47.308 biler

Læs mere om Mazda her

Mazda deler nationalitet med blandt andet verdens største bilproducent, Toyota. I størrelse halter Mazda dog langt efter Toyota, og i øjeblikket er salgstallene på det danske marked også begrænsede. Det skyldes nu ikke, at der er noget galt med kvaliteten hos Mazda, men mere det faktum, at der ikke findes en egentlig mikrobil. Den mindste model i Mazdas modelkatalog er Mazda2, som umiddelbart konkurrerer mod blandt andet VW Polo og Ford Fiesta. Hvis vi ser bort for segmentet for mikrobiler, så er Mazda faktisk rigtig godt repræsenteret i stort set alle andre klasser.

Historisk set så har Mazda dog haft størst succes med den lille sportsvogn Mazda MX-5, der hentede inspiration fra de klassiske britiske sportsvogne, hvilket vil sige en lille let bil med plads til to, let motor og masser af sjove køreegenskaber. Mazda producerer selvfølgelig også mange andre mere ’almindelige’ biler, og i Golf-klassen byder Mazda ind med Mazda3. Til den store familie er der Mazda 5 med plads til syv personer, mens Mazda i firmabilsegmentet er repræsenteret ved Mazda 6.

Fælles for alle modeller, og Mazda i det hele taget, er, at japanerne er kendt for at lave biler med gode køreegenskaber pakket ind i et yderst veldesignet ydre, et eksempel på dette er blandt andet Mazda 6, som sagtens kan tage kampen op mod konkurrenter som Ford Mondeo og VW Passat.

Den sidste nuværende model på Mazdas program i Danmark er en kompakt SUV’er kaldet Mazda CX-5, der falder godt overens med Mazdas dyder om velkørende og veldesignede biler. 2015 byder dog på en helt ny Mazda model, nemlig Mazda CX-3, som Mazda selv kalder for en kompakt crossover SUV. En bil Mazda selv har store forventninger til, og som skulle være at finde hos de danske forhandlere i sommeren 20Siden stiftelsen af Toyo Cork Kogyo tilbage i 1920 har Mazda været igennem flere finansielle kriser. Det begyndte dog fint nok, og op igennem 1930’erne blev der produceret en masse trehjulede motorcykler, og det var først i 1960’erne, at den egentlige bilproduktion begyndte.

Herefter tog produktionen for alvor fart, og Mazda producerede en masse nye modeller. Den første krise indtraf dog i forbindelsen med den verdensomspændende oliekrise i 1973, da Mazdas motorer ikke var så økonomiske. Mazda blev dog i første omgang reddet af et indgreb fra Sumitomo Bank.

I 1979 købte Ford en del af aktierne i Mazda. Det fik Mazda på ret køl igen, men i 1997 måtte Ford købe yderligere aktieposter, så de nu ejede hele 33,4 procent af aktierne i Mazda. Denne gang skyldtes krisen den økonomiske krisen i Asien. Mazda er dog kommet stærkt tilbage, og i 2010 solgte Ford de sidste aktier i selskabet. Ford og Mazda har dog fortsat en del af samarbejdet omkring blandt andet teknologi.Køb en brugt Mazda – og få valuta for dine pengeMazda har allerede rundet de 100 år, og siden 1920 har den japanske bilgigant leveret kvalitetsbiler til folk i hele verden.

Hos Biltorvet.dk har vi samlet alle annoncer på brugte Mazda’er, så du kun behøver at kigge et sted, når du er på jagt efter din nye bil.

Her kan du nemt og overskueligt sammenligne priser over hele landet på alle modeller. Med en brugt Mazda får du en billig bil. Men det er ikke kun prisen, der kendetegner en Mazda - det gør grundig japansk kvalitet også.

Vi samler alle Mazda-modeller til salg i Danmark, så du kan få den bedste prisMazda er en bilproducent, der favner bredt. Derfor fabrikerer de biler, der passer både til den enlige, parret og børnefamilien.

Hos Biltorvet.dk indsamler vi annoncer for alle brugte modeller. Lige fra den mindre Mazda 2 til den store Mazda CX5. Derfor kan du få gavn af Biltorvet.dk, uanset hvilke behov og ønsker du har til din kommende bil.

3 gode grunde til at køre MazdaDer er mange grunde til, at Mazda skal være din næste bil. Hos Biltorvet.dk har vi fundet tre væsentlige:

1. Køreglæden er i top


Mazda kalder det Jinba Ittai - følelsen af at være ét med bilen. Det er Mazda visions at skabe den ultimative køreglæde, for bilen er mere end et transportmiddel. Derfor er Mazdas modeller designet til at skabe køreglæde.

2. Ydeevne er ikke til at tage fejl af


Japanerne er innovative og nyskabende, og Mazda har et stor fokus på motorens brændstofeffektivitet.

Derfor er Mazda banebrydende, når det kommer til udviklingen af motorer. Det giver den maksimale effekt og dynamik. Mazda kalder det Skyactiv Technology.

3. Høj sikkerhed, så du kan føle dig tryg


Sikkerheden er for mange bilejere det vigtigste parameter. Mazda har avancerede ACTIVSENSE-sikkerhedsteknologier, der giver den absolutte tryghed.

Systemerne arbejder sammen og registrerer potentielle farer og reducerer omfanget af skader, hvis uheldet er uundgåeligt.

Derfor kan du nyde turen, være ét med din Mazda og opleve den maksimale køreglæde.

Med en brugt Mazda får du meget bil for pengene


Mazdas modeller produceres i mange forskellige prisklasser, men altid til en rimelig pris. Med en brugt Mazda er der meget bil at hente for pengene, uanset om du ønsker den sporty Mazda MX-5 eller den populære Mazda 3.

Hos Biltorvet.dk har vi gjort det nemt og overskueligt for dig ved at indsamle annoncer for brugte biler til salg fra hele landet. Derfor kan du hurtigt finde den bedste pris på den Mazda-model, du ønsker. Hurtigt, nemt og simpelt. Brug Biltorvet.dk, når du vil gøre en god handel Det er en stor beslutning at købe en ny bil, og det kræver både tid og ressourcer. Hos Biltorvet.dk har vi gjort en stor del af arbejdet for dig ved at give dig overblikket over alle annoncer for brugte Mazda’er fra hele landet.

Hos os kan du nemt danne dig et overblik, når du er på jagt efter din nye Mazda. Du slipper med andre ord for at holde øje ved flere forhandler – du finder nemlig alle annoncer for brugt Mazda lige her.

Indlæser..