53.676 biler

Læs mere om Fiat 500e her

Fiat 500e
Nyhed

Fiat 600 er tilbage som elbil

Fiat introducerer 600e, en elektrisk crossover de har brygget sammen på dele fra Peugeot-samarbejdet, og så får de ekstra hjælp af selveste Bono.

Læs nu
Fiat 500e
Anmeldelse

Fiat 500e - kan en bagdør være 15.000 kroner værd?

Den lille charmetrold Fiat 500e er en fremragende elbil, som også kan fås i en speciel model, 3+1, med en enkelt selvmordsdør i højre side, så det er lettere at komme til bagsædet. Er det overhovedet en gimmick, som er værd at betale for?

Læs nu
Fiat 500e
Anmeldelse

Fiat 500e – den elektriske Fiat du må eje

Den elektriske Fiat 500e er en af de bedste biler, vi har kørt i år - det er lidt af en overraskelse, men den halvdyre elbil, som både har småt med plads og rækkevidde, er sjov og velkørende som få.

Læs nu

Fiat 500e, når du vil være bæredygtig mens du ser brandgodt ud 

Fiat 500e betegner Fiats store tredje generation sats, nemlig Fiat 500 som kører udelukkende på el. Nu kan du både være med på elbils-trenden og samtidig drøne rundt og se brandgodt ud i den lille rappe og moderne Fiat 500. For på trods af bilen er en moderne elbil, har den bevaret sit stilistiske udtryk helt tilbage fra de oprindelige modeller, som stammer helt tilbage fra 1939. Her kombinerer du altså moderne bæredygtighed uden at gå på kompromis med stilrent klassisk design.

En smart lille elbil som er pakket lækkert ind

En Fiat 500e er designet til bykørsel. Den er lille og smart og fylder ikke så meget, når du skal effektivt gennem gaderne og ikke mindst når du kommer hjem fra arbejde og skal finde en parkeringsplads. Det kan jo i visse byer være lidt af en udfordring, men med en Fiat 500e er det i hvert fald ikke størrelsen, der er den største udfordring.

Fiat 500e bliver produceret med to størrelser batteri. Et lille på 24 Kwh og et større på 42 Kwh – det lille giver en rækkevidde på omkring 180 km og det store omkring 300 km. Når man læser anmeldelser af elbilen, anbefales det klart at skyde de ekstra knaster efter det store batteri, det er godt givet ud, også selvom bilen er beregnet til ren bykørsel. Det giver unægtelig lidt mere frihed at kunne køre lidt længere på et opladet batteri.  

Biltorvet.dk har en fin samling af brugt Fiat 500e til salg

Her på biltorvet.dk finder du et samlet overblik over Fiat 500 elbiler til salg rundt omkring i Danmark fra både forhandlere og privatpersoner. Her kan du gå på opdagelse og finde den version der matcher den Fiat 500e pris, som du har budgetteret med. Vær i denne søgen opmærksom på batteristørrelsen og på antal døre. På biltorvet kan du nemlig også finde den version, de kalder 3+1. De fleste af de små Fiat 500 er 3-dørsudgaver, men i deres 3+1 har de lavet én ekstra bagdør, så det er lettere at komme til passagersædet. Døren åbner modsat fordøren og skaber dermed en mere rummelig indgang til bilen i passagersiden. Det er smart, hvis du for eksempel skal have børn med i bilen, som skal have hjælp til at blive spændt fast i autostol. Det er også smart, hvis du skal køre med en lang teenager eller en ældre, der ikke er helt så foldbar længere. Med andre ord kan sådan en ekstra dør være meget nyttig. 

Prisen for fiat 500 elbil ligger i den høje ende, til gengæld får du både ikonisk design og en rigtig velfungerende elbil med i prisen. 
 

Herunder finder du ofte stillede spørgsmål om Fiat og Fiat 500e.

Hvor er Fiat fra?

Fiat er et italiensk bilmærke, som stammer helt tilbage til bilernes unge dage i 1899. Lige siden har de stået for at producere smarte, fortrinsvist små biler. Deres stilikon Fiat 500 kan endnu, da den er relanceret i en topmoderne bil med tydelige design rødder til de første, klassiske Fiat 500-modeller.   

Hvor lang rækkevidde er der på en Fiat 500E?

En Fiat 500e kan fås med to størrelser batteri, hvor det lille står til at kunne køre 180 km og det store batteri 300 km. Disse antal kilometer er selvfølgelig meget påvirkelige af kørestil og vejrforhold. 

Hvor meget koster en Fiat 500e?

På biltorvet kan du finde fine udgaver af Fiat 500e til gode brugtbilpriser – og enkelte fabriksnye biler. De ligger mellem 190.000 og op til 305.000 kr. 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Fiat 500e, når du vil være bæredygtig mens du ser brandgodt ud", "description": "Fiat 500e, når du vil være bæredygtig mens du ser brandgodt ud"}{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor er Fiat fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Fiat er et italiensk bilmærke, som stammer helt tilbage til bilernes unge dage i 1899. Lige siden har de stået for at producere smarte, fortrinsvist små biler. Deres stilikon Fiat 500 kan endnu, da den er relanceret i en topmoderne bil med tydelige design rødder til de første, klassiske Fiat 500-modeller."}},{"@type":"Question","name":"Hvor lang rækkevidde er der på en Fiat 500E?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Fiat 500e kan fås med to størrelser batteri, hvor det lille står til at kunne køre 180 km og det store batteri 300 km. Disse antal kilometer er selvfølgelig meget påvirkelige af kørestil og vejrforhold."}},{"@type":"Question","name":"Hvor meget koster en Fiat 500e?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"På biltorvet kan du finde fine udgaver af Fiat 500e til gode brugtbilpriser – og enkelte fabriksnye biler. De ligger mellem 190.000 og op til 305.000 kr."}}]}
Indlæser..