48.269 biler

Fiat 500c – når du vil have vind i håret 

Som om Fiat 500 ikke er helt fantastisk i sig selv, så er Fiat 500c da lige toppen af retrocharme og lækkerhed! Forestil dig en varm sommerdag; du skal på stranden for at nyde en dejlig dag, du sætter dig ind i en kogende varm bil. I stedet for at blive irriteret og halvdårlig, så ruller du bare taget på den lille ’skotøjsæske’ tilbage, og kan nu drøne gennem byen og ud til stranden med den lune sommerbrise i håret og med den helt rette temperatur i bilen. 

 

Fiat 500c findes nemlig med blødt tag eller kaleche om man vil, som let kan rulles tilbage, med tryk på en knap i kabinen. Hermed får du et stort soltag med frisk luft og højt til himlen. Versionen hedder Fiat 500c, hvor c’et står for cabriolet. Den blev introduceret i 2010 og har solgt rigtig godt gennem tiden. Komforten er i top – sæderne er behagelige at sidde i også over længere tid, så det er også en oplagt bil at tage på ferie i til varmere himmelstrøg, hvor soltaget virkelig kan komme til sin ret. Det er dog ikke en familierejse du skal på, da det jo trods alt er en minibil med de pladsmæssige begrænsninger, det nu medfører. Til gengæld har de nyeste modeller jo en fantastisk god brændstoføkonomi, hvor den kan køre op til 28,2 km pr. liter, fordi det er en hybridbil, der også får lidt hjælp af en elmotor. Men selv uden hybridteknologi præsterer den ganske fortræffeligt med et godt stykke over 20 km pr. liter.

 

Soltaget betjenes let elektrisk med et vedholdende tryk på en knap, som du kan nå fra forsæderne. Du behøver altså ikke at stå ud af bilen eller bøfle med taget på anden måde og du kan stoppe taget i processen og dermed selv vælge, hvor meget frisk luft du vil lukke ind. Når taget er rullet helt tilbage ligger det som en fin lille foldet pakke ovenover bagagerummet – du kan dog stadig komme ind i bagagerummet uden at skulle rulle taget op. På trods af det bløde tag kan den sagtens bruges som helårsbil, da taget tætter godt til og bilen bliver dermed ikke urimelig kold om vinteren. Det kan ofte betale sig at købe biler brugt, da nye biler meget hurtigt taber deres købsværdi. Så hvis du ønsker dig den fine Fiat 500 cabriolet brugt, kan det være en god ide at tage et kig på biltorvet.dk.

Med biltorvet.dk kan du trille sommeren i møde i en brugt Fiat 500c

På biltorvet.dk finder du et rigtig stort og bredt udvalg af de lækre små charmetrolde. De findes i flere versioner over flere årgange og i fine, og til tider mere utraditionelle, farver, hvis du ønsker at skille dig endnu mere ud fra mængden af hvide og sølvgrå biler. Så tag en virtuel shoppetur på torvet, hvor du nemt får et godt overblik over udbuddet Fiat 500c til salg hos både bilforhandlere og privatpersoner. Da udbuddet er så bredt er der god mulighed for at finde en Fiat 500c brugt med det helt rigtige udstyr og til en Fiat 500c pris, der er til at overkomme. Så velkommen til kategorien for Fiat 500c på biltorvet.dk. 

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Fiat 500c

 

Hvor meget koster en Fiat 500c?

En Fiat 500c kan du finde brugt på biltorvet.dk til priser mellem cirka 40.000 kr. og op til 195.000 kr. priserne afspejler selvfølgelig bilens almene stand, udstyr og kørte kilometer. 

Hvor mange hestekræfter har en Fiat 500c?

Fiat 500c fås med flere forskellige typer motor og med hestekræfter på 65, 69, 70, 80 eller 85 hestekræfter gemt i motoren. Dog kan du få en version med hele 105 hestekræfter.

Hvor meget vejer en Fiat 500c?

En Fiat 500c vejer ca. 980 kg.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Fiat 500c – når du vil have vind i håret", "description": "Fiat 500c – når du vil have vind i håret"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor meget koster en Fiat 500c?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Fiat 500c kan du finde brugt på biltorvet.dk til priser mellem cirka 40.000 kr. og op til 195.000 kr. priserne afspejler selvfølgelig bilens almene stand, udstyr og kørte kilometer. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor mange hestekræfter har en Fiat 500c?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Fiat 500c fås med flere forskellige typer motor og med hestekræfter på 65, 69, 70, 80 eller 85 hestekræfter gemt i motoren. Dog kan du få en version med hele 105 hestekræfter."}},{"@type":"Question","name":"Hvor meget vejer en Fiat 500c?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Fiat 500c vejer ca. 980 kg."}}]}
Indlæser..