47.685 biler

Læs mere om Subaru Legacy her

Subaru Legancy er som lillebroren Subaru Impreza ikke længere offentlig til slag hos de danske Subaru forhandlere. Den var ellers tidligere et friskt pust i klassen for de store mellemklasse biler, hvor den debuterede tilbage i 1989. Som det var tilfældet med alle modeller udviklet og produceret af Subaru, så var den udstyret med boksermotor og firehjulstræk.

Det nåede at blive til fem generationer, og hvis man som dansk bilkøber gerne vil investere i en fabriksny Subaru Legancy, så er det femte generation, som forhandleren skal importere hjem, da bilen ikke længere markedsføres i Danmark. I forbindelse med tredje generation af Subaru Legancy lancerede Subaru også en verdenspremiere, nemlig verdens første bokser dieselmotor.

Subaru Legancy har dog aldrig for alvor præget salgslisterne på det danske bilmarked, og da salget toppede i 2010 blev der kun solgt 71 eksemplar. Det betyder naturligvis også, at udvalget på brugtbilsmarkedet er ret begrænset, men hvis man er på udkig efter en stor mellemklasse bil, som skiller sig en smule ud fra mængde, og som har ganske gode køreegenskaber, så er Subaru Legancy bestemt en mulighed, man bør overveje.

Konkurrenter

Audi A4, VW Passat, Opel Vectra og Opel Insignia er oplagte konkurrenter

Udstyr

Udstyrsniveauet er generelt rigtig flot i Subaru Legancy, om end det selvfølgelig varierer fra generation til generation. Ting som klimaanlæg, kørecomputer og lædersæder er dog ikke en del af standardpakken, og generelt kan man få en del ekstraudstyr med for pengene, hvis man researcher ordentligt på brugtbilsmarkedet.Indlæser..