45.131 biler

Læs mere om Suzuki Ignis her

Suzuki Ignis
Anmeldelse

Suzuki Ignis 1,2 SHVS Adventure - i en klasse for sig

Ignis har faktisk samme frihøjde som den betydeligt større Vitara. Men da bilen kun er 370 cm lang, så understreger det bare SUV konceptet med at sidde højt og have overblik. Akselafstanden er 243,5 cm, hvilket giver god plads ved bagsæderne. Faktisk rigtig god plads, bilen størrelse taget i betragtning.

Læs nu
Suzuki Ignis
Nyhed

Suzuki præsenterer ny Ignis

Den nye Ignis introduceres i Europa i starten af 2017 og forventes klar på de danske breddegrader i løbet af foråret.

Læs nu

Suzuki Ignis – en lille og super elegant SUV – markedets mini-SUV

En mini-SUV er et begreb med indbygget modsigelse. Men i en Suzuki Ignis finder du alle de fordelagtige karakterer fra en klassisk SUV, men alligevel kombineret med en smart og omgængelig størrelse. Det vil sige, at den betegnes som en mini-SUV. Den har samme frihøjde som for eksempel Vitara, den har god plads og rummelighed i kabinen, men den er kun 370 cm lang. Den er altså nem at manøvrere i for eksempel bykørsel. Ligeledes i bykørsel er det en komfortabel fordel at sidde højt og have et godt overblik over den til tider mere hektiske trafik, der kan være i byerne. Og som et ekstra plus er Ignis en SUV, der er til at betale, så SUV-egenskaberne bliver tilgængelig for flere. En anden behagelig detalje er, at bagdørene kan åbnes i en 90-graders vinkel, så ind- og udstigning til bagsæderne også bliver let og behagelig for passagererne, om det så er børn eller ældre, der skal med på tur. 

Spar på benzinen - Suzuki Ignis fås med mild-hybrid 

Suzuki Ignis indeholder en 1,2 liters 4-cylindret motor med 90 hk. Den står til at kunne køre cirka 21,7 km pr. liter i gennemsnit, men du kan også vælge en model, der er udstyret med det Suzuki kalder ’mild hybrid’. Her hjælpes motoren af en integreret elmotor, og et 12V lithium-batteri. Batteriet opsamler den genererede energi under kørsel, og kan således aflaste benzinmotoren, når bilen startes efter stilstand eller ved acceleration under kørsel, hvilket er rigtig smart ved bykørsel, hvor der ofte er variation i kørestilen. Denne version af Suzuki Ignis hybrid sparer således på benzinen og lover altså et gennemsnitligt brændstofforbrug på cirka 23,3 km pr. liter. Ignis har en 5-trins gearkasse, men Suzuki Ignis fås også med automatgear i Active-versionen. Hvis du har brug for at komme frem i mere besværligt terræn, fås den nyere Ignis også med firehjulstræk, som kan slås til og fra alt efter behov.  

Køb en brugt Suzuki Ignis på biltorvet.dk 

Du finder en bred palet med Suzuki Ignis til salg hos biltorvet.dk både fra forhandlere og private. Gå på jagt i de mange annoncer eller tag eventuelt kontakt til en forhandler, som du har tillid til, så I sammen kan finde den helt rigtige brugte bil. Når du køber en brugt Ignis, er det værd at være opmærksom på hvor meget og hvilket sikkerhedsudstyr den indeholder. For når man køber en Ignis fra ny, kan du tilkøbe en sikkerhedspakke, hvor man altså får øget sikkerheden en del – faktisk så meget at den går fra tre til fem stjerner i EuroNCAP-testen. Udover sikkerheden kan man også tilvælge udstyr som ellers ikke ses ofte i små og ’billige’ modeller; Så som nøglefri betjening, læderrat, klimaanlæg, fartpilot, smart navigation og LED nær- og fjernlys.

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål om Suzuki og Suzuki Ignis.

Hvad må en Suzuki Ignis trække?

En Suzuki Ignis må trække op til 1000 kg. 

Hvor stammer Suzuki fra?

Suzuki stammer fra Japan, hvor Suzuki-fabrikken i begyndelsen fra 1909 og helt frem til 1955 producerede tekstilvæve, men fra 1955 kom der fart på udviklingen af motorer til både motorcykler og senere biler. 

Hvor laves Suzuki?

Suzuki er et multinationalt selskab, som har fabrikker i adskillige lande, som hver især producerer Suzuki-modeller til de forskellige markeder verden over.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Suzuki Ignis – en lille og super elegant SUV – markedets mini-SUV", "description": "Suzuki Ignis – en lille og super elegant SUV – markedets mini-SUV”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad må en Suzuki Ignis trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Suzuki Ignis må trække op til 1000 kg. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor stammer Suzuki fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Suzuki stammer fra Japan, hvor Suzuki-fabrikken i begyndelsen fra 1909 og helt frem til 1955 producerede tekstilvæve, men fra 1955 kom der fart på udviklingen af motorer til både motorcykler og senere biler. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor laves Suzuki?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Suzuki er et multinationalt selskab, som har fabrikker i adskillige lande, som hver især producerer Suzuki-modeller til de forskellige markeder verden over."}}]}
Indlæser..