48.655 biler

Læs mere om Suzuki Celerio her

Nye modeller fra Suzuki
Nyhed

Nye modeller fra Suzuki

Suzuki har mere end 50 års tradition for at producere kompakte og solide firehjulstrækkere, og med konceptmodellen iM-4 peger Suzuki fremad mod nye horisonter i den mindste offroaderklasse.

Læs nu

Suzuki Celerio er en forholdsvis ny spiller på markedet, da det er Suzukis nyeste bud på en bil i mikrosegmentet. Her tog den i begyndelsen af 2015 over for Suzuki Alto, som ellers igennem en årrække havde haft fin succes på det danske marked, men interessen var faldende, men den har været stigende efter, at den nye Celerio kom på markedet.

Suzuki Celerio er en mikrobil, og det lever den i høj grad også op til. Der er ikke brugt tid på lækkert design eller smarte detaljer, og kvaliteten af materialerne er heller ikke det bedste på markedet, men det kan man nu heller ikke forvente, når det drejer sig om mikrobiler til under 100.000 kroner. Suzuki Celerio er dog en smule større end mange af konkurrenterne, og det er en af bilens helt store forcer i forhold til mange af konkurrenterne.

Suzuki Celerio har desuden fået ros for udsynet fra bilen, som forbedres af, at den er højere end mange af konkurrentenre. Så hvis man er på udkig efter en nem og billig mikrobil, så kan Suzuki Celerio, ny som brugt, være en fin løsning, men man får altså hverken lækkert design eller den nyeste teknologi.

Til gengæld får man en bil, som kan køre helt op til 28 km/l, hvis man udnytter start/stop funktionen og den nye Dualjet-teknik, der er en teknik, hvor der benyttes to indsprøjtningsdyser for hver af de tre cylindre. Der findes dog også en version med Suzukis gamle klassiske 1,0 liters, som findes i de billigste versioner, som koster under 90.000 kroner, så de kan findes billigere på brugtbilsmarkedet, hvor der dog endnu er et begrænset udvalg.

Konkurrenter

Der er mange konkurrenter i segmentet, så der er nok at tage af, men VW Up, Toyota Aygo og Citroën C1 er nogle af dem.

Udstyr

Der findes tre forskellige udstyrsvarianter kaldet Comfort, Club og Exclusive. ESP, Aircondition og seks airbags er blandt standardudstyret, mens man i mellemversionen Club blandt andet også får LED kørelys og Hill Hold Control. I topversionen får man så også blandt andet tågelygter og elbtjente ruder.Indlæser..