53.527 biler

Brug biltorvet.dk når du vil finde brugte biler til salg på Sjælland 

På biltorvet.dk har vi lavet en smart samling af alle biler, der er til salg på Sjælland. Du finder et godt overblik over, hvor mange biler der er til salg på Sjælland, samt hvor mange forhandlere fra Sjælland der benytter biltorvet.dk til at annoncere deres brugte biler. Lige nu finder du knap 600 forhandlere på Sjælland, så mon ikke du kan finde lige den forhandler, der ligger inde med din nye brugte bil. Ligeledes finder du et overblik over, og links til, alle de kommuner på Sjælland, hvor du finder gode brugte biler. Så kan du nemt klikke dig ind i præcis det område på Sjælland, der er relevant for dig. Måske er det tæt på, hvor du bor eller måske har du bekendte dér, så du kan slå to fluer med ét smæk og få en god snak om dit bilkøb med en god ven. 

 

Hvilken bil er din yndlingsbil?

Ifølge en undersøgelse om danskernes biløkonomi ses det, at folk på Sjælland samt i Hovedstadsområdet primært låner penge for at kaste dem efter en Volkswagen, når de er på bilshopping. Herefter fulgt af Skoda, Kia og Renault. På Sjælland vil man altså helst køre ud i det blå i en stabil tysk model - men du kan også vælge et andet mærke. Biltorvet.dk dækker nemlig et bredt udvalg af brugte biler af alle mærker, årgange og modeller. Du kan for eksempel finde brugte biler med automatgear på Sjælland, brugte biler i alle prisklasser og lige hos den forhandler eller privatperson, der bor i nærheden af dig. Med overblikket over alle biltilbud på Sjælland, er det bare med at kaste sig ud i det og finde inspiration til, hvilken bil du skal vælge.

 

Køb din yndlingsbil på biltorvet.dk

Om du vil købe din brugte bil på Lolland, i Helsingør, i Kalundborg eller i Storkøbenhavn finder du det samlede overblik over brugte biler på Sjælland lige her på biltorvet.dk.

Hvis du hellere er på udkig efter en leasingaftale på Sjælland, så er det også muligt at benytte biltorvet.dk til at finde en forhandler, der kan tilbyde en god aftale. 

 

Herunder finder du svar på ofte stillede spørgsmål om brugte biler.

 

Hvilken bil er billigst i drift?

Hvis man udelukkende kigger på kilometer pr. liter samt grøn ejerafgift. Er det mikrobilerne, der ligger i spidsen og hvis du kombinerer det med hybrid-teknologi, kan du komme rigtig langt på literen i de små lyn. En Citroën C1 er i 2020 kåret som Danmarks billigste bil.

 

Hvornår kan det bedst betale sig at købe ny eller brugt bil?

Hvis du er meget afhængig af din bil og vil være sikker på en driftssikker bil uden for mange merudgifter, kan det betale sig at købe en bil fra fabrikken. Hvis du er mindre afhængig af bilen eller din økonomi ikke rummer en ny bil, kan det sagtens lade sig gøre at finde en god brugt bil.

 

Kan man fortryde et billån?

Ja, ifølge kreditaftaleloven har du 14 kalenderdage til at fortryde dit billån. Pengene samt renter skal da være betalt tilbage inden 30 dage fra den dag du melder, at du vil fortryde dit lån.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt bil på Sjælland", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt bil på Sjælland”, "author": { "@type": "Person", "name": "Danni Lauritsen" }, "datePublished": "2022-07-29", "reviewBody": "Køb brugt bil på Sjælland", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilken bil er billigst i drift?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hvis man udelukkende kigger på kilometer pr. liter samt grøn ejerafgift. Er det mikrobilerne, der ligger i spidsen og hvis du kombinerer det med hybrid-teknologi, kan du komme rigtig langt på literen i de små lyn. En Citroën C1 er i 2020 kåret som Danmarks billigste bil."}},{"@type":"Question","name":"Hvornår kan det bedst betale sig at købe ny eller brugt bil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hvis du er meget afhængig af din bil og vil være sikker på en driftssikker bil uden for mange merudgifter, kan det betale sig at købe en bil fra fabrikken. Hvis du er mindre afhængig af bilen eller din økonomi ikke rummer en ny bil, kan det sagtens lade sig gøre at finde en god brugt bil."}},{"@type":"Question","name":"Kan man fortryde et billån?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja, ifølge kreditaftaleloven har du 14 kalenderdage til at fortryde dit billån. Pengene samt renter skal da være betalt tilbage inden 30 dage fra den dag du melder, at du vil fortryde dit lån."}}]}
Indlæser..