45.998 biler

Læs mere om Mazda 3 her

Mazda 3
Nyhed

Nyt look og opgraderinger til Mazda3

Teknisk set indføres G-Vectoring Control i alle modelvarianter. Det er et nyt elektronisk system, der reducerer behovet for at korrigere retningen med styretøjet og giver færre uønskede karrosseribevægelser ved retningsskift til gavn for både køreegenskaberne og komforten.

Læs nu

Mazda 3 afløste den klassiske Mazda 323 tilbage i 2003, og det gjorde den med stil. Mazda 3 har lige siden været et rigtig velkørende og behageligt bekendtskab. Mazda 3 gør sig i klassen for de mindre mellemklasse biler, og her hører den til blandt de bedre biler. Især den tredje generation, som blev præsenteret tilbage i 2013, hvor den også var med i kapløbet om titlen årets bil i Danmark, har rigtig mange positive egenskaber at byde ind med.

Generelt kan man sige om samtlige tre generationer af Mazda 3, at de kører til topkarakter, og rent designmæssigt er de også ganske vellykkede. Hvis du er på udkig efter en ældre version af Mazda 3, altså første generation, så kig efter dem fra 2006 og frem, da den fik et lille facelift i 2006, hvilket betød væsentlig bedre støjdæmpning, som var et problem i allerførste udgave. Mazda 3 fås desuden kun som sedan og hatchback, så den kan ikke opfylde dine stationcar drømme.

Langt størstedelen af de Mazda 3, du kan finde på brugtbilsmarkedet er benzinversioner, det vil sige især enten en 1,6 liters eller 2.0 liters, mens 1,4 liters versionen er mere sjælden. Det samme er dieselversionerne, som skal have skiftet tandrem efter 240.000 kilometer. Det slipper du for med benzinversionerne, som kører med kæde frem for tandrem. Ligegyldigt hvilken version af Mazda 3 du vælger, så skal du dog sørge for at rustbeskytte den.

Konkurrenter

Der er mange oplagte konkurrenter til Mazda 3. Vi kan nævne VW Golf, Toyota Auris og Peugeot 308

Udstyr

I anden og tredje generation er aircondition standard i Mazda 3, hvilket ikke var tilfældet i første generation, hvor de tre udstyrsniveauer hed Comfort, Touring og Sport, og der skal du kigge efter Touring eller Sport for blandt andet at få aircondition. Første generation halter i det hele taget på udstyrsfronten i forhold til anden og tredje generation. Anden generation kan blandt andet fås med varme i forruden, ligesom et bred vifte af sikkerhedsudstyr også er en del af anden og tredje generation, hold især udkig efter en såkaldt Technology pakke, der blandt andet kan overvåge blinde vinkler og inkluderer dæktryksmåling. Ellers er ting som varme i sæderne, el-ruder og centrallås standard i anden og tredje generation.Køb en Mazda 3 brugt, og få luft i økonomienEn Mazda 3 er en lille mellemklassebil, som er perfekt til den mindre familie eller parret.

På Biltorvet.dk har vi samlet et væld af annoncer på brugte Mazda 3 til salg fra forhandlere over hele landet. Derfor er du fri for at bruge dyrebar tid på at finde den bil, der matcher dine kriterier i forhold til stand, pris og specifikke ønsker. Den del har vi ordnet for dig, og du kan hurtigt og enkelt finde en forhandler, der har en brugt Mazda 3 brugt bil til salg i nærheden af dig.

Mazda 3 priser, som er til at overskueBiltorvet.dk har gjort det nemt for dig at sortere og vælge blandt de mange brugt Mazda 3, der forhandles i Danmark. På vores side kan du uden at klikke på den bestemte model se:
Et billede af bilen
Hvor langt, den har kørt
Hvad bilen koster
Hvornår bilen er produceret
Hvor i landet, forhandleren befinder sig

Det giver dig et overblik, hvor det er nemt at vælge, hvad der er interessant og mindre interessant. Vi er klar over, at din tid er værdifuld, og derfor har vi gjort en del af forarbejdet.
Vælg mellem tre generationer
Mazda 3 fås i mange farver og i tre forskellige generationer, som alle har deres særlige udseende og deres egen karakter – og det gælder også for Mazda 3 brugt. Derfor kan du med en Mazda 3 vælge din drømmebil, både når det kommer til farve og design. Hvis du foretrækker et alternativt udseende, kan du også se alle annoncer på en Mazda 3 Sedan brugt.

Mazda 3 er i sin nyeste generation designet med et sporty udseende, der gør bilen æstetisk og stilfuld at kigge på, og langt de fleste Mazda 3’er benzinbiler med 1,6 eller 2,0 liters motor.

Det betyder, at bilen ikke skal have kæden skiftet modsat en dieselbil, der har tandrem, som kræver udskiftning med tiden. Vælg en brugt Mazda 3 som brugt bil med udstyr
Blot fordi du vælger en brugt bil, behøver du ikke at gå på kompromis med bilens udstyr. Anden og tredje generation af Mazda 3 har et bredt udvalg af udstyr som eksempelvis varme i forruden, aircondition og sikkerhedsudstyr.

Hvis du ønsker den perfekte sikkerhed i bilen, skal du kigge efter Technology-pakken, som kan overvåge blinde vinkler. På den måde er du altid i trygge hænder, når du sætter dig bag rattet på din Mazda 3. Brug Biltorvet.dk og få et hurtig overblik, når du skal købe bil Biltorvet.dk kan bruges af alle, der ønsker at købe en brugt bil – på den nemme måde.

Når du står og mangler dit nye køretøj, hjælper vi med dig godt på vej ved at samle annoncer fra forhandlere over hele landet. Således kan du både finde den perfekte bil til den bedste pris.Indlæser..