46.169 biler

Læs mere om Suzuki her

Suzuki Jimny
Anmeldelse

Suzuki Jimny Van har mistet bagsæderne, men beholder charmen

Suzuki Jimny er en af de mest charmerende små biler på markedet, men EU har gjort det svært for den lille benzinsluger. Nu har Suzuki fundet et smuthul - som varebil smutter den igennem, og i den anledning har vi taget med i skoven i Sverige.

Læs nu

Suzuki – kendt for kvalitet, pålidelighed og effektivitet

Suzuki – oprindeligt grundlagt af Michio Suzuki i 1909 – er en japansk bil- og motorcykelfabrikant, der i dag har hovedsæde i byen Hamamatsu syd for Tokyo. Lige siden grundlæggelsen har Suzuki været associeret med kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Især pålideligheden har udmøntet sig i flere fornemme priser, og modeller som Suzuki Swift og Suzuki Ignis har blandt andet toppet brugerundersøgelsen for pålidelighed hos det anerkendte bilmagasin What Car? flere år i streg.

Erfaringen fra den tidligere produktion af blandt andet motorcykler viser sig tydeligt, da Suzuki i mange år har været en af verdens førende producenter af teknisk pålidelige biler til alle kørselsbehov. Læs mere herunder, og bliv klogere på, hvorfor en brugt Suzuki er oplagt som din næste bil.

Udforsk populære modeller fra Suzuki hos Biltorvet

Suzuki har længe været et populært mærke på det danske marked, og det er der flere gode grunde til. Suzuki tilbyder nemlig et bredt udvalg af biler, der kan opfylde flere kørselsbehov, og hos Biltorvet har du mulighed for at udforske de mest populære modeller blandt forhandlere i hele Danmark.

Du finder blandt andet disse populære Suzuki-modeller på Biltorvet:

Uanset om du leder efter en speciel type motor eller noget specifikt ekstraudstyr, kan du trygt regne med, at du på biltorvet.dk har mulighed for at udforske mange forskellige varianter af de mest populære modeller fra Suzuki.

Suzuki Swift – billedet på den tidsløse bybil

Med Swift har Suzuki produceret en af de mest populære biler i verden, og bilen slog alle Suzukis salgsrekorder, da den første gang blev lanceret i Europa. Swift ramte dengang en tidløshed, den stadig nyder godt af i dag, og derfor ses den stadig overalt – både i byerne, på landevejene og motorvejene.

Suzuki Swift er først og fremmest kendt for sit sporty design, der nærmest minder om en slags legetøjsbil. Det attraktive design betyder dog på ingen måde, at du skal gå på kompromis med bilens effektivitet – Swift har nemlig høstet roser fra både anmeldere og forbrugere verden over. Trods sin størrelse er Suzuki Swift også en brændstofeffektiv bil, der let kan klare byens smalle gader og skarpe sving og samtidig kan performe på et højt niveau på landeveje og motorveje.

Læs også: Vi tester Suzuki Swift Sport

Swifts enkelhed og pålidelighed gør den også ideel til dig, som er førstegangskøber. Og hvis du ønsker en praktisk og sjov køreoplevelse, er Suzuki Swift det helt rette valg for dig.

Mild hybrid eller plug-in hybrid?

En af de største fordele ved biler fra Suzuki er, at alle deres modeller er lavet med mild-hybrid teknologi, der giver dig ekstra fremdrift i kørslen. Suzukis kompakte og smarte 12V mild-hybridsystem er standard i alle Swift-modellerne. Det betyder, at en lille elmotor sørger for at assistere benzinmotoren under de ellers benzinkrævende igangsætninger og accelerationer, hvilket i sidste ende betyder lavere CO2-udledning, når du kører og lidt ekstra kilometer i tanken.

På biltorvet.dk kan du finde modeller fra Suzuki, der tillader dig at opleve moderne mild-hybridkørsel. Blandt vores mange forhandlere kan du eksempelvis finde mild-hybridversioner af Suzuki Swift, Across, Ignis og S-Cross. Udover en mild-hybridmotor kommer flere af modellerne med smart standardudstyr som Apple CarPlay/Android Auto, adaptiv fartpilot, LED-forlygter og parkeringssensor.

Herunder kan du læse mere om de forskellige mild-hybridbiler fra Suzuki:

Suzuki S-Cross Mild Hybrid

Suzuki S-Cross Mild Hybrid kombinerer den klassiske SUV med Suzukis karakteristiske design og praktiske funktionalitet. Den tilbyder en effektiv og mere miljøvenlig køreoplevelse med sit intelligente mild hybrid-system, der reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningen under kørsel. S-Cross leverer også imponerende komfort, rummelighed og masser af sikkerhedsfunktioner, hvilket gør det til en ideel familiebil.

Læs også: Vores brugstest af Suzuki S-cross

Suzuki Ignis Mild Hybrid

Suzuki Ignis er på mange måder en unik størrelse. Den kan betegnes som en Mikro-SUV, der klarer sig lige dele godt i byen og på de brede landeveje. Derudover er det også en prisvenlig model fra Suzuki, og det er et rigtig godt alternativ til dig, der ikke har plads til den helt store SUV i indkørslen, men stadig ønsker plads og høj førerposition.

Suzuki Swift Mild Hybrid

Mild hybridudgaven af Suzuki Swift kombinerer den ikoniske Swift-design med moderne mild-hybridteknologi for at skabe en endnu mere økonomisk og CO2-reduceret køreoplevelse. Den innovative mild hybrid-motor reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningen under kørsel, mens du stadig får mulighed for at opleve al den køreglæde, den klassiske Suzuki Swift tilbyder.

Derfor skal du købe din brugte Suzuki på biltorvet.dk

Uanset om du ønsker en mellemstor SUV som Suzuki Vitara eller har brug for en minibil som den populære Swift , er der flere gode grunde til at købe din bil hos Biltorvet. Vi er nemlig ejet af cirka 400 forskellige bilforhandlere i forening. For dig betyder det tryghed i dit køb, og det er selvom du kan vælge mellem biler fra mere end 1.500 forhandlere i hele Danmark.

For dig som køber er det helt gratis at bruge Biltorvet, og hvis du har spørgsmål til en specifik model, kan du hurtigt og nemt kontakte pågældende forhandler direkte via vores portal med henblik på en prøvetur eller køb. Flere af forhandlerne på biltorvet.dk er medlem af én eller flere garantiordninger, så du kan have ro i maven ved køb af din nye bil.

 

Ofte stillede spørgsmål omkring Suzuki

Herunder finder du svar på ofte stillede spørgsmål omkring Suzuki.

Hvor kommer Suzuki fra?

Suzuki stammer oprindeligt fra Japan og blev grundlagt i 1909 af Michio Suzuki.

Hvem ejer Suzuki?

Suzuki er et uafhængigt japansk bilmærke. Virksomheden, der ejes af Suzuki Motor Corporation, blev grundlagt i 1909 af Michio Suzuki og er siden blevet en global bilproducent, der specialiserer sig i små og mellemstore køretøjer. I Danmark føres Suzuki-importen af Anders Motors.

Hvor meget må en Suzuki Swift trække?

Alt afhængigt af model kan en Suzuki Swift trække helt op til 1.000 kilo. Hvis du er i tvivl om, hvad din ønskede bil kan trække, bør du kontakte pågældende forhandler via Biltorvet.

Indlæser..