47.893 biler

Læs mere om Suzuki Grand Vitara her

Historien om Suzuki Grand Vitara begynder og slutter med Suzuki Vitara. Den lidt større model af Suzuki Vitara overtog nemlig i 1998 fra Suzuki Vitara. Der var tale om en offroader, hvor der kunne tilkobles firehjulstræk. Dette blev der dog ændret på, da en helt nyudviklet anden generation kom på markedet i 2005. Her var der nemlig permanent firehjulstræk, hvilket blot var én af flere væsentlige forskelle.

Suziki Grand Vitara fik et facelift i 2012, men det var hovedsageligt af visuel karakter, da det var fronten og mere specifikt kølergrillen, der blev ændret en smule. Suzuki Grand Vitara markedsføres ikke længere i Danmark, da det nu igen er Suzuki Vitara, som er på plakaten, og nu er der i høj grad tale om en SUV’er, frem for en offroader.

Konkurrenter

Det er svært at pege på en direkte konkurrent, da Suzuki Grand Vitara er lidt sin egen, men et bud kunne være Toyota RAV4

Udstyr

Der er væsentlig forskel på udstyrsniveauet imellem de to generationer af Suzuki Grand Vitara, og det er især værd at kigge efter versioner af anden generation med udstyrspakken Comfort-Plus, der blandt andet inkluderer læderkabine, xenonforlygter og glasskydetag.Indlæser..