47.196 biler

Læs mere om Suzuki Grand Vitara her

Suzuki Grand Vitara – offroad SUV’en, en god arbejdskammerat

Grand Vitara modellen har en lang tradition bag sig. Den første model blev produceret i 1998, hvor den erstattede den foregående Vitaramodel fra 1988. Grand Vitara’en blev produceret i Egypten som en 3 eller 5 dørs offroader. Grand Vitaraen udgik dog af produktion i 2015, hvorefter Vitara overtog pladsen som Suzukis fuldblods SUV, dog uden offroad-udtrykket. Så hvis det netop lige er en Suzuki Grand Vitara van du er ude efter, skal du altså finde den som brugt bil. 

Umiddelbart findes der to generationer af Grand Vitara’en. Den første blev produceret mellem 1998-2005 og anden generation fra 2005-2015, som ligeledes fik et facelift i 2012. Grand Vitara har permanent firehjulstræk med reduktionsgear, en chassisramme og indeholder altså de klassiske træk en ægte offroader skal have. Reduktionsgearet betjenes elektronisk med en knap i stedet for den ekstra gearstang. Det er dermed en velegnet bil, hvis du har brug for en arbejdshest, der skal kunne komme frem i kuperet terræn i al slags vejr. Den er også god til at trække, som for eksempel en campingvogn eller en arbejds-/hestetrailer. Motorstørrelsen varierer på de forskellige versioner, så det er en god ide at sætte sig ind i hvilken motor der bedst løser din opgave. Du kan læse mere om de forskellige motorstørrelser i denne artikel

Står du og mangler en Suzuki Grand Vitara brugt – så find den på biltorvet.dk

Du kan finde Suzuki Grand Vitara med automatgear og med fem-trins manuelt gear, som benzin- og som dieselbil. Bilen er indrettet mere eller mindre familievenligt med 3 eller 5 døre og med bagsæder. Bagagerummets størrelse afhænger af antallet af døre; modellen med 5 døre er en halv meter længere end den med 3 døre, og har dermed et bagagerum på 398 liter, hvor 3-dørs udgaven har et bagagerum på kun 184 liter. Det er jo ikke imponerende meget, men man kan dog få plads til de mest basale familiesager. Det forholdsvist høje brændstofforbrug gør dog, at den ikke fungerer så godt som hverdagsbil eller til bykørsel – det kan dog sagtens lade sig gøre, men i disse tider med fokus på at reducere miljøpåvirkningen, findes der så mange andre gode biler til hverdagsbrug.

På biltorvet.dk finder du et lille, men udsøgt udvalg af Suzuki Grand Vitara til salg. Når du kigger efter en brugt Grand Vitara, er det relevant at skæve til motorstørrelsen/typen, antal døre og årgangen. God fornøjelse med at finde din kommende Grand Vitara brugt!   

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål om Suzuki og Grand Vitara.

Hvor er Suzuki fra?

Suzuki stammer fra Japan, hvor det i dag stadig er en familie-ledet virksomhed. De producerer biler til hele verdensmarkedet og har derfor mange fabrikker i forskellige lande verden over. Suzuki Grand Vitara blev produceret på fabrikken i Egypten. Hovedsædet ligger dog stadig i Japan. 

Hvad koster en Grand Vitara brugt?

På biltorvet.dk finder du brugte Grand Vitara’er til priser mellem ca. 25.000 - 140.000 kr.

Hvor langt kører en Grand Vitara på literen?

En Grand Vitara står til at køre omkring 11 km pr. liter, når den kører på benzin og har du en dieselmodel kan den snige sig op til 13 km pr. liter diesel.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Suzuki Grand Vitara – offroad SUV’en, en god arbejdskammerat", "description": "Suzuki Grand Vitara – offroad SUV’en, en god arbejdskammerat”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor er Suzuki fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Suzuki stammer fra Japan, hvor det i dag stadig er en familie-ledet virksomhed. De producerer biler til hele verdensmarkedet og har derfor mange fabrikker i forskellige lande verden over. Suzuki Grand Vitara blev produceret på fabrikken i Egypten. Hovedsædet ligger dog stadig i Japan. "}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Grand Vitara brugt?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"På biltorvet.dk finder du brugte Grand Vitara’er til priser mellem ca. 25.000 - 140.000 kr."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Grand Vitara på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Grand Vitara står til at køre omkring 11 km pr. liter, når den kører på benzin og har du en dieselmodel kan den snige sig op til 13 km pr. liter diesel. "}}]}
Indlæser..