46.283 biler

Læs mere om Kia Carnival her

Kia Carnival er ikke den mest udbredte Kia model på det danske marked, da MPV’eren ikke er solgt i Danmark siden 2007. Kia Carnival blev præsenteret første gang i Danmark tilbage i 1999, og den fik et facelift i 2001. Motorvarianterne var begrænset til en benzinmotor og en dieselmotor, som efter faceliftet fik en commonrail indsprøjtning. Benzinmotoren var en sekscylindret med 165 hestekræfter, mens der var tale om en turbodieselmotor med 135 hestekræfter, men disse ydelser blev ændret i forbindelse med faceliftet, så benzinmotoren nu kun havde 150 hestekræfter, mens dieselversionen ydede 144.

Anden generation kom i 2006, og på det danske marked blev den kun introduceret i en dieselversion med 185 hestekræfter. Kia Carnival fik aldrig den helt store succes på det danske marked, og derfor blev den også relativt hurtigt efter præsentationen trukket væk fra det danske marked igen. Derfor er udbuddet på brugtbilsmarkedet heller ikke enormt, men Kia Carnival er faktisk en ganske udmærket MPV, som er godt nede i pris på brugtbilsmarkedet, og derfor kan man også gøre et fornuftigt køb, hvis man gerne vil have en velkørende MPV, men ikke vil investere for mange penge.

Konkurrenter

Ældre MPV’er er oplagte konkurrenter. Det kunne eksempelvis være Toyota Verso og VW Touran

Udstyr

Kia Carnival var helt på niveau med konkurrenter, når det kom til udstyrsniveauet, det vil sige, at alt fra fartpilot til fuldautomatisk klimaanlæg også er tilgængeligt, hvis man ønsker dette, det var dog ekstraudstyr til Kia Carnival, så kig efter udstyrsniveauet, hvis du vil investere i en brugt Kia Carnival, du kan få meget udstyr for få penge på brugtbilsmarkedet.Indlæser..