45.264 biler

Læs mere om Fiat Panda her

Fiat Panda – den overraskende rummelige minibil

Fiat Panda blev introduceret i 2003 og blev i 2004 kåret som årets bil i Europa på grund af dens gode køreegenskaber og udformning, der gør det let at manøvrere i byen samt dens friske udseende. Den fylder ikke meget i bytrafikken og så har den servostyringen og ikke mindst en lille venderadius. Men selvom den er lille er den yderst rummelig. Så hvis du er ude efter en minibil med lidt højere til loftet, så kan du tage et kig på Fiat Panda. Den er mere rummelig end andre minibiler og er forholdsvist lang. Den høje bagende gør også, at der er god plads til alt det, du kunne finde på at stoppe i den og tage med på farten. Siddekomforten er rigtig god, både foran og på bagsæderne og den har en høj ind-og udstigning, som egner sig godt både til ældre mennesker, men også til den lille familie med små børn, der skal mosles ind på bagsædet.

Den oprindelige version er udstyret med to forskellige motorvarianter. En 1,2 liters benzinmotor som mest gør sig i byen, da den ikke har skyggen af overskud på motorvejen. Så hvis du ved, at du også skal have din Fiat Panda med på motorvejen en gang imellem, så skal du kigge efter versionen med den fremragende 1,25 liters turbodiesel, som er intet mindre en formidabel, og så kører den stadig over 20 km/l.

 

Fiat tilbyder både en Fiat panda hybrid, men også en Fiat Panda 4x4, altså en Panda med firhjulstræk! Det kan virke pudsigt at lave en bybil som offroader, men den kører rigtig godt i svært fremkommelige terræner og gør Pandaen endnu mere anvendelig. Og Panda som hybrid, fremmer netop det økonomiske element og gør bilen endnu mere bæredygtig. Fiat Panda hybrid pris kan findes omkring 140.000kr. for en fabriksny bil, kigger du efter en brugt bil, vil prisen naturligvis være lavere. Du kan også få den nyeste Panda Cross med hybrid, som er Fiat Pandas svar på en SUV. Her går alt op i en højere enhed i forhold til komfort, bæredygtighed og råt udseende. En Panda er altså ikke bare en Panda, men modellen findes altså med mange forskellige udtryk og funktioner.  

Tag en tur på biltorvet.dk og køb en god Fiat Panda brugt

På biltorvet.dk har vi en god samling af brugte Fiat Panda fra forhandlere og private rundt omkring i hele landet. Du finder fine biler fra den første årgang 2003 og helt op til en fabriksny Fiat Panda fra 2022. Panda har udviklet sig meget over de år, så du må gøre op med dig selv, hvordan der skal prioriteres i forhold til udstyr, stand og i sidste ende pris. Priserne på en brugt Fiat Panda er generelt relativt lave. Sammenholdt med at reservedelene til Fiat også er billige, får du meget bil for pengene, og den er nem at holde kørende uden alt for store udgifter. Så alt i alt et rigtig fint brugt-køb. Hvis du ønsker inspiration til sammenlignelige modeller fra andre bilmærker, kan du tage et kig på VW UP, Citroën C1, Kia Picanto og Skoda Citigo. God fornøjelse med at finde din yndlings type af en Fiat Panda til salg. 

 

Herunder finder du svar på typisk stillede spørgsmål omkring Fiat og Fiat Panda.

Hvilket land kommer Fiat fra?

Fiat kommer fra Italien, og har været med fra automobilens spæde start, da selskabet Fabbrica Italiana Automobili Torino blev oprettet i 1899. I dag er Fiat stadig på grundlæggerens efterkommeres hænder og producerer stadig biler, der er funktionelle og følger med den nyeste udvikling. Fiats spidskompetence er små, økonomiske og bysmarte minibiler.

Hvad må en Fiat panda trække?

En Fiat Panda har en anhængervægt på 800 kg. Og en anhængervægt uden bremse på 400 kg. I og med Pandaen betegnes som en minibil, er det altså ikke det tungeste gods, du kan trække efter en Panda, men de 800 kg ligger i den højere ende, når det gælder minibilers trækkraft.

Hvor langt kører en Fiat panda på literen?

En Fiat Panda står til at køre mellem 15,4 og 26,3 alt efter model. Og hvis du finder en nyere Panda Cross med mild-hybrid, kan du nå helt op på 28,2 liter pr kilometer.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Fiat Panda – den overraskende rummelige minibil", "description": "Fiat Panda – den overraskende rummelige minibil"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilket land kommer Fiat fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Fiat kommer fra Italien, og har været med fra automobilens spæde start, da selskabet Fabbrica Italiana Automobili Torino blev oprettet i 1899. I dag er Fiat stadig på grundlæggerens efterkommeres hænder og producerer stadig biler, der er funktionelle og følger med den nyeste udvikling. Fiats spidskompetence er små, økonomiske og bysmarte minibiler."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Fiat 500L på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Fiat Panda har en anhængervægt på 800 kg. Og en anhængervægt uden bremse på 400 kg. I og med Pandaen betegnes som en minibil, er det altså ikke det tungeste gods, du kan trække efter en Panda, men de 800 kg ligger i den højere ende, når det gælder minibilers trækkraft."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Fiat panda på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Fiat Panda står til at køre mellem 15,4 og 26,3 alt efter model. Og hvis du finder en nyere Panda Cross med mild-hybrid, kan du nå helt op på 28,2 liter pr kilometer."}}]}
Indlæser..