48.269 biler

Læs mere om Fiat 500X her

Fiat 500X
Nyhed

Ny Fiat sedan vises i Istanbul

Den nye kompakte Fiat sedan tilbydes med en af to Multijet II turbodieselmotorer eller en af to benzinmotorer med ydelser på mellem 95 hk og 120 hestekræfter.

Læs nu

Fiat 500X – når du både vil have en Fiat 500, men også en lækker SUV

Fiat 500 er ikke bare en Fiat 500. Fiat har fulgt med udviklingen af krav til moderne biler. Så i stedet for at lancere alt for mange forskellige modeller til at opfylde disse mangeartede behov, har Fiat simpelthen valgt at designe deres Fiat 500 i flere typer, der så opfylder alle disse forskellige krav. Både navnet og designet følger med, men udtrykket og funktionen af modellerne er forskelligt. Her i Fiat 500X får du altså Fiats svar på en lækker og komfortabel Crossover SUV. At tænke sig; den lille søde Fiat 500, som stor og rummelig bil, som behageligt kan fragte dig over længere afstande. 

Den stilede SUV der skiller sig ud, når du kommer susende

Fiat 500X har været på markedet siden 2014 og betegnes som en mellem-SUV. Det er en bil, der skiller sig ud i gadebilledet, og som er lækkert designet. Mon ikke du vil frembringe et smil hos dem, der ser dig køre forbi i denne lækre forvoksede Fiat 500. Bilens farve går igen inde i kabinen og skaber lidt kulør på tilværelsen. I kabinen finder du en 7”-trykskærm og i CityCross-versionen også Apple CarPlay. CityCross-versionen er udstyret med lækkert udstyr som fx nødbremse, parkeringssensor og adaptiv fartpilot. Fiat 500X fås som firhjulstrukket og som mere all-around-bil i for eksempel Popstar-versionen. Her må du gøre op med dig selv, hvilke egenskaber der er vigtigst for dig. I alle modellerne får du, hvad en SUV tilbyder af behagelig ind- og udstigning og høj siddehøjde, så du har det gode overblik over trafikken samt rummeligheden i kabinen, der gør bilturen overskuelig for alle – der er nemlig plads til både ben, snacks og det gode humør. Fiat 500X fås både som benzin- og som dieselbil. Der er gode muligheder for at finde en rigtig god og velholdt Fiat 500X brugt, på trods af at det ikke er den bil, som der er det største udbud af.

Find din kommende Fiat 500X til salg hos biltorvet.dk 

På biltorvet.dk finder du et godt overblik over brugte Fiat 500X til salg, der er et godt udvalg af denne sjove og lækre SUV. Du kan her kombinere køreglæde med finurligt og ikonisk design – du får bare det ekstra lag af lækkerhed, når din SUV er en Fiat 500. Gå på opdagelse i udbuddet af Fiat 500X’er og find den udgave, der passer til din Fiat 500X pris, og som samtidig lever op til dine krav om motorstørrelse, udstyr og almene stand. 

 

Herunder finder du svar på ofte stillede spørgsmål omkring Fiat og Fiat 500X.

Hvilket land kommer Fiat fra?

Fiat er et italiensk bilmærke, som har mange år på bagen og som har en lang ikonisk historie – primært båret af stilikonet Fiat 500. 

Hvem ejer Fiat koncernen?

Fiat er grundlæggende stadig på efterkommerne af grundlæggeren Agnellis hænder, men i dag gennem det hollandske holdingselskab Exor, som også rummer mange andre aktiviteter. 

Hvor mange hestekræfter har en Fiat 500X?

En Fiat 500X fås med flere forskellige motorer. For eksempel en 1.0-liters motor, der rummer 120 hestekræfter, og en større 1.3-liters motor som gemmer på 150 hestekræfter. Den store model fås kun med automatgear.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt Fiat 500X", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt Fiat 500X", "author": { "@type": "Person", "name": "Gustav Lang" }, "datePublished": "2022-05-23", "reviewBody": "Køb brugt Fiat 500X", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } } {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilket land kommer Fiat fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Fiat er et italiensk bilmærke, som har mange år på bagen og som har en lang ikonisk historie – primært båret af stilikonet Fiat 500. "}},{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Fiat koncernen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Fiat er grundlæggende stadig på efterkommerne af grundlæggeren Agnellis hænder, men i dag gennem det hollandske holdingselskab Exor, som også rummer mange andre aktiviteter. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor mange hestekræfter har en Fiat 500X?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Fiat 500X fås med flere forskellige motorer. For eksempel en 1.0-liters motor, der rummer 120 hestekræfter, og en større 1.3-liters motor som gemmer på 150 hestekræfter. Den store model fås kun med automatgear."}}]}
Indlæser..