45.115 biler

Læs mere om Fiat Tipo her

Fiat Tipo
Anmeldelse

Ny Fiat Tipo! Italiensk bud i Golf-klassen

Pladsmæssigt er Tipo med helt fremme og passagerer ved både for- og bagsæde har masser af benplads. Samtidig kan du i hatchback modellen nyde godt af hele 440 liter bagageplads. Vælger du stationcarmodellen så er der plads til hele 110 liter mere. Det er rigtig godt.

Læs nu
Fiat Tipo
Nyhed

Danmarkspremiere på ny Fiat Tipo

Modelprogrammet er enkelt og overskueligt opbygget. Man kan vælge mellem udstyrsniveauerne Pop, Easy eller Lounge samt fire motorvarianter. Her kan man vælge imellem to benzinmotorer: En 1.4 16v med 95 hk eller en 1.4 16v T-Jet Turbo med 120 hk og to MultiJet dieselmotorer: En 1,3 liters med 95 hk og en 1.6 liters med 120 hk.

Læs nu

Fiat Tipo

 

Køb en Fiat Tipo på Biltorvet i dag og oplev en bil, der har det hele. Fiat Tipo er en rummelig og stilfuld bil, der er ideel til både familier og enkeltpersoner. 

 

Fornuftige priser og god brændstoføkonomi 

 

Med Fiat Tipo får du en bil til en fornuftig pris med god brændstoføkonomi. Den er perfekt til både daglig kørsel og lange ture. 

 

Find den perfekte Fiat Tipo på Biltorvet 

 

Biltorvet giver dig et bredt udvalg af Fiat Tipo biler, både nye og brugte, til konkurrencedygtige priser. Se alle de tilgængelige modeller på Biltorvet i dag og find den perfekte til dig..

Indlæser..