46.148 biler

Læs mere om Suzuki Celerio her

Suzuki Celerio
Nyhed

Nye modeller fra Suzuki

Suzuki har mere end 50 års tradition for at producere kompakte og solide firehjulstrækkere, og med konceptmodellen iM-4 peger Suzuki fremad mod nye horisonter i den mindste offroaderklasse.

Læs nu

Har du brug for en mikrobil?

Så tag et kig på en brugt Suzuki Celerio

Er børnene flyttet hjemmefra og har du nu brug for en bil til små handleture eller ture landet rundt for at besøge de børn, der er fløjet fra reden, så er en lille smart Suzuki Celerio et oplagt valg. Den er også god til den unge bilist, der endnu ikke har stiftet familie – hvis den skal bruges til at imponere kommende mager med, kan det da godt være man skal kigge i en lidt anden retning. Men kort sagt – har du brug for en lille og økonomisk bil til et basis-bilbehov, så skal du kigge efter en Suzuki Celerio til salg. Dog skal du netop kigge efter den på brugtbilsmarkedet – som for eksempel her på biltorvet.dk, for Celerio’en udgik af Suzukis produktion i sommeren 2020. 

Celerio’en til det europæiske marked blev produceret i Thailand og modellen ankom til Danmark i marts 2015. Bilen blev produceret til flere verdensmarkeder, men den europæiske version adskiller sig de andre, ved det øgede krav til sikkerhedsudstyr. Den europæiske Celerio kommer altså med ESP, dæktrykskontrolsystem og op til seks airbags, selealarmer, bremseassistent og to ISOFIX-beslag. Og så kan der tilkøbes mere ekstraudstyr i de forskellige udstyrsvarianter af Celerio’en.

Celerio – en lille mikrobil med store fordele 

Suzuki er en del af Suzukis mikrobils-udvalg. Den imponerer dog på dens anvendelighed i forhold til rummelighed og ikke mindst mulighed for træk. Det er en fem-dørs hatchback bil med et bagagerum på hele 254 liter, som er stort for denne klasse af biler. Det er let at komme ind i og kan indeholde det mest basale hverdagsgods eller en dyne, når du skal på tur til familien. Hvis du skal have lidt mere habengut med, kan du lægge bagsæderne ned og skabe lidt mere plads. Og når du har været i haven i weekenden og skal et smut på genbrugspladsen med blade og grene, så behøver du ikke spørge naboen om hjælp til kørsel, for Celerio’en har, som en af de få mikrobiler, et træk som kan trække en lille trailer på op til 400 kg.

Celerio’en fås kun som benzinbil, og har den smarte 1,0-liters trecylindermotor med det Suzuki kalder Dualjet. Det vil sige, der er to dyser pr. cylinder til indsprøjtning af benzin i motoren i stedet for én. Det betyder, sammen med et lavere karosseri, en bedre udnyttelse af benzinen, og det medvirker til den imponerende udnyttelse af brændstof. Den står nemlig til at kunne køre helt op til 28,2 km pr. liter benzin. Suzuki Celerio automatgear er også en mulighed, og du finder et par stykker på biltorvet.dk med denne mulighed. Dog er den mest udbredt med en 5-trins manuel gearkasse.

Flere udstyrsvarianter – gå på jagt på biltorvet.dk og find din yndlings Celerio

Celerio fås som Club, Comfort og Exclusive versioner, hvor et spring i udstyrspakkerne ikke flår dig. Det kan altså godt betale sig at kigge efter, hvor meget ekstraudstyr du får med for en relativ lille merpris og især, når man er ude efter en Suzuki Celerio brugt, er det en god ide at sætte sig ind i hvilket udstyr der ligger i de forskellige versioner, så det er nemmere at sammenligne og vurdere om du har fundet den helt rigtige Suzuki Celerio pris. Af udstyr finder du blandt andet aircondition, elektriske sideruder på de forreste ruder, fjernbetjent centrallås, tågeforlygter, elektriske sidespejle og alufælge. Herudover højdejusterbart førersæde, splitbagsæde, CD og radio med USB-indgang og Bluetooth, så du kan betjene telefonen håndfrit.

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål om Suzuki Celerio

Hvor bliver Suzuki produceret?

Suzukier der er stilet til det europæiske marked, bliver primært produceret på deres moderne fabrik i Ungarn. Fabrikken blev åbnet i 1991 og producerede til en start den smarte Swift, men fabrikken har gennem årene udvidet med produktion af flere af de andre modeller. 

 

Hvilket land kommer Suzuki fra?

Suzuki stammer oprindeligt fra Japan, men som de fleste andre bilmærker er det ikke længere kun i Japan, deres biler bliver produceret. Produktionen har nemlig spredt sig ud over hele verden og Suzuki har 12 fabrikker i 11 forskellige lande.

 

Hvad koster en brugt Suzuki Celerio?

Hos biltorvet kan du pt finde brugte Celerio’er til en brugtpris på mellem 45.000 til 110.00 kr. Der er selvfølgelig mange forhold, der spiller ind på brugtprisen, så som bilens stand, kørte kilometer, årgang og udstyr.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Har du brug for en mikrobil?", "description": "Har du brug for en mikrobil?”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor bliver Suzuki produceret?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Renault Group ejes af en række aktionærer. Nissan er blandt nogle af dem, som har mange aktier i Renault Group."}},{"@type":"Question","name":"Hvilket land kommer Suzuki fra?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Suzuki stammer oprindeligt fra Japan, men som de fleste andre bilmærker er det ikke længere kun i Japan, deres biler bliver produceret. Produktionen har nemlig spredt sig ud over hele verden og Suzuki har 12 fabrikker i 11 forskellige lande."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en brugt Suzuki Celerio?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hos biltorvet kan du pt finde brugte Celerio’er til en brugtpris på mellem 45.000 til 110.00 kr. Der er selvfølgelig mange forhold, der spiller ind på brugtprisen, så som bilens stand, kørte kilometer, årgang og udstyr."}}]}
Indlæser..