46.148 biler

Læs mere om Suzuki Baleno her

Suzuki Baleno
Anmeldelse

Suzuki Baleno 1,0 BoosterJet Exclusive

Suzuki Baleno Exclusive er en fin familiebil, hvor komfort og velvære er i fokus. Bilen er praktisk anlagt og er yderst rummelig i kabinen, hvor du har imponerende benplads, også som passager på bagsædet.

Læs nu

Suzuki Baleno – den mellemstore bil til de mellemstore behov

Suzuki Baleno betegnes som en mellemstor bil og er altså ikke med i kategorien af mikrobiler (eller Kei-Cars som de kaldes i Japan). Balenoen er derfor god til dig, der har behov for lidt mere plads og rummelighed i din bil, men alligevel heller ikke har behov for en af de helt store SUVer eller familiebiler. Balenoen er lige knap 4 meter lang, hvilket giver god plads til både de forreste sæder, men også på bagsædet, hvor der er usædvanligt god plads til passagerernes lange stænger. Bagagerummet imponerer ligeledes med sine 355 liter. Balenoen er veludstyret, når det kommer til komfort, men også sikkerhedsudstyret er i topklasse i forhold til at en Baleno i den grad er til at betale. Her får du meget bil for pengene. 

Balenoen har levet en lidt omtumlet tilværelse gennem tiden, siden dens første lancering i 1995, med forskellige generationer af bilen, samt pauser i produktionen. I 2016 kom den igen – også på det danske marked. Den blev lanceret med hybrid-teknik og gjorde det godt indtil den i 2020 blev overhalet af de nyere modeller med endnu bedre hybrid-systemer og Balenoen udgik af produktion i efteråret 2020. Du må derfor på jagt efter en brugt Suzuki Baleno, hvis det netop er denne model, der kan opfylde dine ønsker til en bil. 

Suzuki Baleno – god økonomisk bil 

Bilen fås både som benzinbil og som Suzuki Baleno hybrid bil. Det vil sige at den er yderst økonomisk i drift. Den står til at kunne køre fra 20 km pr. liter og helt op til 25,6 km pr. liter med hybrid funktionen. En yderligere detalje der gavner brændstofforbruget er, at bilen ikke er særlig tung, den vejer kun 965 kg. Da bilen har en lavere CO2-udledning, er den også billig i grøn ejerafgift. 

Som nævnt var prisen på en Baleno til at overkomme, og det betyder selvfølgelig også, at det er muligt at finde en brugt Suzuki Baleno til den helt rigtige Suzuki Baleno pris, som passer til dit bilbudget.

På biltorvet.dk finder du din Suzuki Baleno brugt til en god pris

Da Balenoen ikke længere er i produktion, må du gå på brugtjagt rundt på biltorvet.dk, hvor du finder et bredt udvalg af Suzuki Baleno til salg. Du finder et stort udvalg af den seneste generation af Baleno’en fra 2016-2020, så der er også god mulighed for at vælge en af hybridbilerne, der jo i disse klimabevidste tider giver rigtig god mening, både for miljøet, men også for din pengepung. Suzuki Baleno med automatgear er også mulig at finde, hvis du foretrækker automatgearets fordele. Det er bare med at skrive dig en ønskeseddel over hvad din Baleno skal opfylde og så kig vores kategori over Suzuki Baleno igennem. God fornøjelse.

 

Herunder kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål omkring Baleno og Suzuki.

 

Hvor bliver Suzuki Baleno produceret?

Suzuki Baleno udgik af Suzukis modelprogram i 2020, da den blev overhalet af deres nyere modeller, som lever op til endnu skrappere miljøkrav. Men da Balenoen stadig var i produktion, blev den produceret på Suzukis fabrik i Indien. 

 

Hvad betyder Baleno?

Baleno betyder lyn på italiensk – så sæt dig til rette i dit helt eget lille lyn af en bil, og tag på eventyr ud i det blå. Både med glade passagerer på det rummelige bagsæde og med det store bagagerum fyldt med grej til turen.  

 

Hvem ejer Suzuki?

Suzuki er et japansk familie-ledet selskab, der har deres produktion af biler spredt ud over flere lande, men deres hovedkvarter ligger stadig i Japan.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Suzuki Baleno – den mellemstore bil til de mellemstore behov", "description": "Suzuki Baleno – den mellemstore bil til de mellemstore behov”}{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor bliver Suzuki Baleno produceret?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Suzuki Baleno udgik af Suzukis modelprogram i 2020, da den blev overhalet af deres nyere modeller, som lever op til endnu skrappere miljøkrav. Men da Balenoen stadig var i produktion, blev den produceret på Suzukis fabrik i Indien. "}},{"@type":"Question","name":"Hvad betyder Baleno?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Baleno betyder lyn på italiensk – så sæt dig til rette i dit helt eget lille lyn af en bil, og tag på eventyr ud i det blå. Både med glade passagerer på det rummelige bagsæde og med det store bagagerum fyldt med grej til turen. "}},{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Suzuki?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Suzuki er et japansk familie-ledet selskab, der har deres produktion af biler spredt ud over flere lande, men deres hovedkvarter ligger stadig i Japan. "}}]}
Indlæser..