47.687 biler

Læs mere om Suzuki Jimny her

Suzuki Jimny
Guide

Drømmen starter her – fem bud på en overlander-bil

Eventyret venter derude! Du mangler bare vandrestøvler, en god sovepose og et telt - og selvfølgelig en firehjulstrækker, der kan bringe dig helt ud i vildnisset. Vi har fundet fem biler i forskellige prisklasser.

Læs nu

Suzuki Jimny – rå og retro firhjulstrækker 4x4

Okay okay Danmark er ikke spækket med den vildeste natur, men det skal altså ikke forhindre dig i at købe en sjov og udfordrende bil som en lækker offroader af en Suzuki Jimny. Den kan nemlig sagtens opfylde forskellige (danske) behov, på trods af dens udseende og mange kræfter. Du finder den som en ’personbils-udgaven’ fra 1998 og op gennem 00’erne, men også som den klassiske offroader fra 2019 og opefter, hvor den er vendt tilbage til det mere klassiske design fra før 1998. Så tag et kig hos vores mange Suzuki-forhandlere og se om du kan få opfyldt din drøm om en sjov, men bomstærk og stabil offroader til den helt rigtige Suzuki Jimny pris, som selvfølgelig afspejler, det udstyr den kommer med.  

Jimny – din stabile arbejdshest eller din fornøjelige hobbybil

Suzuki Jimny er Suzukis første firehjulstrukne model, som trillede ud af deres fabrik i Japan i 1970. Igennem årene har den selvfølgelig undergået en udvikling, og specielt motoren er der sket meget med gennem tiden i de forskellige ’generationer’ af modellen. I 1998 ændrede Jimny’en karakter og blev lidt mere som en klassisk personbil - måske over i det vi i dag kender som en SUV. Denne type af Jimny blev produceret op gennem starten af 00’erne, men i dag er Suzuki vendt tilbage til det mere rå og klassiske offroader-look. Selvfølgelig opdateret med moderne funktioner og sikkerhed. For eksempel er automatisk nødbremse, ’Dual Sensor Brake Support’, standard i de nyere modeller, samt kamera og laser-sensor, som i dårligt vejr kan måle en genstands form, afstand og eventuel hastighed, som måtte befinde sig foran bilen.  

Ligeledes er kabinen og bagagerummet adskilt af et solidt net, således at varer eller værktøj ikke flyver rundt i bilen under ujævn kørsel. Jimny kan altså bruges som en lille varebil eller arbejdsbil, da bagagerummet netop er stort og funktionelt. Bagagerummet kan indeholde 863 liter, det har plant gulv og døråbningen, der åbner til siden, er over en meter bred. Det er altså et super regulært rum, der dermed er rigtig fleksibelt og kan løse de fleste transport opgaver.

Og måske har du bare en barnedrøm om at give den gas ud over markerne i en bil, der adlyder dine mindste kommandoer, og som kan få dig sikkert – og sjovt – frem til den anden side af mudderpølen. 

 

Vi har Suzuki Jimny til salg på biltorvet.dk

I biltorvet.dks Jimny-kategori finder du et udsøgt udvalg af Suzuki Jimny brugt biler. Men faktisk er der ikke så mange Jimny’er til salg i Danmark. I 2018 (altså før de nyere modeller blev lanceret), var der kun ca. 70 kørende Jimnyer i Danmark. En Jimny fås kun som benzinbil og den kører mellem 13,7 og op til 16,2 km pr. liter alt efter model, hvor de nye modeller er blevet mere brændstofeffektive. Du finder Jimny med manuelt 5-trins gear, men du kan også få en Suzuki Jimny med automatgear (4 trin). 

 

Så er du på jagt efter en sej brugt Suzuki Jimny – så velkommen på biltorvet.dk.

Hvis du er på udkig efter en lækker SUV, men som ikke behøver være bygget som en offroader, så kan du tage et kig på Suzuki Ignis, SX4, S-Cross eller en Grand Vitara. Disse modeller finder du selvfølgelig også let og overskueligt gennem biltorvet.dk.

 

Herunder finder du nogle af de ofte stillede spørgsmål om Suzuki og Suzuki Jimny.

 

Hvad koster en Suzuki Jimny?

En Suzuki Jimny kan fås i en udstyrsmodel ’Active’ fra lige under 200.000 fra ny – brugt på Biltorvet kan du finde dem til en pris mellem 70.000 – 420.000 kr. alt efter årgang, kørte kilometer og andre forhold, der er bestemmende for brugtprisen.

 

Hvor meget må en Suzuki Jimny trække?

En Suzuki Jimny må trække op til 1300 kg på trækkrogen. Så det er bare med at spænde traileren bag på og benytte de mange hestekræfter til at flytte ting og sager, om det så er skrald, et flyttelæs eller måske en hest. 

 

Hvor produceres Suzuki?

Suzuki har sit udspring fra Japan, men bliver i dag produceret i flere forskellige lande verden over. De fleste Suzuki-biler til det europæiske marked bliver produceret på deres fabrik i Ungarn.   

 

 

 

 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Suzuki Jimny – rå og retro firhjulstrækker 4x4", "description": "Suzuki Jimny – rå og retro firhjulstrækker 4x4"}

Suzuki har sit udspring fra Japan, men bliver i dag produceret i flere forskellige lande verden over. De fleste Suzuki-biler til det europæiske marked bliver produceret på deres fabrik i Ungarn.

Indlæser..