47.115 biler

Læs mere om Suzuki Vitara her

Suzuki Vitara
Anmeldelse

Suzuki Vitara S BoosterJet

Vi testede bl.a. Vitara med automatgear. Gearet fungerer upåklageligt, men der er dog et minus. Sammen med BoosterJet motoren er Vitara alt for ivrig – den er som en galophest, der ikke har løbet løb en hel sæson.

Læs nu

Suzuki Vitara – lækker og moderne SUV med plads til livet

Suzukis Vitara kan henvise til flere modeller og versioner gennem tiden. Den første model med Vitara-navnet blev lanceret i 1988 og var en offroader, den blev i 1998 afløst af Grand Vitara-modellen, som blev produceret frem til 2015, hvor den blev afløst af Vitara’en som vi kender den i dag, som en SUV. Gennem tiden har Vitara’en altså flirtet med karakterer fra henholdsvis offroad og SUV-klasserne. Men denne nutidige Suzuki Vitara er en vaskeægte SUV med alle de klassiske kendetegn; udsøgt rummelighed, komfortabel højde ved ind- og udstigning. Den er en ren fornøjelse, hvis du for eksempel kører langt til hverdag, eller hvis du ofte kører med passagerer.    

Suzuki Vitara hybrid - en SUV med moderne hybridsystemer

De nyere Suzuki Vitara modeller er alle udstyret med hybrid-systemer. Det vil sige, at bilen ikke som sådan kan køre udelukkende på el, men indeholder en kombination af benzinmotor og elmotor med batteri, som opsamler den overskydende energi for at spare på brændstoffet. 

Vitaraen der har et 6-trins manuelt gear indeholder et 48V litiumbatteri. Energien fra batteriet benyttes således til at aflaste benzinmotoren ved start efter stop samt ved acceleration. Hermed sparer du gevaldigt på brændstofforbruget, og hybrid-teknologien er rigtig fordelagtig til bykørsel. Det siges, at du kan køre 10-15% længere med hybrid, end hvis du kører uden hybrid. Ligeledes udleder du mindre CO2 og dermed opnår du en lavere ejerafgift. Batteriet i denne Vitara er kraftigere end det der findes i de mindre modeller (12V) og du kan dermed opsamle endnu mere strøm i en Vitara (Dette gælder også for Suzuki S-Cross). Benzinmotoren er en 1,4 Boosterjet turbomotor med 129 hk. Du kan også få Suzuki Vitara med automatgear (AGS) og i denne udgave – altså de nyeste – får du Suzukis selv-opladelige S-hybridsystem – også kaldet Full Hybrid - og her kan bilen under visse forhold køre udelukkende på den opsamlede strøm. En Vitara køres som en helt almindelig bil og du skal ikke tænke på, at den skal sættes til laderstik eller være nervøs for om du nu kan nå frem med den mængde strøm der er på. Vitara findes både som benzin- og dieseldrevet. 

Køb en brugt Suzuki Vitara på biltorvet.dk

På vores hjemmeside finder du en oversigt over Suzuki Vitara til salg. Du kan se de forskellige annoncer over biler til salg, både fra forhandlere og private. Du har altså en god chance for at finde din kommende Suzuki Vitara brugt her på biltorvet.dk.

 

Herunder finder du svar på typisk stillede spørgsmål om Suzuki og Vitara.

 

Hvor meget må en Suzuki Vitara trække?

Der ligger mange kræfter i en Suzuki Vitara og den må trække op til 1500 kg på krogen. Så store ting kan let flyttes rundt, når du har en Suzuki Vitara. 

 

Hvor langt kører en Suzuki Vitara på literen?

En Suzuki Vitara fås i forskellige hybrid varianter, som har en god indvirkning på brændstofforbruget. Den står altså til at kunne køre omkring de 20 km pr. liter, men det er meget afhængigt af, hvor meget elmotoren kan tage over.  

 

Hvor bliver Suzuki produceret?

Suzukis forskellige bilmodeller bliver produceret i flere forskellige lande verden over. Forskellige fabrikker producerer til forskellige markeder, da der for eksempel er forskel på minimumskrav til sikkerhedsudstyr rundt om i verden.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Suzuki Vitara – lækker og moderne SUV med plads til livet", "description": "Suzuki Vitara – lækker og moderne SUV med plads til livet”}{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor meget må en Suzuki Vitara trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Der ligger mange kræfter i en Suzuki Vitara og den må trække op til 1500 kg på krogen. Så store ting kan let flyttes rundt, når du har en Suzuki Vitara. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Suzuki Vitara på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Suzuki Vitara fås i forskellige hybrid varianter, som har en god indvirkning på brændstofforbruget. Den står altså til at kunne køre omkring de 20 km pr. liter, men det er meget afhængigt af, hvor meget elmotoren kan tage over. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor bliver Suzuki produceret?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Suzukis forskellige bilmodeller bliver produceret i flere forskellige lande verden over. Forskellige fabrikker producerer til forskellige markeder, da der for eksempel er forskel på minimumskrav til sikkerhedsudstyr rundt om i verden."}}]}
Indlæser..