45.495 biler

Læs mere om Fiat 500L her

Fiat 500L
Anmeldelse

Fiat 500L Trekking 1,6 MultiJet

Rent sikkerhedsmæssigt er Fiat 500L godt med. Den har op til 7 airbags, City Brake Control, ESC, Hill Holder og meget mere. Derudover er der mulighed for Traction+ systemet, som sikrer optimalt grib på våde og glatte overflader.

Læs nu

Fiat 500L – Hvem ønsker sig ikke en Fiat 500? 

Bare fordi du har fået en familie, betyder det ikke, at du ikke kan ønske dig en af de søde og populære Fiat 500, men det er ret svært at proppe børn og deres udstyr ind i en af de klassiske små Fiat 500! Det har Fiat set komme – og derfor har de udviklet Fiat 500L til dig! 

Fiat 500L betegnes som en City MPV, som dækker over ’multi purpose vehicle’ det er netop en mellemting mellem en rummelig stationcar og en minibus, i og med den kan fås med 7 sæder. Du får altså design udtrykket og de flotte linjer fra den klassiske moderne Fiat 500, men bare i en meget større udgave, hvor der netop er plads til dig og dine yndlingsmennesker. Med en Fiat 500L får du altså en stor og praktisk familiebil, men med gennemført og anderledes design, der skiller sig ud, når du kommer fræsende med hundetunger og fiskenet stikkende ud ad vinduerne. Der findes også Fiat 500L Wagon.

 

Modellen blev lanceret i 2012 og er bygget på samme platform som en Fiat Punto. Modellen er gennem tiden kommet i flere versioner. I Fiat 500L Living eller Fiat 500L Family er den helt store familieudgave med plads til 7 personer. Fiat 500L Trekking eller Fiat 500L Cross er en mere rå og terrængående udgave, som ikke skyr nogen midler, når du og familien skal frem – om det så er på ferie eller bare op i børnehaven. Den har en lidt højere frihøjde og minder derfor også om en SUV. Udstyrsmodellerne kaldes Pop, PopStar, Urban, Easy, Lounge og navnene angiver, hvilket udstyr bilen er i besiddelse af, både inden for sikkerhedsudstyr og komfortudstyr. Det er altså en god ide lige at sætte sig ind i, hvad de forskellige versioner tilbyder i forhold til, hvad du synes, at du som minimum har brug for, eller hvad der bare er lækkert ekstraudstyr. Fiat 500L har flere forskellige motorer i både benzin- og i diesel version.

Fiat 500L findes også brugt på biltorvet.dk

I en Fiat 500L får du altså en rummelig familiebil men uden at gå på kompromis med charmerende og moderne design med rødder tilbage til den ikoniske Fiat 500. Du finder en Fiat 500L brugt i forskellige udgaver og årgange gennem biltorvet.dk, hvor du kan gå på jagt for at finde den Fiat 500L til salg, som opfylder netop dine behov og ønsker til en flot familiebil. Generelt er brugt priserne på Fiat ikke skyhøje, og det er bestemt muligt at finde en rigtig god bil til en fin Fiat 500L pris. Ligeledes har reservedele til Fiat heller ikke urimelige priser, så Fiat er generelt ikke et dyrt bekendtskab, heller ikke når du kommer i besiddelse af en brugt Fiat. Hvis du ønsker inspiration fra andre bilmærker i valget af den nye familiebil, kan du tage et kig på VW Caddy, Ford B-MAX, Citroën Berlingo eller C3 Picasso, men også Mini Countryman skal nævnes, hvis du netop er til den charmerende og ikoniske stil fra en svunden tid. Vi håber, at du finder din nye familiebil gennem biltorvet.dk – Velkommen! 

 

Herunder finder du ofte stillede spørgsmål omkring Fiat 500L.

Hvor lang er en Fiat 500L?

En Fiat 500L er umiddelbart den korteste udgave af en 7-personers med en længde på 4147 mm. Der er dog stadig fin plads til alle passagerer.  

Hvor langt kører en Fiat 500L på literen?

En Fiat 500l findes både som benzin og dieseldrevet. Benzin udgaverne står til at kunne køre mellem 14,9 til 21,3 km pr. liter alt efter version. På diesel kan den køre op til 24,4 km pr. liter.

Hvad vejer en Fiat 500L?

En Fiat 500L vejer omkring 1200 kg op til 1900 kg, da den varierer alt efter hvilken motor, der er i bilen.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Fiat 500L – Hvem ønsker sig ikke en Fiat 500?", "description": "Fiat 500L – Hvem ønsker sig ikke en Fiat 500?"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor lang er en Fiat 500L?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Fiat 500L er umiddelbart den korteste udgave af en 7-personers med en længde på 4147 mm. Der er dog stadig fin plads til alle passagerer."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Fiat 500L på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Fiat 500l findes både som benzin og dieseldrevet. Benzin udgaverne står til at kunne køre mellem 14,9 til 21,3 km pr. liter alt efter version. På diesel kan den køre op til 24,4 km pr. liter."}},{"@type":"Question","name":"Hvad vejer en Fiat 500L?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Fiat 500L vejer omkring 1200 kg op til 1900 kg, da den varierer alt efter hvilken motor, der er i bilen."}}]}
Indlæser..