53.677 biler

Læs mere om Fiat 500 her

Fiat 500 – den sødeste lille klassiker i moderne klæder 

Hvem falder ikke i svime og udbryder ”eej hvor er den sød”, når en lille klassik Fiat 500 triller forbi dig og næsten gemmer sig mellem de andre bilister på vejen. Den er nuser, men den er også meget lille. En Fiat 500 er utvivlsomt en bil med en lang historik, da den opstod som modelnavn i 1936. Gennem tiden er den udviklet sig i flere generationer og i 2007 blev Fiat 500 relanceret i den nuværende moderne udgave, som bygger på designet fra ’dengang’. I Danmark er modellen blevet rigtig populær, da prisniveauet som sådan er lavt, og der har været gode muligheder for leasing af Fiat 500. Dette er med til at sende rigtig gode biler ud på brugtbilsmarkedet. Udbuddet af brugte Fiat 500 er stort, men det er alligevel sværere at finde et ’knald-tilbud’ på en Fiat 500 brugt. Det er fordi den er så frygtelig populær, og derfor er efterspørgslen også stor – også på de brugte udgaver.

Find din vej gennem de mange versioner af Fiat 500  

Fiat 500 findes i mange forskellige udstyrsvarianter. Nogle basisversioner og derudover er der lanceret mange og forskellige kampagnemodeller. Her samarbejder Fiat med andre aktører, som for eksempel deres ’By Diesel’-udgave, som blev udviklet sammen med tøjfirmaet Diesel. For tiden kører Fiat en kampagne, som kaldes ’red’, hvor et køb af denne rappe røde model, udløser en donation til Global Fund, som kæmper mod sygdomme og pandemier, og arbejder for bedre sundhed. Ved at kigge på disse kampagnemodeller kan du yderligere skille dig ud, når du kommer susende i din Fiat 500. Ligeledes fås en Fiat 500 også med sportsligt udstyr i deres Abarth-serie. Generelt er brændstoføkonomien i en Fiat 500 rigtig god, lige meget hvilken version du vælger, og du finder også en Fiat 500 el-bil. Faktisk satser Fiat stort på el og har rykket deres produktion af Fiat 500 el tilbage til Torino (i stedet for Polen, som tidligere) og promoverer den som en ægte italiener. Fiat 500 el findes med to forskellige størrelser batteri; 24 Kwh og 42 Kwh – det lille giver en rækkevidde på omkring 180 km og det store omkring 300 km.  

Vi har en brugt Fiat 500 på biltorvet.dk til dig

Vores udbud af Fiat 500 er rigtig stort og du finder biler i forskellige udstyrsvarianter og med forskellige egenskaber og karakteristika. Du kan dermed finde både Fiat 500 med automatgear, Fiat 500 hybrid eller Fiat 500 cabriolet brugt her på siden, alt efter hvad du finder vigtigt, når du skal vælge en ny bil. Det siges, at en Fiat 500 er billig i service og reservedele, så selvom du kaster dig ud i at købe en Fiat 500 brugt, bliver du ikke ruineret af dyre efterregninger (selvfølgelig alt afhængig af, hvor gammel den er, og hvordan den har været vedligeholdt). Så gå på opdagelse i Fiat 500-verdenen og find dit eget lille designikon. Hvis du ønsker yderligere inspiration ved at se på, hvad andre bilmærker tilbyder af mikrobiler, kan du tage et kig på en Ford Ka, som er bygget på samme platform som en Fiat 500, men VW Up eller en Kia Picanto er også bud på sammenlignelige biler. Du få en lille rap bil, som kan fragte dig sikkert og økonomisk fra A til B, hvor du ikke skal køre med alt for meget gods.

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Hvad koster en Fiat 500?

På biltorvet.dk kan du finde fine brugte Fiat 500 til priser fra omkring 40.000 til 296.000, sidstnævnte som er nye eller næsten ikke brugt. Der er dermed noget for enhver pengepung og prioritering.

Hvor lang er en Fiat 500?

Den nye Fiat 500, altså den fra 2007 måler 3,5 meter i længden, og er dermed en handy lille minibil, som er nem at manøvrere, men hvor der stadig er plads til det vigtigste. De gamle Fiat 500 målte lige under 3 meter i længden.

Hvad må en Fiat 500 trække?

Generelt er det ikke meningen af de såkaldte mikrobiler skal kunne trække store læs haveaffald til genbrugsstationen, men en Fiat 500 må for eksempel køre med en lille campingvogn med totalvægt på 800 kg. 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Fiat 500 – den sødeste lille klassiker i moderne klæder", "description": "Fiat 500 – den sødeste lille klassiker i moderne klæder"}{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Fiat 500?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"På biltorvet.dk kan du finde fine brugte Fiat 500 til priser fra omkring 40.000 til 296.000, sidstnævnte som er nye eller næsten ikke brugt. Der er dermed noget for enhver pengepung og prioritering."}},{"@type":"Question","name":"Hvor lang er en Fiat 500?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den nye Fiat 500, altså den fra 2007 måler 3,5 meter i længden, og er dermed en handy lille minibil, som er nem at manøvrere, men hvor der stadig er plads til det vigtigste. De gamle Fiat 500 målte lige under 3 meter i længden."}},{"@type":"Question","name":"Hvad må en Fiat 500 trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Generelt er det ikke meningen af de såkaldte mikrobiler skal kunne trække store læs haveaffald til genbrugsstationen, men en Fiat 500 må for eksempel køre med en lille campingvogn med totalvægt på 800 kg. "}}]}
Indlæser..