskaber, og den har altid været udstyret med Subarus berømte boksermotor. Udvalget på brugtbilsmarkedet er dog ikke voldsomt stort, men er du på udkig efter en bil i den lille mellemklasse med sporty køreegenskaber, så er Subaru Impreza bestemt en mulighed.

Konkurrenter

Der er stor konkurrence i segmentet for de små mellemklasse biler, men blandt de mest oplagte er VW Golf, Opel Astra og Citroën DS4.

Udstyr

Udstyrsniveauet i Subaru Impreza er helt overordnet på niveau med, hvad man kan forvente af biler, der koster lidt mere end gennemsnittet i den lille mellemklasse. Det er selvfølgelig igen forskelligt fra generation til generation, så hold altid øjnene åbne på brugtbilsmarkedet, for man kan få en del ekstraudstyr med for ikke særlig mange penge, hvis man researcher ordenligt.Indlæser..