49.010 biler

Læs mere om Suzuki Baleno her

Suzuki Baleno 1,0 BoosterJet Exclusive
Anmeldelse

Suzuki Baleno 1,0 BoosterJet Exclusive

Suzuki Baleno Exclusive er en fin familiebil, hvor komfort og velvære er i fokus. Bilen er praktisk anlagt og er yderst rummelig i kabinen, hvor du har imponerende benplads, også som passager på bagsædet.

Læs nu

Suziki Baleno har levet en lidt omtumlet tilværelse. Første generation blev bygget i perioden fra 1995-2002, hvor den fik drøje hug for sine dårlige køreegenskaber og meget dårlige kvalitet. Det ændrede dog ikke på, at bilen faktisk solgte ganske godt.

Efter produktionen blev stoppet i 2002, holdt Suzuki Baleno en pause på 14 år, før den igen kom til salg på det danske marked. Det skete i sommeren 2016, hvor Suzuki igen introducerede Suzuki Baleno.

Suzuki Baleno er størrelsesmæssigt placeret i Golf-klassen, hvor den hører til blandt de billigste biler. Det skinner også igennem på brugtbilsmarkedet, hvor bilerne selvfølgelig har en del år på bagen, da salget af den nyeste generation endnu er lidt begrænset. Derfor er det også stadig lidt vanskeligt at sige noget om, hvordan den nyeste generation af Suzuki Baleno kommer til at klare sig på brugtbilsmarkedet. Det må tiden vise, men umiddelbart vurderet, så kan man forvente lave priser, så man vil formentlig kunne få temmelig meget bil for pengene.

Konkurrenter

Suzuki Baleno hører til i den billige ende af Golf klassen, så biler som a title="Kia" href="/bil/kia/ceed">Kia Ceed Ceed, Hyundai I30 og Skoda Rapid er oplagte kandidater.Indlæser..