46.148 biler

Læs mere om Suzuki S-Cross her

Suzuki S-Cross
Anmeldelse

Nyt look, nye motorer, stærk pris. Suzuki S-Cross

Brændstoføkonomien er et stort interessepunkt ved valget af ny bil og her præsterer S-Cross ganske fornuftigt. På papiret er den opgjort til 20,0 km/l ved blandet kørsel, et gennemsnit vi rent faktisk kunne holde under vores tests.

Læs nu
Suzuki S-Cross
Nyhed

Billigere S-Cross til familien

S-Cross Family har lidt mindre komfortudstyr og lidt færre praktiske detaljer end de andre versioner i S-Cross-serien. Men vigtigt udstyr som aircondition, fjernbetjent centrallås og el-betjente sideruder for og bag er alligevel standard. Det samme er f.eks. splitbagsæde og højdejusterbart rat.

Læs nu

Suzuki S-Cross – familie SUV’en til transport af hverdagens skatte 

Suzuki S-Cross Hybrid er en skøn crossover-bil, hvor du har god plads til hele familien og al jeres habengut pakket ind i et lækkert og skarpt SUV-udtryk – og så kan du erhverve dig den uden at måtte gå fra hus og hjem. I en S-Cross får du alle SUV-fordelene så som god siddehøjde, et godt udsyn over vejen og trafikken samt god rummelighed i både kabine og i det 430 liters bagagerum til alle livets dyrebare skatte. S-Cross kan trække op til 1.500 kg på krogen, så der er gode muligheder for at have endnu mere ekstraudstyr med sig, hvad end det er haveaffald, ekstra bagage til sommerferien – måske en campingvogn, ting der er købt brugt, eller et flyttelæs, når ungerne begynder at flyve fra reden. Suzuki Vitara og S-Cross modellerne kan minde lidt om hinanden, men S-Cross udgaven er lige lidt længere, hvilket primært betyder mere rummelighed i kabinen, især benpladsen ved bagsæderne. Dette er en behagelig detalje, hvis dine børn med tiden har groet lidt længere ben, eller du ofte har brug for at køre med flere voksne i bilen. 

Find en brugt Suzuki S-Cross til salg på biltorvet.dk 

Her på biltorvet.dk finder du et stort og bredt udvalg af Suzuki S-Cross brugt. Du finder S-Cross modeller med både diesel- og benzinmotorer samt de nyere modeller med det smarte hybridsystem. De findes ligeledes i forskellige udstyrsvarianter under navnene Active, Adventure, Comfort og Exclusive. Lige meget hvilken model du vælger, får du utrolig meget udstyr for pengene, også når det gælder moderne og avanceret sikkerhedsudstyr. Suzuki S-Cross automatgear er også en mulighed, hvis du foretrækker det.

Hybridsystem for det bæredygtige brændstofforbrug

De nyere Suzuki S-Cross modeller er forsynet med Suzukis mest kraftfulde 48V hybridteknik. Det vil sige, at den er udstyret med en elmotor samt et lithiumbatteri, som samarbejder med brændstofmotoren. Batteriet opsamler den overskydende energi, som dannes ved opbremsning eller motorpåløb. Denne energi kan derefter omsættes i elmotoren og supplere brændstofmotoren ved start og acceleration – altså når motoren skal yde lidt ekstra. Med denne hybridløsning kan man køre 18,9 km pr. liter, hvilket ligger højt for den forholdsvis store SUV-bil. Du reducerer ligeledes din CO2-udledning og din ejerafgift bliver dermed også billigere. Herudover er der ikke ledninger, ladestandere eller andet ekstraudstyr, der skal tages højde for, for det hele sker bare når du køre afsted i din bil. 

 

Velkommen på Biltorvet – tag et kig rundt blandt de gode biler der er til salg.

 

Herunder finder du svar på nogle typisk stillede spørgsmål omkring Suzuki og S-Cross.

Hvem laver Suzuki?

Suzuki er en multinational virksomhed, som styres fra et hovedkontor i Japan. Det er en familie styret virksomhed, som producerer deres biler i 11 forskellige lande og deres biler sælges i 196 lande verden over.  

Hvor stammer Suzuki fra?

Suzuki stammer fra Japan, hvor virksomheden blev grundlagt i 1909, men som en fabrik der producerede tekstilvæve. I 1950’erne overgik produktionen til biler. 

 

Hvor langt kører en Suzuki S-Cross på literen?

En S-Cross fås som hybrid som standard. Hermed sparer du en del på brændstofforbruget. Derudover fås den både som benzin- og dieselbil. Som benzinbil står den til at kunne køre cirka 20 km pr. liter og som dieselbil, kan den køre op til 23,8 km pr. liter.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Suzuki S-Cross – familie SUV’en til transport af hverdagens skatte", "description": "Suzuki S-Cross – familie SUV’en til transport af hverdagens skatte”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvem laver Suzuki?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Suzuki er en multinational virksomhed, som styres fra et hovedkontor i Japan. Det er en familie styret virksomhed, som producerer deres biler i 11 forskellige lande og deres biler sælges i 196 lande verden over. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor stammer Suzuki fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Suzuki stammer fra Japan, hvor virksomheden blev grundlagt i 1909, men som en fabrik der producerede tekstilvæve. I 1950’erne overgik produktionen til biler. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Suzuki S-Cross på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En S-Cross fås som hybrid som standard. Hermed sparer du en del på brændstofforbruget. Derudover fås den både som benzin- og dieselbil. Som benzinbil står den til at kunne køre cirka 20 km pr. liter og som dieselbil, kan den køre op til 23,8 km pr. liter."}}]}
Indlæser..