48.344 biler

Læs mere om Mazda CX-3 her

Mazda CX-3 er en kompakt crossover, som er en ny bilmodel, der er blevet introduceret i 2015, og derfor er den i skrivende stund endnu ikke en del af brugtbilsmarkedet. Det må den dog forventes at blive i forholdsvis store mængder, da Mazda CX-3 sagtens kan blive en salgssucces i segmentet for de kompakte crossovere. Den har i hvert fald en række kvaliteter at byde på i form af et flot og sporty design, et godt udstyrsniveau og fine køregenskaber, hvor især gearskiftet er i top.

Prisniveauet er desuden fornuftigt, så umiddelbart har Mazda CX-3 gode chancer for at blive en succes i et segment, som bliver mere og mere populært. På designfronten følger Mazda CX-3 de retningslinjer, som Mazda har fuldt de seneste år. Det vil sige, at linjerne er sporty, og det er netop udseendet, som er med til at skille Mazda CX-3 ud i et segment, som også tæller blandt andet Nissan Juke og Renault Captur. Tiden må vise, om Mazda CX-3 er i stand til at bide sig fast hos de danske bilkøbere, og hvordan den kommer til at klare sig på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Nissan Juke, Renault Captur og Opel Mokka er blandt de oplagte konkurrenter

Udstyr

Der findes tre udstyrsvarianter kaldet Core, Vision og Optimum, hvor blandt andet tripcomputer og elruder for og bag er standard. I Vision får man blandt andet læderrat, fartpilot og automatisk klimaanlæg. I topversionen får man blandt andet Head Up display og bakkamera.Indlæser..