45.099 biler

Læs mere om Suzuki Alto her

Suzuki Alto – en klassisk Kei-Car 

I Japan kaldes mikrobiler for Kei-Cars og det må vi sige, at i denne kategori hører den lille smarte Alto hjemme. Når man prøver at få hoved og hale på Suzukis model Alto, kan man godt blive lidt forvirret. Dels har den rigtig mange år på bagen – i Japan kom den på markedet i 1979, dels har den gennemgået uanede opgraderinger, udviklinger og tilretninger samt deciderede modelskift. Ligeledes har Suzukis fabrik i Indien bygget biler over Alto-modellen, men modellerne er bygget større og med en stærkere motor. Disse indiske modeller findes også til det europæiske marked, hvor de dog sælges under Alto-navnet.  

Det gør det unægteligt til lidt af en udfordring at få et overblik over, hvad man skal kigge efter, når man er ude efter en brugt Suzuki Alto. Alto udgik helt af produktion i midten af 2015, hvor modellen blev afløst Suzuki Celerio (som dog gik ud af produktion i 2020). Så i dag, skal du finde din nye Suzuki Alto brugt. Det kan du gøre lige her på biltorvet.dk, hvor der stadig findes et bredt udvalg af Suzuki Alto til salg.

Suzuki Alto - en populær og driftssikker mikrobil til det lille bilbehov

Har du brug for en lille og billig bil, der kan det meste af, hvad man forventer af en bil, så er Alto et ganske udmærket valg. I 2008 kom en nyere version af Altoen. Der blev opgraderet på stålkvaliteten, så man fik afhjulpet et problem med at den rustede for hurtigt og rustgarantien blev derfor forlænget. Ligeledes blev sikkerhedsudstyret opdateret til et acceptabelt niveau og de har dermed ESC bremsesystem og seks airbags som standard. Altoen har en 1,0 liters motor og som standard har bilen en fem-trins gearkasse. Altoen findes kun som benzinbil og står til at kunne køre over 20 km pr liter. 

Klik dig rundt her på biltorvet.dk og find din nye Alto til den perfekte Suzuki Alto pris. De spænder fra 14.500 til 50.000 kr. så det er bestemt muligt at finde en fin bil til billige penge. Prisen afspejler selvfølgelig bilens brugt-data, så som kørte kilometer, årgang og udstyrspakke. God fornøjelse med at finde din nye Alto – om den så er til det lille bilbehov, som en smart bil nummer 2 eller måske som lånebil til de store børn.

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de typisk stillede spørgsmål om Suzuki Alto.

Hvor meget må en Suzuki Alto trække?

Da Alto tilhører mikrobil-kategorien, er det altså ikke en arbejdsbil, du har købt. Derfor er det også begrænset, hvor meget en Alto kan klare, men 200 kg må du trække med en Alto.

 

Hvor langt kører en Suzuki Alto på literen?

De små mikrobiler er kendt for deres drøje brændstofforbrug og en Alto står til at forbruge mellem 22,7 – 24,4 km pr. liter. 

 

Hvornår skal tandrem skiftes på Suzuki Alto?

Tandremssættet synkroniserer ventilerne og motorstemplernes bevægelser i en Suzuki Altos motor. Dette tandremssæt bliver slidt i brug og skal derfor tjekkes regelmæssigt, og også udskiftes cirka hver femte år eller når Altoen har kørt 120.000 km.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Suzuki Alto – en klassisk Kei-Car", "description": "Suzuki Alto – en klassisk Kei-Car"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor meget må en Suzuki Alto trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Da Alto tilhører mikrobil-kategorien, er det altså ikke en arbejdsbil, du har købt. Derfor er det også begrænset, hvor meget en Alto kan klare, men 200 kg må du trække med en Alto."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Suzuki Alto på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"De små mikrobiler er kendt for deres drøje brændstofforbrug og en Alto står til at forbruge mellem 22,7 – 24,4 km pr. liter. "}},{"@type":"Question","name":"Hvornår skal tandrem skiftes på Suzuki Alto?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Tandremssættet synkroniserer ventilerne og motorstemplernes bevægelser i en Suzuki Altos motor. Dette tandremssæt bliver slidt i brug og skal derfor tjekkes regelmæssigt, og også udskiftes cirka hver femte år eller når Altoen har kørt 120.000 km. "}}]}

Indlæser..