50.230 biler

Læs mere om BMW her

BMW
Anmeldelse

BMW F850 GS - Beredt på eventyr

Adventure-segmentet inden for motorcykler vokser i disse år. Det er komfortable maskiner, som du både kan rejse langt på, men som du også kan tage afstikkere i uden for alfavej, hvis du får lysten til det. Her er BMW’s mellemste adventure-maskine en fast del af slænget.

Læs nu

BMW - et luksus bilmærke

BMW er for mange danskere en drømmebil, som de ikke altid har råd til at købe fra ny, og derfor kigger de mod brugtbilsmarkedet, hvor man efterhånden kan finde brugte BMW’er til en rigtig fornuftig pris. Det skyldes blandt andet, at de mange leasingbiler i især BMW 1 og 3-serien sendes på markedet igen efter tre år, og dermed er der et fornuftigt udbud på brugtbilsmarkedet. Et udbud som er en smule større end efterspørgslen, og det er med til at presse priserne en smule.

Dermed er de populære BMW-serier nede i en pris, hvor de reelt kan være et alternativ til de større asiatiske biler som eksempelvis Toyota Avensis eller Hyundai I40. Det er et valg, hvor en del danskere kigger BMW’s vej, da BMW for mange danskere, leverer den perfekte kombination af design, køreegenskaber, luksus og kvalitet. 

Køb af brugt BMW

Der er fint gang i handlen af de mindre BMW’er på brugtbilsmarkedet, og BMW holder desuden prisen rigtig godt, så gensalgsværdien er i top. Især den lille BMW 1-serie er populær blandt danskerne på brugtbilsmarkedet, det hænger selvfølgelig sammen med prisniveauet. Det hænger også sammen med det faktum, at BMW leverer rigtig solide køreegenskaber, som mange konkurrenter i dette segment kun kan drømme om. 
 

Den større 3-serie er ligeledes populær, om end prisniveauet er lidt højere, men på brugtbilsmarkedet kan den familievenlig 3-serie stadig findes til en rigtig fornuftig pris, hvis man gebærder sig rigtigt på nettet. Det kniber lidt mere, når det drejer sig om de større serier, så derfor er det også primært BMW 1 og 3-serien, der handles rigtig meget på brugtbilsmarkedet.

Historien om BMW

BMW opstod i kølvandet på første verdenskrig, nærmere bestemt i 1922, hvor Bayerische Flugzeugwerke AG og Rapp Motorenwerke GmbH fusionerede, to selskaber som begge havde produceret flymotorer. Det nye navn blev Bayerische Motoren Werke (BMW). 

 

Til at begynde med producerede BMW motorcykler, og den første version R32 kom på gaden i 1923. Fem år senere kunne BMW begynde produktionen af biler, men i begyndelsen er det under engelske Austins licens, og det er først i 1934, at BMW’s første egenudviklede bil er klar. 

 

I 1950’erne var BMW i økonomisk uvejr, og i 1958 blev det besluttet, som en sidste krampetrækning, at satse på markedet for helt små biler. Det første til produktionen af den lille i BMW Isetta, som skulle vise sig at redde selskabet rent økonomisk. Siden slutningen af 1960’erne er det kun gået en vej for BMW, og det er fremad. 

 

I 2012 producerede BMW således 1.845.136 biler samt 117.109 motorcykler, og i dag er det bestemt ikke på markedet for de helt små biler at BMW gør sig. BMW er sammen med Audi og Mercedes-Benz de tre bedst sælgende selskaber af luksusbiler i hele verden.

 

Koncernen ejer også Minibilmærket og er moderselskab til Rolls-Royce Motor. BMW producerer motorcykler under BMW Motorrad og Husqvarna mærkerne. 

 

BMWs logo er omgærdet af meget mystik, og et vedvarende rygte går på, at det forestiller en stiliseret propel i fart, men det er ikke korrekt. I stedet er logoet en kombination af de to logoer fra de oprindelige moderselskaber Bayerische Flugzeugwerke AG og Rapp Motorenwerke GmbH tilsat de bayerske nationalfarver.

BMW laver elbiler og hybridbiler

Ligesom så mange andre bilproducenter, så er BMW også begyndt at producere BMW elbiler. Det er både muligt at købe BMW elbiler og BMW hybridbiler. Forskellen på de to er, at når du køber en elbil, så vil bilen udelukkende køre på el. Køber du derimod en hybridbil, så vil bilen kunne køre på enten benzin eller diesel og el.
 

Du kan blandt andet få en lækker BMW 330E, der er en flot og kraftig hybridbil. Den er et godt bud til dig, der elsker det klassiske BMW design, men som gerne vil køre mere miljøvenligt.

Er du ikke klar på at tage springet ud i en elbil eller hybridbil, så kan du også købe en helt klassisk BMW X7. Det er en af BMW’s SUV modeller, der er super kraftig, og du får masser af køreglæde med i pakken.

Opladning af BMW elbiler

Noget af det vigtigste ved elbiler eller hybridbiler er, at de skal være nemme at oplade, så ikke ender med pludselig ikke at kunne komme frem til destination grundet mangel på strøm. BMW Charging gør det nemt for alle BMW-ejere at oplade enten på farten, derhjemme eller på arbejdspladsen.
 

Der er mange, der vælger at installere en ladestander derhjemme. På den måde kan man nemt oplade, når bilen alligevel står parkeret derhjemme. Som bilejer har du dog også mulighed for at oplade ved nogle af de mange mange ladestandere, der er rundt omkring i Danmark og Europa.

Rækkevidde på BMW elbiler

Det er meget forskelligt, hvor lang en rækkevidde de forskellige elbiler fra BMW har. Dog kan det påpeges, at de fleste af deres elbiler har en ret lang rækkevidde. Det gør det muligt for dig at køre langt, uden at skulle tænke for meget over opladningen.

Køb brugte BMW elbiler og brugte BMW hybridbiler

Her hos os kan du finde en masse forskellige brugte BMW elbiler og brugte BMW hybridbiler. Mulighederne er mange, og du har også mulighed for at finde BMW biler, du kan lease. 

Der er rig mulighed for at kigge på BMW, når gerne vil have en elbil eller en hybridbil. Hvis du er vild med det klassiske BMW design, så er BMWs elbiler og hybridbiler et godt bud til dig, der vil prøve el af.

 

Indlæser..