45.099 biler

Læs mere om Mazda CX-5 her

Mazda CX-5
Anmeldelse

Mazdas logrende labrador

... de ved jo heller ikke, at føreren er i Jinbai Ittai. Faktisk kan bilen køres med benene over kors, øjnene lukket og langfinger og tommeltot samlet i yogastilling, for vejstribeassistenten holder den på sporet.

Læs nu
Mazda CX-5
Nyhed

Den nye Mazda CX-3

CX-3 er baseret på Mazdas SKYACTIV-teknologier. Motorprogrammet kommer til at omfatte to versioner af Mazdas 2.0-liters SKYACTIV-G benzinmotor og en ny 1.5-liters SKYACTIV-D dieselmotor.

Læs nu

Mazda CX-5 er en nyere model fra japanske Mazda, som blev præsenteret tilbage i 2012. Der er tale om mellemting mellem en SUV og en crossover, som kan købes med både forhjulstræk og firehjulstræk. I og med at der er tale om en forholdsvis ny model, så er Mazda CX-5 også stadig kun kommet i en generation, og det gør det en smule mere overskueligt på brugtbilsmarkedet.

Hvis man vil investere i en brugt Mazda CX-5, så er der på motorfronten flere forskellige muligheder, og man kan virkelig få rigtig meget køreglæde. Især er dieselmotoren formidabel. Kan du finde en version med en dieselmotor, så er den bestemt værd at overveje. Du får da også en glimrende Mazda CX-5, hvis du skulle købe en benzinversion.

Ligegyldigt hvad, så får du en Mazda CX-5 med en rigtig god brændstoføkonomi, og det skyldes, at samtlige motorer er udstyret med Skyactiv teknologien. Så er du på udkig efter en nyere brugt bil i segmentet, så er Mazda CX-5 bestemt et glimrende alternativ. Det er dog svært at sige noget om, hvorvidt bilen lider af nogle større graverende fejl, når den får lidt flere år på vejene, men det er en chance, man godt tør løbe, da man får rigtig meget kvalitet for pengene i Mazda CX-5.

Konkurrenter

Honda CR-V, Toyota RAV4, Nissan Qashqai er de mest oplagte

Udstyr

Udstyrsniveauet er generelt højt, og da der er tale om en nyere bil, så er de tekniske løsninger også i top. Den mindste pakke hedder Core, og byder blandt andet på dæktryksalarm og eljusterebare sidespejle. Næste pakke er Vision, som blandt andet er med Tripcomputer og læderbetrukket rat. Topmodellen er Optimum, og her er der udstyr for alle pengene, Blandt andet Bosestereoanlæg og bakkamera og parkeringssensor.Indlæser..