46.148 biler

Læs mere om Mazda 2 her

Mazda 2
Nyhed

Mazda 2 klar til april

Det bliver muligt at vælge mellem fire motorer - tre benzin- og en dieselmotor, der alle har 1,5 liters slagvolumen. Benzinmotorerne yder henholdsvis 75 hk, 90 hk og 115 hk, mens dieselmotoren yder 105 hk. Derudover er der tre udstyrsniveauer, Core, Vision og Optimum.

Læs nu

Mazda 2 kom i første generation i 2003, hvor den lille minibil første gang blev tilgængelige for de danske bilkøbere. Den var et friskt pust i minibilklassen, hvor den ikke lignede noget af alt det andet. Den havde blandt andet en atypisk høj kabine, som ledte tankerne over på en MPV.

Mazda 2 fik et lettere facelift i 2005, hvor den blandt andet fik nye forlygter, men det var først i 2007, at der for alvor skete noget nyt med Mazda 2, og det var ændringer til det bedre. Bilen blev blandt andet en smule mindre, og blev nu bygget på samme platform som Ford Fiesta. Den mindre størrelse betød også lavere vægt og dermed lavere brændstofforbrug.

Det var noget diverse biljournalister og anmeldere satte pris på, og Mazda 2 blev hædret med diverse priser. Blandt andet årets bil i Danmark 2008, og World Car of The Year samme år. Det er da også umiddelbart anden generation af Mazda 2, som der findes flest af på brugtbilsmarkedet, og det er et ganske fornuftigt køb, hvis du er på udkig efter en brugt minibil. Det er da også denne model, som uden tvivl er den mest interessante, da du bare får mere for pengene. Ud over den bedre køreoplevelse og økonomi, så er sikkerhedsniveauet også forbedret markant. Anden generation har blandt andet seks airbags og ESP.

Mazda 2 fås både som tredørs og femdørs version, og på motorfronten er der også lidt at vælge imellem. På benzinfronten er der to muligheder, en 1,3 liters og en 1,5 liters. Til at begynde med kom Mazda 2 med en 1,4 liters commonrail dieselmotor med 68 hestekræfter, men den blev i 2009 afløst af en 1,6 liters med 90 hestekræfter. Mazda er generelt kendt for at have dyre reservedele, men det holder ikke helt, da reservedelene til Mazda 2 ikke er dyrere end hos mange af konkurrenterne. Mazda 2 er tilmed også ganske slidstærk, men kig efter en udgave, som har fået en ekstra undervognsbehandling og rustbeskyttelse.

Konkurrenter

Ford Fiesta, Opel Corsa, VW Polo og Kia Rio er nogle af de mest oplagte, men der er mange biler med i opløbet i denne klasse.

Udstyr

Mazda 2 har fem forskellige udstyrsniveauer begyndende med Go, Advance, Premium, Sport og Takara Edition, der er en speciel model, som blev introduceret i 2012 med blandt andet automatisk klimaanlæg, sædevarme og alufælge. Ellers er udstyrsniveauet ganske fornuftigt i Mazda 2 taget i betragtning, at vi er i miniklassen. Standardudstyr er blandt andet opvarmede forsæder og radio/CD afspiller med aux indgang. Advance byder blandt andet på tripcomputer og elruder foran. For at få ting som midterkonsol med kopholder og ratbetjent stereoanlæg skal du op i Premium, mens Sport blandt andet byder på fartpilot og hastighedsalarm.Køb en Mazda 2 brugt og kør økonomisk


Når du køber en Mazda 2 brugt, kan du få en god, sikker bil til under 100.000 kroner og opefter. Mazda 2-priserne på brugte modeller er nemlig på et stadie, hvor alle kan være med.
Hos Biltorvet.dk har vi samlet annoncer på brugte Mazda 2 fra hele landet. Du skal blot vælge, hvilken annonce for en brugt Mazda 2, der passer dig bedst.

Find en Mazda 2 til salg nær dig

Biltorvet.dk sørger for, at du ikke overser, at din drømmebil står lige rundt om hjørnet. Hos os kan du uden at klikke på en bestemt Mazda 2 se, hvor bilen befinder i landet, hvad den koster, hvornår den er produceret, og hvor langt den har kørt. Derefter kan du klikke på bilen og kontakte forhandleren, hvis bilen tiltaler dig. Det gør det nemt for dig at overskue markedet såvel som se alle Mazda 2 priser.

Vi ved, at din tid er værdifuld, og derfor har vi lavet en del af forarbejdet for dig. Vil du hellere lease end at købe? På vores side har vi også samlet alt inden for Mazda 2 leasing.
Oplev ekstra køreglæde med Mazda 2 automatgear Hvis du er tilhænger af ikke at skulle skifte gear, findes Mazda 2 også med automatgear.

Automatgear ses oftere i ny biler – og det er en stor gevinst, hvis du laver mange stop, som man typisk gør i forbindelse med bykørsel.

Hvis automatgear er sagen for dig, og du ønsker en brugt bil, der ikke koster det hvide ud af øjnene, er Mazda 2 et godt valg for dig. Mazda 2 brugt: En alsidig model, der findes i mange prislejer
Mazda 2 findes i forskellige priser, hvor mange brugte modeller fås til under 100.000 kroner. Mazda 2 findes både på markedet som en tre- og femdørs bil, og der er også flere valgmuligheder med hensyn til motoren, hvor du kan vælge mellem en 1,3- og 1,5-liters blandt benzinmodellerne.

Dertil er der farverne, det moderne design og den lette vægt. Alt sammen noget, der var med til at give Mazda 2 titlen som årets bil i Danmark i 2008. Anden generation af Mazda 2 til salg – med høj sikkerhed
Sikkerhed er en faktor, der vægter højt for mange bilejere. Med en Mazda 2 kan du få en brugt bil til en god pris, der samtidig ikke går på kompromis med sikkerheden.

Anden generation af Mazda 2 er indbygget med seks airbags og ESP. Det er her, der er mest bil at hente for pengene, og heldigvis er det også anden generation af modellen, der er flest af på brugtbilsmarkedet.
Spar tid og besvær – brug Biltorvet.dk, når du skal finde drømmebilen
Biltorvet.dk hjælper dig med at finde den perfekte pris på den perfekte bil.

Her kan du hurtigt komme i kontakt med forhandleren, booke en prøvetur eller afgive et bud på den Mazda 2, du har brændt dig varm på. Ved at bruge Biltorvet.dk er du sikker på, at du får vendt hver en sten hurtigt og overskueligt – og det betyder, at du kommer hjem med den rigtige bil til den rigtige pris.Indlæser..