46.911 biler

Køb brugt Seat – en fornuftig bil til en fornuftig pris


Siden 1950 har Seat leveret kvalitet til både enlige, par og børnefamilier. I dag er den spanske producent 100% ejet af Volkswagen Group, Europas største bilfabrikant, der står bag kendte og prestigefyldte mærker som Porsche, Audi og Volkswagen.

Når du investerer i en brugt Seat, kan du derfor være helt sikker på, at du får en bil, der emmer af kvalitet og godt, solidt håndværk. Hvorfor skal jeg køre Seat?
Køb af en brugt Seat er et godt valg til dig eller jer, der vil have høj komfort, udsøgt køreglæde og lækkert, praktisk design – alt sammen til en god pris. For kvaliteten er tysk, men det er prisen ikke. Du får derfor rigtig meget bil for pengene.

Her er 4 gode grunde til, at Seat er et godt valg:


En bil til en fordelagtig pris
En bil til dine behov
Høj køreglæde
En producent med fokus på funktionalitet og design

Seat producerer biler i alle størrelser i et fordelagtigt prisleje. Ved at købe en brugt Seat får du dermed både opfyldt dine kørselsbehov, mens der stadig er luft i økonomien.

En brugt Seat føles som en ny bil – hver gang


Særligt med en brugt Seat har du mulighed for at foretage et rigtig godt bilkøb. Det skyldes blandt andet, at Seat producerer biler, der fra inderst til yderst er i en kvalitet, der holder år efter år.

De gode køreegenskaber, den fornuftige brændstoføkonomi og ikke mindst de billige reservedele er med til at give dig en bil, der holder et højt niveau selv efter en årrække. Derudover er designet ved hver eneste model yderst gennemført, og derfor er en brugt Seat en bil, der henvender sig til købere i alle aldre. En bil, der passer til det sted, du er i livet
Er du på udkig efter en smart bybil, hvor der stadig er taget højde for både gode køreegenskaber og et fornuftigt brændstofforbrug? Så bør du kigge efter en brugt Seat Mii, hvor du med garanti kan lave et fornuftigt brugtvognskøb.

Har dig og din partner i stedet brug for en bil, der er en tand mere rummelig, bør I overveje at købe en brugt Seat Ibiza. Der er her tale om en bil, hvis popularitet langt fra er faldet med årene. Det skyldes især, at du her køber en bil, der har den fuldendte pakke – både når det kommer til brændstofforbrug, køreegenskaber og pris for brugt Seat.

Men det er ikke kun yngre bymennesker eller par, der kigger efter en brugt Seat til salg. På brugtvognsmarkedet er Seat også i høj kurs hos børnefamilier, der har brug for en bil, der kan klare både stort og småt i en travl hverdag.

Køb en brugt Seat, og få plads til hele familien


Seat har produceret en række attraktive familiemodeller, som kan købes brugt. Her får I meget bil for pengene, og med udstyr af høj kvalitet og gode køreegenskaber bliver både kør-selv-ferien og den hektiske hverdag som en leg.

Hvis I er på jagt efter en familiebil, som kan opfylde jeres behov for komfort og rummelighed, er det oplagt at kigge efter en sporty SUV.

Det kan for eksempel være:

Seat Arona SUV
Seat Ateca SUV
Seat Tarraco SUV

Find altid et godt tilbud på en brugt Seat hos Biltorvet.dk


Hos Biltorvet.dk vil vi gerne gøre det så nemt for dig som muligt at finde lige præcis den Seat, der passer til både dit behov og prisleje.

Vi har derfor samlet de bedste brugte biler på markedet fra både bilforhandlere og privatpersoner, så du kun skal kigge ét sted, når du skal finde din næste bil.

Historien om SEAT


Seat er en spansk bilproducent, som i dag ejes af tyske Volkswagen. Netop kombinationen af det spanske temperament og den tyske driftssikkerhed er hovedelementet i Seats markedsføring, da Seat står for det ungdommelige og det vovede i Volkswagen koncernen, og det har Seat haft fin succes med på det danske bilmarked. I 2014 blev der således solgt næste tre gange så mange Seat på det danske marked, som der gjorde i 2010.

Det skyldes flere succesfulde modeller, hvoraf den seneste er den lille Seat Mii, som er identisk med VW Up og Skoda Citigo. Seat Mii er især blevet populær på grund af sine gode egenskaber som bybil, og så den lave pris som begynder helt nede ved 80.000 kroner. Seat har dog meget andet at byde på end blot én succes i mikrosegmentet, og biler som Seat Leon og Seat Ibiza har også kørt flittigt ud fra de danske bilforhandlere.

Netop Seat Leon har igennem de seneste år været en ganske eftertragtet vare på brugtbilsmarkedet, da den leverer en imponerende pakke, som tiltaler mange. Det gælder både den nyeste version af Seat Leon, som kom i 2013, men i lige så høj grad den tidligere version. De sportslige køreegenskaber er uden tvivl bilens helt store force, hvis det drejer sig om bilen som køreredskab, men de lave priser, billige reservedele og gode præstationer i forhold til brændstofforbruget er med til at gøre Seat Leon til en eftertragtet vare på brugtbilsmarkedet.

De samme egenskaber kan egentlig hæftes på den større MPV’er Seat Altea, der ligeledes er eftertragtet på brugtbilsmarkedet. Så Seat har noget at byde på i de fleste segmenter, og er bestemt et mærke i fremdrift på det danske bilmarked.

Seat blev grundlagt i 1950 lige uden for Barcelona, som et statsejet selskab, og i begyndelsen var det et samarbejde med Fiat, så bilerne blev produceret af Fiat dele. Dette samarbejde blev indgået, da etableringen af Seat var et forsøg på at få gang i den spanske bilproduktion, og her havde man brug for et samarbejde med en virksomhed, som havde ekspertise. Dette samarbejde stod på helt frem til 1982, hvor der opstod uenigheder mellem Fiat og den spanske regering, hvilket førte til, at samarbejdet sluttede. Herefter kom Volkswagen på banen, og i 1983 blev der indgået en ny samarbejdsaftale, og i 1990 blev Seat indlemmet i Volkswagen gruppen, som på daværende tidspunkt ejede 99,99% af aktierne i Seat.

Seat er en del af Volkswagen koncernen (VAG) sammen med Volkswagen, Skoda, Audi, Lamborghini, Porsche, Bentley, Skoda og Bugatti, samt Ducati motorcykler. Seat producerede oprindeligt Fiat-modeller af dele fremstillet i Spanien. Seat har siden 1977 været en stor del af den internationale motorsport.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt SEAT", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt SEAT", "author": { "@type": "Person", "name": "Morten Poulsen" }, "datePublished": "2019-5-12", "reviewBody": "Altid det bedste udvalg af brugte biler her", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }Indlæser..